• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: První kniha je v pohodě, na druhé (tuším) jsem se tehdy sekla a pak se mi nechtělo ani moc pokračovat... nakonec jsem to zkusila, a dobré, ono se to od té třetí fakt rozjíždí.
    Hm, zatím hledám čas, kdy si to dám znovu. Je to takové trošku delší čtení :D (a jako jo, hlavně ty postavy, aby si člověk vzpomněl, kde se postava objevila a co udělala před třemi knihami, to jsem někdy regulérně googlila, jak jsem to četla s pauzami mezi knihami)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    kamarád čte na mé doporučení Malazskou knihu

a zoufá si, protože mu přijde zmatený děj, neorientuje se v postavách atd.
    záhy z něho vypadne, že dočetl bitvu u Dřevnova, začátek první knihy

asi mi ho je líto, když vím, čím se bude muset prokousat a jak autor skáče z jedné dějové linky do další :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Ano prosím. To se bude hodit k odpolední kávičce.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    někdo dezert po obědě? krémový, citronový?

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ARMADA: Hele já tam mám jen černou chlupatou věc pod pelechem a ta už tam bydlela.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    mi to přijde, že se to s tím zvěřincem trošku urvalo ze řetězu / terárka / bidýlka / lampy / vlasů / sklepů / apod.

mrzutě si jde pro lahev ginu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Ti prd vidí, a pak je nevymotám z vlasů.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NELLAS: No, pravda, Bohumíra by mohlo napadnout, že si pozve nějaké kamarády a pak se sem nevejdem.
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: netopyri?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AXTHEB: S tím, kolik se tu protočí jídla, bych do toho šváby fakt moc netahala.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TUILE: Bohumír nadšeně souhlasí, zdá se.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: A kdo je bude chytat, až ti utečou, co?
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: hmmmmm!
    ale tak dobre. vejdou se mi sem terarka na hmyz? mohla bych si vychovat par potemniku a svabu a delat na vas experimenty s cvrccima “burgrama”!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Krkavcovití prý nemají moc dobré maso.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nenápadně strká Jarmila za záda a jde ho radši schovat někam do hloubi sklepa.
    TUILE
    TUILE --- ---
    BAAL: hmmmm, tak prejdem na krepelky? nebo na slepice? pripadne holubi?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jo, pátek. Nevím, kdo jste co králíčkům předváděli, ale jsou nějací rozjívení a vlítli na to jako diví. Třeba jen někomu upadl kus čokoládového dortu (na nikoho se významně nedívám), ale jako... fakt jsou jak běsní :D
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Pátek!

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DELIRIUM: Díky, díky, to jsem potřeboval... A ještě slyšet jak havran někoho tím svým krákorákem pošle ke všem čertům a taky do pekelný prrrrrdele že by se mohl po cestě stavit a když už bude takhle na výletě, tak si může dát keždej večír přes hubu alespoň dvě rány klackem!

Já si to snad budu muset znovu přečíst, nadávající havran, je asi nejlepší postava od doby zavazadla :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    TUILE: kruty už nejsou, svoji konzumaci si snižila množství ptactva na planete na kritickou mez a kachna i kruta jsou zapsány na seznam kriticky ohrožených druhů:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam