• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Mrů... Ráno.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Dobre?

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Krásné ráno a dobrou ;)
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    No inu ale dobré ranko,)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Dobré ráno všem a všemu
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    Tady byla dneska noční směna koukám…takové kávy a ještě k tomu jako vždy lahodné…děkuji,)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    Dobre rano
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Teď bych si dala margotku, sakra ;)
    začne lovit pod pultem, potichu jak myška
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    nalije si sklenku vody, protože noc je ještě dlouhá a přemýšlí co dobrého nachystá jako překvapko k snídani
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SABRIEL13: Jo, dnešní den byl opravdu prima. Zdá se, že se mi povedlo dosáhnout zkrácení úvazku při zachování výsledné mzdy, výrazné plus pro psychohygienu. Chceš to i s lýtkama, nebo jen chodidla?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Ta dovolená ti jde vyloženě k duhu :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    nalije si sklenku portského, odněkud vykouzlí obložené chleby a odskotačí nahoru do podkroví volaje přes rameno hezký večer a dobrou noc všem
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: Můžu podat nápoje a občerstvení, ale masáž nechám na místních gentlemanech :")
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Otevřou se dveře z ulice a Sabriel pomalu, trochu unaveně sejde po schodech. Svalí se do prvního volného křesílka, rozšněruje si boty a vyhodí nohy na židli naproti.

Dala bych si nějakou svačinku.

A masalu a sušenky.

A potřebovala bych namasírovat chodidla, dneska jsem ušla úplně všechny dnešní kroky.

Ale viděla jsem venku nějaký umění, a úplně uvažuju, že nám ho sem pořídím. A vůbec, dneska byl dobrej den.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Těžko ti to vyčítat.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Jo tak, v tom případě souhlasím.
    Já minulý týden použila po dlouhé době rovnou tři ignory (když už jsem klikala) - dva lidi mě štvali svými nekončícími výblitky, a třetí mi znechucoval jeden z mých oblíbených klubů. Asi to časem zase zruším, ale aktuálně mám díky tomu nyx dvakrát hezčí, a to se vyplatí :) - a tohle je jeden z nich.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já tu něco propásla?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A neřikej mi vlkouši.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ARMADA: Ač někdy ubrblanej a občas možná trochu maličko nepatrně misantrop, jsem vlastně nevyléčitelnej optimista, co se lidí týče. Věřím, že s každým to má cenu vždycky zkusit eště aspoň jednou. Ale zároveň nemám nejmenší problém říct si dost. Nad tímhle případem sem třeba po dnešku tu hůl už zlomil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam