• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    ATUARFIK: pevná ruka, jistý úchop, široký nápřah .. a přes celý bar proletí sklenka, která se láskyplně setká s futry a samou radostí se rozprskne na tisíc střípečků, v každém maličký kousek duhy
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ARMADA: Kdyby se v komnatách / běhoun jak hrom natáh / a na něm akrobati / začali kejklovati?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    máte někdo písničku/y když je smutno, prázdno, neveselo?
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    IMT Smile - Poď so mnou ft. Kali
    https://youtu.be/lRnXkrnbKoc?si=9AeJmVciw8q1BGX_
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Mám podobnou zkušenost s rodinkou jako onehdá baal a je mi z toho jenom smutno povzdychne si a vezme do ruky raději knížku
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: No však jsem si myslela, že pro mě leda na koukání :D..
    Já si přijdu mentálně většinou na něco mezi pěti a šestnácti, ale zrcadlo se mnou úplně nesouhlasí...
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    NELLAS: Je to strašně sladký a alkoholový - je v tom kondenzovaný mlíko a licor 43 - a strašně, STRAŠNĚ dobrý!

A stará jseš přesně tak, jak se cejtíš a jak chceš bejt - takže ta správná otázka je - chceš bejt stará proto, že tě napadají takový slova?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: Vzhledově to vypadá bombasticky. Jsem stará, když mě napadají taková slova?
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Já se prosim netoulám, já prosim testuju nové zážitky pro sortiment našeho baru!

Třeba takový barraquito, to je věc!

NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... jak to tu tak čtu, tak už asi vím, do kterých polic budu příště v knihovně sahat :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    ARMADA: dej si ten Spad je tam spoustu kvalitních předpovědí ohledne Rusáků, které takto zpětně působí pěkne vizionářsky podobně jako "vše už bylo v Simpsons"
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ARMADA: Jak bych ti to... Máme doma redaktorské výtisky, ale začlo to vycházet v době, když už jsem špatně viděl, takže jsem to nepřečetl. Teď mám brýle, tak to můžu dohnat:)
    Ale podle referencí je hodně dobrá.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    AXTHEB: To už mi přijde jako slovíčkaření :) btw ta legie - je dobrá?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ARMADA: Mno, českej splatter je subžánr, který Kulhánek víceméně založil, takže ano, bez Kulhánka by Kotleta psal asi jinak.
    Ale to neznamená, že Kotleta je Kulhánkův klon.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    AXTHEB: Myslím si, že bez Kulhánka by nebyl Kotleta. Nebo alespoň v téhle podobě. Ale mohu se plést krčí rameny
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ARMADA: Jestli Kotletovi říkáš klon, tak si ho četl nedbale:) Jako jasně, píšou oba českej splatter, ale jsou dost sví.
    BAAL
    BAAL --- ---
    ARMADA: Kotleta:)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... Google říká, že za b) :)

Postapokalyptické Česko - SPAD - Tyrkysová knihovnička
    https://www.tyrkysovaknihovnicka.cz/2019/spad-frantisek-kotleta/
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Taky bych tipovala něco z toho :)
    ARMADA