• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Tak jak, byly to lišky? :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Zvládla jsem to!
    Pochválila jsem se, napsala, že jsem "higher than target" a že si zasloužím povýšení. To poslední bylo fakt jako dost z hecu, tam je to hodně omezené a furt se cukají, ale proč se nepochválit? Práce na svém sebevědomí je důležitá. Navíc když si srovnám, o kolik aktivnější v drbání králíčků a shánění živočišného uhlí pro lepší zažívání jsem oproti kolegům... tak si fakt neskromně myslím, že si to zasloužím :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dneska tu máme meloun pro všechny. Sice to není úplně inovativní, ale v těchhle teplotách dost funkční.

ARMADA
    ARMADA --- ---
    ..a trochu hudby..

MEUTE - You & Me (Flume Remix)
    https://www.youtube.com/watch?v=fKFbnhcNnjE
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    po trošce úsilí ve snaze odreagovat se z práce mám doma polévku z lišek
    jednonohých, ne čtyřnohých

kdybyste o mně už neslyšeli, tak to byl méně zkušený houbař
    (i ta opražená na vršku tam je!)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Přecupitá v pyžamu k baru. Cestou se narazí jen o dvě židle a tři stolečky, neudělá skoro žádný hluk. Králíčci v ohrádce už netrpělivě čekají na ranní krmení.
    Vytáhne největší hrnek, co najde, a udělá si pořádnou porci ledové kávy s extra ledem a šlehačkou navrch.
    Zaboří se do nejbližšího křesílka s výhledem na moře a vychutnává si ranní klid.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Sfinx jsou zrudicky.
    Tahle malá černá bestie je elegantní krasavice.
    A nakonec jsem podlehla, ufff.

Jen si dupni, když ti to udělá dobře. Ještě by sis mohl lehnout na podlahu a busit pestickama. Jenom pozor, támhle ne, tam něco upadlo od netopýrů.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    ..a další bude sfinxka? :)
    tam by mi "zrůdička" mohla projít!

dupe nožičkou
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Protože je příšera nebo bestie :))
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    proč by nemohla být zrůdička? to píšu láskyplným fontem
    moje je taky děfka, ale kdo by odolal nepošmrdlat ji na hlavičce, když se natahuje dolů ze škrabadla ♥
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Neříkej jí zrudicka!

Když ona je tak šťastná, když může venku ohryzávat trávu, lézt na strom a číhat na kolemjdoucí.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    to máš z toho, že sis naučila venčit zrůdičku venku :)
    elinka spí na škrabadle, já ji promnu ouško a je na vrcholu blaha
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Prosím pěkně, nechcete vzít někdo démonka na "procházku"? Mně se tam dolů už nechce :D
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Zasloužíš!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Děkuju, beru to jako valuable feedback, otiskuju si včeličku do deníčku a zahrnu to do svého hodnocení :))
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Zasloužíš
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Zasloužíš.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Ano / ne / ne - v podstatě jde o stejnou pozici, jen víc peněz, nic jiného by se neměnilo.
    Musím si srovnat se svým svědomím/sebevědomím, jestli si to zasloužím. Ale poslední dobou mi to nějak narostlo, tak mám pocit, že ano, že pro tu srandu a adrenalin to potvrdím a uvidím, co z toho bude :D
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: To je prosté - je tam víc peněz / méně stresu / více volného času?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: U nás je to jako Jistě pane ministře/premiére. Musím si to stále připomínat. Zejména teď nově, co jsme Obchodní controlling. Jen nesmíme nic kontrolovat, nedejperun obchod
    krčí rameny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam