• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: hoď si.. podává korunu
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    to bude těžký výběr :)
    děkují
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: prosím

FISHIE
    FISHIE --- ---
    určitě, nějaké smoothie bych prosila
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    a dáš si něco, když už tedy..? :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ARMADA: pardon, to jedeme pozítří a přespíme. zítra máme cestu jen s kolegy z kanclu.
    každopádně ta radost ze mně čpí :))
    radši bych byla u baru :))
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: to je krásné, že jedete zrovna ve čtvrtek
    zůstanete přes noc a už je pátek, to se moc nepracuje, tak ti ten týden hezky uběhl :)

skoro ti závidím, ale mě to tady v baru baví 24/7 - čtvrtek nebo čtvrtek, je tady hezky skoro pořád
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    zítra s velkým nadšením jedu na teambuilding. před chvíli jsme dostali rozpis aktivit: stručné příspěvky na téma vize firmy, diskuze, přehled zakázek a problémy s nimi.
    jsem v rozpacích, kdybych u toho nemusela být tak se směju nahlas :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    buď rozverná dle libosti
    pyžamo je běžný dresscode v našem baru
    pyžamo a papučky, ve sváteční dny župan
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Takže máme rok 2010, 2021 nebo už třeba 2027 či až 2049? Něco mezi? Něco dřív? :P
    Přežila jsem teď jeden meeting, kdy jsem zapomněla, že bude, nijak jsem se nepřipravovala, ale myslím, že jsem obstojně zvládla vše vysvětlit, má všetečná šéfová mě nechala celou dobu mluvit a jen poslouchala a vůbec jsem asi zanechala dost profesionální dojem na to, že jsem tam seděla v domácí košili s démonkem po ruce :") Můžu si dovolit být rozverná.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: ovšem. čtvrtek je nejlepší den týdne. proto ho máme vyvěšený nad barem. čtvrtek 18.3. bílé na černém
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Pro tohohle tu máme kupu kostí. Na původ se neptej, zase někdo asi spadl mezi králíčky nebo co.
    BAAL
    BAAL --- ---
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: díky :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Tady máš mističku, tady naběračku, obsluž se dle svých potřeb a chutí :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: hlásím se
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Jeden jsem ti nechala.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Když už mám skoro hotové nápočty, zjistím, že tam jsou duplicity a hodina nudné práce je v trapu. Je tu ještě nějaký vdolek?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    To je dneska den, pal-nepal. Prostě pondělí jak vyšité. Dá si někdo zákusek?

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Kdo chce zabít Jessii, to jsem už hodně dlouho neviděl a myslím že je to velká škoda. Ještě že tu máme ten kinosál.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Ale to by mohl, sem s nimi! <3
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam