• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    TUILE
    TUILE --- ---
    a ja zapomnela, ze je dnes kachni den!
    du to napravit. moc tu decka nezlobte, brzy se vratim.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NICOLLETTE:
    Proč trochu? :D
    Nebojte se toho. Já sem zvyklá a králíci též.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    DELIRIUM: awwww tak já už běžím

a můžeme si pak s Jarmilem trochu zanadávat společně? to by mi dneska pomohlo...
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NICOLLETTE:
    No jasně. Budeme rádi za milou společnost.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    DELIRIUM: mohla bych se k vám přidat na předvečeři?
    TUILE
    TUILE --- ---
    DELIRIUM: pro me ten chlebicek se slaninou.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Jelikož zatím nikam ven mezi lidi moc nesmím, tak budu s Jarmilem koukat na seriály a jíst různé druhy sýrů. Budeme tradičně u králíčků.

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    pohledem zklontroluju, že malá i velká bordera stále vozí králíčky

TUILE: Hlavně dávej pozor ať nezgulášuješ nějaké mazlíčky, z toho by mohlo být mrzení.
    TUILE
    TUILE --- ---
    ARMADA: octomilky, netopyri a kukacky se to objevily samy od sebe. pavouk prisel ze hry. s jejich likvidaci je to trochu narocnejsi. ale treba se to casem nak podari

vsechny prineseny zviratka zvladam zpracovavat do burgru a gulasu, nicmene s terarkama jeste pockam na pani sefovou. bez jejiho svoleni do toho nejdu. prece jenom jednu arachnofobii tu mame, tak nechci riskovat, ze utece moc hostu kvuli svabum.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Jo jo, a hlavně to stihnout dřív než chcípne hlady... a řešení bylo takové... teholovské (mimochodem, tohle je jedna z mých oblíbených postav, je úžasně praštěný).
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    a ano, chybí mi tuším poslední dva díly - mám teď nějaký blok a čtu půjčené z knihovny, jiné knihy, jiné žánry :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: já si už vzpomněl, já jsem debil :D

ano, vím, že bylo potřeba ho zastavit, ale nesměla ses ho dotknout :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: To jsi ale o dost knih dál než v té první :D
    Pokud vím, bylo potřeba brouka zastavit.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: já si nemůžu vzpomenout, v čem spočíval rébus, který dal Tehol tomu zvrhlému Ledeřanovi. Ten s broukem se dvěma hlavami :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: První kniha je v pohodě, na druhé (tuším) jsem se tehdy sekla a pak se mi nechtělo ani moc pokračovat... nakonec jsem to zkusila, a dobré, ono se to od té třetí fakt rozjíždí.
    Hm, zatím hledám čas, kdy si to dám znovu. Je to takové trošku delší čtení :D (a jako jo, hlavně ty postavy, aby si člověk vzpomněl, kde se postava objevila a co udělala před třemi knihami, to jsem někdy regulérně googlila, jak jsem to četla s pauzami mezi knihami)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    kamarád čte na mé doporučení Malazskou knihu

a zoufá si, protože mu přijde zmatený děj, neorientuje se v postavách atd.
    záhy z něho vypadne, že dočetl bitvu u Dřevnova, začátek první knihy

asi mi ho je líto, když vím, čím se bude muset prokousat a jak autor skáče z jedné dějové linky do další :))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Ano prosím. To se bude hodit k odpolední kávičce.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    někdo dezert po obědě? krémový, citronový?

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ARMADA: Hele já tam mám jen černou chlupatou věc pod pelechem a ta už tam bydlela.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    mi to přijde, že se to s tím zvěřincem trošku urvalo ze řetězu / terárka / bidýlka / lampy / vlasů / sklepů / apod.

mrzutě si jde pro lahev ginu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam