• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    NELLAS: Ted nevim, jak taktne vybruslit. Pozadam o pomoc nejblizsiho kralika.
    hej usaku, poslys ... jak jako nula ... ja vim, ze kralicice maji sest, ale to neznamena ... ach jo.
    .

... ehm, jasne, vlasakovej s extra porci vlasaku bude, momenticek!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    To je dnes pracovní den. Liguéééére! :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DA_NIELA: Diskriminace, já chci taky chlebíček!
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Růže jsou rudé, prsa máš jedničky,
    zahoď svá trápení, nesou se chlebíčky.

ARMADA
    ARMADA --- ---
    dnes je zase pracovní den jak korálek
    je třeba býti pasivní

A Perfect Circle - Passive
    https://www.youtube.com/watch?v=vFw9fHN6Bhc
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Jo jo, zpozorněla a už pomalu startuje, zatím jen opatrně obchází kolem a hypnotizuje je.
    BAAL: Ahoj fešáku, dneska ti to fakt sluší!
    SALVATOR: 555-2368
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SABRIEL13: Místo pozdravu políbí Sabriel na nos a načechrá polštáře. Polštáře smaragdové barvy, s výšivkou pavích per.
    Pustí novou desku.

Sufjan Stevens, "Should Have Known Better" (Official Audio)
    https://youtu.be/lJJT00wqlOo?si=W_zWk9r5osIaZqJ8

Stále dost zmatená, takže nemluví, ale všichni vědí, že si to nemají brát osobně. Zkrátka, ona neví, co dál. Ale přijde na to.

Na jeden zátah vypije láhev Vincentky a protáhne se. Usměje se na svět ve své hlavě a zavře oči.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SABRIEL13:

sedám si k pavoukovi, jmenuje se Slavomír a je to vcelku lidový vypravěč. něco jako Rimmer a jeho storka o kostkách. a může jíst až osm věcí najednou (mrk mrk Tuile), ale nevyhodíme ho, že ne?
    TUILE
    TUILE --- ---
    DA_NIELA: k snidani sem si chtela sat kachni burgry.
    ale dat si nakou predsnidani by slo!

tak pro me prosim tmavy chlebicek s pomazankou z cervene repy, lisosovej a vajicko se sunkou na bramborovym salatu.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Tyjo, dneska je to nějký dietní, jenom kafe, hudba a konverzace. Asi skočím pro chlebíčky, jaký byste rádi?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SABRIEL13: Jako kdyby nám tady začaly sny nabývat fyzickejch forem, tak to rovnou můžeme volat Ghostbustery, Men in Black i SCP najednou.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Zamyslí se, sáhne do kapsy županu, a vytáhne černý zapalovač. Chvíli si s ním hraje, cvaká, a pak ho strčí zpátky do kapsy.

No, minimálně mám něco, co mu patřilo, tak ho snad dokážu najít, když to bude potřeba.

Znova pokrčí rameny a pomalým krokem se vydá směrem k Multicatině korálkovému závěsu, aby se přidala k válení na gauči, kávě, a deskám.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    SALVATOR: Děkuju, že ses nabídl, že se o tu deskovku postaráš, aspoň nemusím hledat kapesní pandoricu.

A vzhledem k tomu, že se mi o tom šílovi zdálo, si skoro říkám, jestli jsem si ho nevysnila nebo něco.
    To by nebylo dobrý, kdyby moje sny nabraly fyzickou formu a odešly odsud, to dělá hroznej bordel.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Dobré ráno ve spolek, Dneska jsem byl opravdu dlouhospáč
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jestli tou deskovkou přivoláte nějakou SCP entitu, tak vám to seberu.

TUILE: No taky, ale hlavně ten šíla, co sem naběh, povídal si se vzduchem, vypil kafe a zase vodběh.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Hm, jestli máte někdo arachnofobii, tak to nějak vyřešíme.

Pavoukovi nabídne místo v odlehlejší části baru, a přinese mu kávu a kousek závinu.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    ARMADA:
    NELLAS:

Kostky se dlouho kutálejí po stole, jedna přepadne přes hranu a na zemi se kutálí od stolu.. ale zastaví se, a máme tu 5 a 1
    Zelenkavý nápis píše:
    Co trápili malé děti
    Bude trápit dospělé

Do dveří vejde pavouk velikosti člověka. Ale neútočí. Slušně prosí o kafe.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Dobre rano

TUILE
    TUILE --- ---
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Elliott Smith - Say Yes (from Either/Or)
    https://youtu.be/8bxmk09lCzk?si=zkin2ppdHBTPI1pa
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam