• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    Klub, kde se přeje dobré ráno a lidi si jen tak povídají.

Máme otevřeno 24/7.

Chlebíčky najdete ve vitríně, snídaně podáváme v jakoukoliv denní dobu, nabídka alkoholu dle lahví v policích za barem, v kávovaru je nějaká dobrá káva, na to se mě neptejte, tomu já nerozumím.

NEŽERTE HOSTY

A hraje tu něco z tohohle: https://open.spotify.com/playlist/4XX45G0TPEaqJnZYTXQtZY?si=ae119e81d2cf4300
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BERRUNA: Já hrozně trapně nemám televizi :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    NELLAS: já koukla na ČT sport ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BERRUNA: Já teda dovnitř nešla, ale mají hezké náušnice :)
    SWIST
    SWIST --- ---
    Dobré ráno.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    NELLAS: byla to úžasná podívaná ;) <3 a jestli se nepletu, tak jsem zahledla i naši Sokolku ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dneska se to slítalo kolem Edenu. Hrozné davy. A uřvané.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nalévá štěňátku do misky pivo s výběrovou vodou a brblá si něco o občance.
    SWIST
    SWIST --- ---
    AXTHEB: Ano, to je tady docela neduh. Většina jich mi taky chutná.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Dzban piva a misku nejvybranejsi vody pro stenatko prosim

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Mně energeťáky chutnají, a vnímám to jako nepřízeň osudu.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Almdudler chutná jako… Almdudler. Takže dobrý. :)
    Almdudler Energy Drinks - Almdudler Online Shop
    https://shop.almdudler.com/en/almdudler-energy-drinks
    A tyhle taky nejsou špatný (aspoň pomeranč/hruška/mrkev)
    pure BIO® energy drink – Der erste Energy Drink aus biologischem Anbau.
    https://pure-bio.at/

Ale zelenej čaj je zelenej čaj. ;)
    SWIST
    SWIST --- ---
    Freedom! :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    To je tak demotivační! To malé zvíře si lehlo tady kousek ode mě a jakmile jsem začala mluvit s kolegou po zoomu, tak se to začalo protahovat a nastavovat bříško. Ale leží samozřejmě tak daleko, že na ni nedosáhnu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BERRUNA: Já taky ne, i proto, že jsem k tomu párkrát čuchla a smrdí mi to tak, že bych nebyla schopná to do sebe nalít aniž bych to vrátila.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Já občas pil RedBull když jsem dlouho řídil a celkem to fungovalo. Ale to bylo tak jednou měsíčně.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Já se přiznám, ze jsem energeťák ani nikdy neochutnala, ale tak asi beni úplně o co stát, když vás tak čtu )
    Krásný den a dobrý den přeji ;)
    SWIST
    SWIST --- ---
    NELLAS: Hele nebudu lhát, prvních cca 10-14 bylo docela krušných. Původně jsem si říkal že vysadím na měsíc, pak jsem to ale nějak neřešil a zjistil jsem že uběhly asi 2,5 měsíce a já si dávám první kafe. Ale je fakt že jsem 0,5l semtex ze začátku vyměnil za 0,33l džus a v práci jsem začal výrazně víc pít vodu.
    Teď si tedy nějaký ten energiťák stále dám, viz třeba dneska ráno a druhý mám v lednici, ale je to výrazně méně častěji.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Měla jsem "kolegu" - teda, pracovali jsme ve stejné firmě, jinak se pořád ještě pohybuje po nyxu - který jel na energeťácích. Chodili jsme spolu na firemní angličtinu, někdy zvládl dorazit na poslední půlhodinu totálně ospalý. Do práce chodil spíš tak na jedenáctou. Zkoušel dávat nějakou odvykačku, ale mám pocit, že se k tomu pak vrátil :D
    SWIST
    SWIST --- ---
    NELLAS: Hele docela i jo.. Potom co jsem si vypěstoval návyk si každý den cestou do práce koupit na přestupu semtex a než jsem dojel po eskalátorech dolu, tak jsem ho do sebe otočil a takhle to držel asi rok.. Tak jsem si řekl že to není moc dobré, dal jsem si cca 2-3 měsíce bez kofeinu a teď to dost hlídám. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Ono je to někdy jinak? :))

A vůbec, káva, káva pro všechny!
    SWIST
    SWIST --- ---
    SALVATOR: To tedy, hodinky tvrdí 2:55h spánku.. Dneska to vidím že pojedu na cukru a kofeinu. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam