• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    tak šup šup na snídaně

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Uaaa ziiv. Člověk si řekne, že se vyspí, ale člověk míní, démonek mění.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    bodré zmačkané ráno

SWIST
    SWIST --- ---
    Dobré ráno..
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Hmm, oslím můstkem mi to připomnělo jeden z dílů Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities. Ale tam ji nekritizoval chlap :D
    BAAL
    BAAL --- ---
    NELLAS: Fakt bych o sobe chtel tvrdit, ze se necitim byt utlacovan nejakou propagandou, ale tyhle filmova dila stojici jen a jen na aktivismu + hromade cgi jsou hrozne zoufalstvi.

Ted to Substance, ktere stoji na zaklani kostre ze zly muz krizituje zensky vzhled, takze ta udela vse proto aby byla krasna jeste dobry, ale bohuzel tam neni nic vic.
    (Teda krom strasne moc strasne draheho cgi a spouste zajimavych napadu grafiku), kdy jsme rezignovali na scenaristy? Kde je Steven Moffat?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Já ten poslední díl nezvládla, zatím se mi do něj nechtělo. Teď mě napadá, že jsem asi neviděla ani poslední díl s Doktorkou. Taky mě vlastně nezajímalo, jak to dopadne.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Dokoukal jsem posledniho Doktora a jsem nejak smutnej, mozna je to tim, ze uz jsem oficialne starej strejc co bude za chvilku volit Fica a Okamuru, ale nejak nejak zacinam mit dojem, ze za starejch casu bylo lip.

Mno dobre, jdu si koupit hul a zitra zbiju sveho prvniho pubertaka v tramavaji za to, ze me nepustil sednout.

Nezbyla pod barem lahvinka Cantilionu?

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak jsem nechtěně trošku kecala. Karsova trilogie taky ještě není dopsaná. (zdroj: wiki)

The Witness Trilogy
    Planned trilogy written by Steven Erikson. It will be a sequel to the main series featuring Karsa Orlong and his quest to destroy civilization.

Title Published on Approximate Word Count Pages
    The God is Not Willing 1 July 2021[28] 191,000 688
    No Life Forsaken[29] Forthcoming n/a n/a
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Ale však já vím, že seriál byl dřív. Jenom prostě radši čtu a tu knížku jsem měla už asi dvakrát přečtenu než se mi dostal seriál do spárů... a pak už to nikdy nějak nevyšlo, no :))
    SWIST
    SWIST --- ---
    NELLAS: Tuším že nejdřív napsal scénář pro seriál, který mu ale částečně proškrtali, tak to vydal i jako knihu..
    A že jsi nedokoukala seriál dál jak za první díl? Pff.. Ale je pravda že sice ta špatná kvalita a nízkorozpočtové provedení mi k tomu sedí, ale teď bych se asi na to rozlišení 640x480 nebo kolik to bylo nezvládl dívat. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Seriál jsem nikdy nedokoukala dál než za první díl, ale knížka (psaná podle seriálu) je super. Včetně přídavku o Markýzově plášti.
    SWIST
    SWIST --- ---
    NELLAS: Noo.. Moje nejoblíbenější je asi Neverwhere, a tedy i seriál je super..
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Gaiman má skvělé knihy, Američtí bohové jsou jedni z mých oblíbených. Teda úplně nej jsou Dobrá znamení, o tom vůbec nemůže být pochyb.
    SWIST
    SWIST --- ---
    NELLAS: Tak originál bych asi nedal, mám co dělat teď s American Gods. Ale jsem zvědavý na překlad od Planety9, měli by prý mít vychytané nějaké chyby.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Taky to tak mám. Já to teda navíc pořizovala v originále, protože je to prostě vždycky aspoň o chlup lepší. A česky se to ani nedalo sehnat... akorát co zrušili bookdepository... :D
    SWIST
    SWIST --- ---
    NELLAS: Knížky jinak než na papíře se mi nečtou dobře, není to takový pocit.. Takže mám koupený komplet co vydal Talpress a postupně jak vychází tak kupuju z Planety9.. :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Já přemýšlím, jestli si ho taky pořídit... ale když bookdepository už není...
    SWIST
    SWIST --- ---
    No... Ten bych taky mohl konečně dočíst.. Nebo možná začíst číst znova.. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam