• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Tady máte kafíčko, nenažranci.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Aha, takže vy ste mi ty kralicky normálně sežrali. No vážení!!!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vrznou dveře a potichu vchází ještě v pyžamu. Rozmístí keramické králíčky a uzme posledního pečeného. Udělá si kávu a nenápadně k ní ukusuje z králíčka od hlavy.
    Dobré ráno, za chvilku se začíná podávat snídaně.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    nasadí sluchátka a dá se do úklidu - sebrat sklo, nádobí, vyčistit french press a na závěr setřít bar a zamést
    TUILE
    TUILE --- ---
    pomalinku se proplizim kolem tacu s dekorativnima kralickama. opatrne se rozhlidnu, jestli me nekdo vidi. netopyr mi proleti kousek nad hlavou. jednoho kralicka uzmu a strcim si ho do zanadri. a nenapadne zas zmizim pod deku. teprve kdyz se dlouho nic nedeje, odvazim se vystrcit hlavu, znovu se rozhlidnu. a ukousnu mu hlavu. nejsou plneny. skoda, zejtra to musim rict baallovi. pomalu dozvejkam i druhou pulku peciva, smetu drobky a zase usinam.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    V pankrácké trávě, hned vedle V Tower hopkal zajíc. Dělal mi společnost přes půl sídliště a krokem takřka tanečním se odpřemístí po schodech nahoru do podkroví
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Spiritual Front - Darkroom Friendship (LIVE IN THE WAREHOUSE)
    https://youtu.be/Ex17tTYQ528?si=k6vVyCp6hcl3w7Qm
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Pokud byste to někdo nevěděl, tak japonský Roku gin je taková duha chutí v puse. Konec hlášení
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NELLAS: Sýr na malé králíčky? Taky dobrý:)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Říkal někdo sýrové králíčky?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SABRIEL13: Jů, to je paráda.
    chvíli polici zkoumá, pak přijde na to, jak pomocí drobného půjčprostorového rozšíření může třídit lahve na všech ostatních policích.
    Nakonec si na malý okamžik půjčí prostor s tácem s králíčky, ale usoudí že k dnešnímu dni a vínu spíš potřebuje kvalitní tvrdý sýr na malé kostičky.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Já nic neviděla! Hned ráno rozmístím ty keramické. A nech mi jednoho!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Zarazí se a provinile se zadívá na křeslo ve stínu, protože si myslel, že tady nikdo není. Z huby mu trčí králičí prdelka.

NoAsiJeČasJítSpátDobrou
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Potichu vleze, trošku poklidí po večerních návštěvnících (moc toho není, ale sem tam je zapomenutý talířek či hrníček) a udělá si čaj na uklidnění. Sedne si do křesla a kouká do stropu na netopýry něžně se pohupující ve vánku.
    Když nahradím ty pečené králíčky za keramické, všimne si toho někdo?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Plyšové mám cca dva.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DELIRIUM: Chramst chramst... em, pardon
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    TUILE:
    Když se pripomeneš :)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    TUILE:
    Dneska maková, ale klidně ti tam přimícháme nějaký penicilin.
    TUILE
    TUILE --- ---
    DELIRIUM: to vypada moc dobre. konecne judlo, ktery neni podavany s tunou lepku.
    uvaris mi to az se vyhrabu z poddeky tak za tri dny?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    DELIRIUM: Oh, nice. Dík :⁠-⁠)
    TUILE: Ve sklepě sklepasklepa nějaký rostou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam