• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    NELLAS: na zdraví! Dnes s tebou držím basu, neboj nic ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nenápadně dojde až k baru. Podívá se na prázdné sklenice i poloplné lahve a povzdychne si. Chvilku štrachá pod barem, vytáhne hrneček a udělá si kakao.
    Tak na zdraví.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Jak to zpival muj zesnuly kamarad Petr H. Zapomenout na svary, vzdyt svet jsou jen bary, zastavit kary a jit dal
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    Na bar se nastěhoval nový nájemník, tak bychom ho mohli přivítat,)

OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    (od prostredku cela se rozleva prijemne hrejive teplo) ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ARMADA: A to se hodi, po tech dvou predeslych panacich a (zatim) jednom prisla chut na neco dobreho. ;o)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    ještě něco? přihraje talíř s nakrájenými klobáskami, okurčičkami a špekem
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ARMADA: pozvedne ten prvni a kopne ho do sebe! ;o)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    OVERWATCH: potichu zavíří závěs a na baru se objeví dva panáky čiré tekutiny. jeden s citrusovou spirálkou na kraji sklenky, druhý s dvěma kostkami ledu
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Dekuji moc! Na zdravi! ;o)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Asi potrebuju panaka, ne-li dva, prisel za mnou dnes odpoledne kamarad, ze ma nejakej skvelej kseft s bankou Sparkasse a ze na to potrebuje do vecera 11.000 euro. Snazil jsem se ho uklidnit a posleze presvedcit, ze to je jasnej scam a on tomu neveri a neuveril. Nase posledni slova byla, ze veri ze to dopadne dobre a ja ze to dopadne dobre jen v pripade, ze se obrati na Interpol.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    BACCARA: no tak to je ještě lepší :D
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Gramofon nemám, ale mám pár světel na Fiat Uno.
    Tedy celý regál světel.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    TUILE: úžasný! Mooooc dekuji za záchranu ;)
    TUILE
    TUILE --- ---
    BERRUNA: gramofon budes muset dostat od nekoho jinyho, ale tady je ten zbytek.

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Moooc prosím, nebylo by teplé kakao, domácí ovesné sušenky a sluchátka s gramofonem?
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    BOYLER: Přesně do stejného jsem v dětství hodila kámen, když mlel tatínek kávu :-) Držel mne v náručí a o kameni v ruce nějak něděl :-) Vzpomíná na ten randál dodnes :-)
    TUILE
    TUILE --- ---
    BAAL: mne ta sluka stejne moc minule nechutnala. kachna je lepsi.
    BAAL
    BAAL --- ---
    TUILE: Aha? Takze stenatko ti na dnesni obed kasle:-))

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TUILE: Eee... Sem já členem množiny havěť, nebo ne? Sám totiž občas nevím. Jinak černá chlupatá věc ve sklepasklepě musí zůstat, byla tady podle všeho dřív, než my.
    NICOLLETTE: Depák, je fajn, heboučce chlupatej, pijeme kafe a koukáme na seriály.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam