• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    AXTHEB: Hele, jestli udělám za barem pořádek, tak vám zakážu mi za něj lízt, a speciální výjimku dostane akorát ARMADA, protože se za barem umí chovat a jako pomalu jedinej z vás po sobě pečlivě průběžně uklízí a věci ukládá na logický místa.

A já mám takovej dojem, že jste radši, když je to trochu samoobsluha a můžete si tu dělat, co chcete.

A jo, jsem trochu papričková, protože mám hodně korporátní práce, něžnej caveman má taky hodně práce někde tam venku, mám úplnej kolotoč v hlavě z nějakejch démonů, co se mi tam přes noc usadili, a ještě mi tady někdo bude řikat, že JÁ mám dělat pořádek v něčem, co jste kolektivně rozbordelili.

Buď tady bude pořádek, ale budeme mít vývěsku s pravidlama, nebo budu dál benevolentní, a vy mi nebudete řikat, jak mám víst svůj bar.

Zatraceně takyuž.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    AXTHEB: Ty si někde syslíš nějaký ginový doupě? Protože v polici nahoře jsou jen prázdný láhve a dunící plechovky.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    DA_NIELA: Tenhle tu včera nebyl, takže teď se giny objevují i pod pultem? Asi by si tu Sabrielová měla udělat pořádek.
    Odnese giny z pod pultu k ostatním ginům
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    DELIRIUM: Napovím ... jahodovou s bazalkou a mangový sorbet a pistáciová ...

Dnes tu není Tuilerie s mokrým únorem, musím zpod pultu vyštrachat poslední zásoby ginu. Jak že jsme se to učili ve škole, vitamíny nerozpustné v kávě jsou rozpustné v ginu. Nechám to tu, nalejte si, než vyprchá ...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Pokud by zbylo trochu pistáciové zmrzliny, tak ochutnám :)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    ARMADA:
    Možná fyzicky, nicméně v hlavě se zašívám v koutku u králíků a vymýšlím nabídku zmrzlin, jak dopadne knížka, co mám rozectenou atd atd :")
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    DELIRIUM: jsi v práci, ne na útěku - nehoň se
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Maková zmrzlina pro vsechny demotivovane pracovniky u králíků
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    nevím, kde se to ve mně bere, ale mám nějakou podezřelou chuť na stejk s fazolkami a slaninou
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Dobré ráno a hezký den v doupěti přeji, kdyby něco budu v poslechové místnosti/pracovně.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    OK, tak tedy alternativní vitamíny.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    V kafi je vitamínů dost.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Nějaké vitamíny, holoto :)
    Dobré ráno!
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    SABRIEL13: jen trochu jara a pro úsměv přeci ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Dobré ráno, ke vstávání bych si dala :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    BERRUNA: Awww! Děkuju! Nejsem si jistá, proč jsem je dostala, ale jsou krásný!

ARMADA: Zatím jen ten čaj, potřebuju se nějak probrat.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    SABRIEL13: jistě. to je to nejmenší. mám cestou vzít koblížek od Beru?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    BAAL: není nejlepší, ale není to nic co by jedno drbání nezlepšilo :))
    nechcete podniknout jednu návštěvu k nám do práce?
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ARMADA: Ano, ano a ano. Můžu to mít s donáškou sem do křesla? Zatím se mi moc nechce vymotávat zpod deky.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    čaj/med/citron někdo?

usrkává ze svého plecháčku
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Dobré ráno bare! Jdu dělat batch brew - s trochou skořice..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam