• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL
    BAAL --- ---
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    Já bych se i přidala. Ale termín po velikonocích nedám. Klidně otestujte a já se pro úspěch přidám na opakování :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Chudinko, teď tě upřímně lituju!
    BAAL
    BAAL --- ---
    NELLAS: No stale je ve hre pernamentni HO na pracaku, ale jinak ne:-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Jo, ty ještě nemáš home office?
    BAAL
    BAAL --- ---
    NELLAS: Jo vy myslite vecer?! Tak to samozrejme je jedno, ja to myslel jak nyx korpo obed:-)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    ok, času dost
    dejte tip a třeba se i ještě někdo přidá :)
    po velikonocích je to cajk
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Někde v těch barácích podél nábřeží prý taky nějaké all you can eat je.
    Jinak já bych byla za termín po Velikonocích, příští týden možná nějakou část strávím v Asii.
    Jestli tady (ostatně taky nebydlíš daleko) nebo v Karlíně, to je mi dost fuk.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    BAAL: nellas bydlí za rohem a jsou tu arkády pankrác s fajn running sushi, ale klidně se přizpůsobím :)

(jen na dostupnost to neuhraješ, kamarádíčku, to bys měl moc snadné - a nekoukej tak!)
    BAAL
    BAAL --- ---
    ARMADA: protoze tam ja i Nellas pracujeme (teda js tam mozna tou dobou budu jeste pracovat) a je tam all you can eat cina:-) (maji i sushi)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    a nekoukej tak
    mám doma kotě, tak to na mě neplatí

ofrňuje
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    BAAL: proč v karlíně? kde v karlíně?
    BAAL
    BAAL --- ---
    BAAL
    BAAL --- ---
    ARMADA: Utery po velikonocich v Karline?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    mno a nespácháme nějaký run na running příští týden?

nadějeplně se rozhlíží a dělá si čárky za zvednuté ruce .. na dosud prázdný papír
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Suši je samozřejmě super kdykoli. Ale tenhle týden už nějaký výlet na rybu s rýží nikam nenacpu.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Z dálky to vypadalo jako sushi. Mám chuť na sushi. Nezasel by někdo na sushi? rozhlíží se po baru
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vypadá to, že jsem dnešek úspěšně přežila já i všichni králíčci. Takže na oslavu si nabídněte...

ARMADA
    ARMADA --- ---
    tady je malý rychlý balíček na cestu

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BERRUNA: Kam cestuješ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam