• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ARMADA: se červenám :)
    kluci musí makat a dobře, a očekávám od nich že půjdou na různé zkoušky
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Jsi skvělá, určitě budou.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: Proč by neměli? My tě tady máme rádi
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tak vás tu opět před víkendem zdravím, a pustíme si nějakou klasiku: https://www.youtube.com/watch?v=i8dh9gDzmz8
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    kolegové mě nebudou mít rádi, jsem hrozná
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: A jak víš ze Zeměplochy - fígl je v tom dát to, co si někdo přeje. Ale tak, aby nedostal, co chce ;)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: To nebylo v zadání!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Máš na jednu stranu plus, že jsi mě dokopnul si to konečně přečíst. Na druhou stranu malinkaté mínus, protože je autor autista, který to možná nikdy nedokončí :D
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: pýří se
    Hudba je nesmírně poetická, ano
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Hudbu ticha jsem přečetla tak za den. A ten strom o Bastovi jsem četla taky, narazila jsem na tu povídku v nějaké sbírce... teď to vyšlo samostatně.
    Hudba ticha je kouzelná, jiná, klidná a... opravdu kouzelná. Tím jsi mě na tu sérii nalákal, víš to sám :)... pokud budu pořizovat, tak pořídím všechny čtyři zatím vyšlé.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: Jen Kroniky nebo i Hudbu ticha či jak se jmenuje ta tenoučká knížka o Auri?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Nejsi v tom sám, přesně tuhle smůlu mám taky. I když u toho královraha vážně uvažuju, že si to i tak pořídím v papíru, hrozně jsem do toho spadla, přečetla jsem díl asi za týden nebo tak :D
    No a Gaiman poslední dobou nemá nápady a nepíše, jen przní památku na Pratchetta. Aspoň že ten Tolkien dopsal Pána prstenů než se zamotal do mytologie a umřel.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: Já mám smůlu. Hra o trůnu - nedopsaná. Kroniky královraha - nedopsaná. A Pratchett, ten se chytl za ruku s Adamsem a taky mi umřel. Mé čtenářské já bičují vichry nepřízně :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE:
    "The Rain in Spain" – Rex Harrison, Wilfrid Hyde-White and Audrey Hepburn, 1964
    https://www.youtube.com/watch?v=xmADMB2utAo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Je boží, jedna z mých nejoblíbenějších postav.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    kolega přinesl vložky do mrazáku a bude tady improvizovat klimošku !
    ARMADA: myslíš ze zkusit woodchuck chuck by neznamenalo že můžeme spolupracovat i na projektech do ciziny? to mi jde líp
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: Zkus raději to s olejováním Julie a uvidíš. Bude to takový trošku konzervační šrapnel. Když to ustojí, má bod :))
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: tak další :))
    ale Hartford musím zmínit příště:)) teda jestli ze mně místo toho nevypadne My hoovercraft is full of eels naprosto :D
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: ..a stejně je Tehol hrozně fajn cápek
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS: *Hereford. Ani to kafe nepomáhá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam