• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    já bych s s dovolením také dal.
    konečně skončilo jednání které začalo v 9!
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: ja bych si s dovolenim take dala!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Teda jako, to je den, zase nevím, ke kterému králíčkovi dřív skočit. A mám hrozný jetlag z té změny času.
    Čas na... svačinku?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Děkuju, je to potřeba, dneska se zase všichni rozkecali a nestíhám jim odpovídat :D
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: už Ti nesu kávičku, jen se vybrblej
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dobré ráno. Čtvrtky si můžu "přispat". Zasr... změna času.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    už jsem se vybrblala u ředitele, je mi líp :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    tak jo, já pro změnu masku sundam
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Bu Bu Bu
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    INSEQUI: dekuji :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    FISHIE: Ok, najdu pod barem masku a budu strašit taky
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    nenechávejte mě samotnou takhle strašit
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    I tobě a ostatnim vzbuzenym
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    bodré ráno
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    konečně po obědě
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Vlastně bych toho velblouda na stole nejradši pohladila a snědla jen ten zbytek.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    DA_NIELA: No tak vynecháš.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    Ale teda z camel hump paté se mi navalilo. A to jsem tlustý jedla i ve školce.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jo a králíčci prý už budou obědvat.

    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Zasekla jsem na tom AI. Nejdřív mi to dalo obrázek a když jsem i velblouda chtěla tepelně upraveného, dalo mi to jen slovní popis menu...

    Roasted Camel and Antelope Feast


    Appetizer: Camel Hump Pâté


    A delicate spread made from the succulent hump of a roasted camel.
    Served with crispy pita chips and a drizzle of aged balsamic reduction.

    Main Course: Antelope Roulade


    Thinly sliced antelope loin, marinated in juniper berries and rosemary.
    Rolled and stuffed with wild mushroom duxelles and roasted garlic.
    Slow-cooked to perfection, served with a red wine reduction.

    Side Dish: Camel-Stuffed Grape Leaves


    Tender grape leaves wrapped around spiced camel meat, pine nuts, and currants.
    Steamed until fragrant and served with a tangy yogurt dipping sauce.

    Vegetable Medley: Roasted Antelope Carrots and Camel Cauliflower


    Antelope carrots glazed with honey and thyme, caramelized to sweetness.
    Camel cauliflower florets tossed in za’atar and roasted until golden brown.

    Dessert: Antelope Baklava


    Layers of flaky phyllo pastry filled with ground antelope meat, pistachios, and cinnamon.
    Drizzled with a honey-rosewater syrup and sprinkled with edible gold dust.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam