• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    TUILE
    TUILE --- ---
    ja sem byla tyden na pracovnim tabore.
    za byt a stravu.
    muj pupek se klene do uctyhodnych tehotenskych rozmeru.
    minimalne do zitra ode me zadne nebezpeci nehrozi…
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tuile není bezcitná a z cizího talíře si bere jen když jí to dovolí. Je teda pravda, že jejímu hladovému pohledu se těžko odolává...
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    tohle neuteče
    leda by tuile vynechala třetí svačinku, jak podotkla nellas :)

ale neboj se nic, tady je o bolístky vždy dobře postaráno
    ať už s ginem nebo bez
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ARMADA: To je krásný, ale nechám si to za chvíli...

sklouzne ze židle, obejde bar a odklopýtá kamsi do zázemí. ozývá se štrachání, několik ran, které naznačují, že něco spadlo, a pak zvuk tekoucí vody
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    a která žena by neměla ráda květinu?

(zátiší s kachními jatýrky a ostružinami)

SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    NELLAS: Život je lajf. Nebo larp. Asi obojí. Hm... Nebo možná prostě jenom zkurvenej boj.

A taky už jsem moc velká na to, abych investovala svoji energii do nedospělejch chlapečků, ale furt je to nahovno, když člověk zjistí, že i tendle patří do tý kategorie. Nejsem si ještě jistá, co s tim budu dělat, zatim jsem mu prostě přestala psát první.

TUILE: Zkusim začít sprchou, ale ten heřmánek se asi bude pozdějš hodit.

Následně se natáhne po prvním z obložených chlebů a začne ho do sebe pomalu soukat.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    SABRIEL13: vedle sklenky, která se skoro zázračně znovu doplní přistane tác s ..

NELLAS
    NELLAS --- ---
    K jídlu... Někde tu ještě byl kus kachny, pokud si Tuile nedala třetí svačinku...
    TUILE
    TUILE --- ---
    SABRIEL13: chces na to hermankovej obklad nebo bude stacit skopek s teplou vodou a mejdlo?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: Chceš si o tom popovídat?
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    ARMADA: Zírá na barovou desku, když před ní přistane sklenka, chvíli jí trvá, než ji zaregistruje. Opatrně ji zvedne k ústům, srkne, a pak do sebe celou sklenici otočí na jeden zátah.

Zbylo něco, co bych mohla sníst?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    SABRIEL13:

za zkoušku nic nedám

zabrumlá si, vykouzlí z poza baru svou oblíbenou lahev, protřepe, promíchá, postaví před Sabrielovou

ARMADA
    ARMADA --- ---
    TUILE: dobře, dostaneš květináček :)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Kde se vzala, tu se vzala, uprostřed místnosti s hlavním barem najednou stojí známá ženská postava. Zdá se o něco hubenější než posledně, kolem levého oka má monokl jak z učebnice, ret nateklý a rtěnku rozmázlou až k uchu, klouby na rukou odřené, rukáv košile natržený, černé džíny na kolenou zablácené... Zmateně se rozhlíží.

Když si uvědomí, že je zpátky ve svém baru, trhavě si povzdychne, s bolestným sykáním se vysouká na barovou stoličku, a skopne tenisky pokryté bahnem a kdovíčím dalším. Přejede pohledem po lahvích za barem, zavrtí hlavou a pokrčí rameny.

Já asi nevim, co chci.
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: nastesti mam spolubydlici, za posledni rok mi nic neumrelo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Haha, to jsi ještě o pár úrovní dál jak já :D
    TUILE
    TUILE --- ---
    ARMADA: já!
    teda nevadi, ze mi vyechno umre?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Ty možná, ale já jsem hrozně měkká, mně všechno hned zvlčí. Navíc to u mě má dost těžký život, někdy zapomínám zalívat, červená se.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: mám vychované kotě i rostlinky. ani nemuknou

uraženě rosí mrňousky
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Pro bohy, stačí, že mi do všeho kecá démonek, ještě by se přidalo mandarinčátko a pak by se hádali spolu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam