• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: O tom nepochybuj, ale asi by to nebylo kvůli velkému autu, spíše kvůli tomu že bych měl tendence sdělit jim svůj názor ty jejich tradiční hodnoty :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Tu nelásku by sis asi vysloužil i od pochodu pro tradiční rodinu nebo proti uprchlíkům. Nejspíš i mnohem agresivnější :))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Jako dá se, já se všeobecně centru vyhejbám vždy, jen občas potřebuju někde něco vyzvednout, odvézt a nebo dovézt. Praha je všeobecně pro dopravu dost nepřívětivá, na pivo dobrý, ale běda jak člověk potřebuje nedej bože třeba něco odstěhovat.

Jeden z minulých ročníků jsem jel do Náplavní a vysloužil si celkem hanlivosti a nelásku od nějakých láskyplných aktivistických telat, ona ta tolerance asi nebude moc obousměrná. Tak se těmto akcím vyhejbám velkým obloukem.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    V sobotu je průvod, takže tak do neděle se toho zdrž (ono obecně je centrum Prahy lepší MHD, fakt).
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Píšu si do svého notýsku, nejezdit teď nějakou dobu autem do centra Prahy, ať zase nejsou problémy jako posledně.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Jo tohle, tak to k tomu určitě byla i prdelačka
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Jojo, salám z jednorožce na oslavu Pridu :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Duhový? To se podával salám z jednorožce?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dobré dopoledne, duhový brunch byl moc fajn :")
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: <3
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A musím říct, že Tuile sbírá vynikající fíky.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: Nikomu se nic nestalo.
    Jen je na panovi videt ze svoje nejelepsi ridicske dny ma davno zasebou, ne jen podle zpusobu reakci ale i podle argumentu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Tak snad se nikomu nic vážného nestalo... Akorát pokud je dost sebevrah, tak bude klidně jezdit i bez papírů, že jo.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: Ano, ja. Panovi z ktery byl v aute by uz meli vzit ridicak. Je to hooooodne letity pan.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWIST: Dám si až zítra :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Ty?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    Kdo se muze pochlubit ze bude svedkem ridici autobusu ze za nehodu nemuze?
    SWIST
    SWIST --- ---
    NELLAS: Nezní ta otázka spíš kolik těch zmrzlin si máš ukrást? :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Poslední otázka pracovního dne zní: mám si ještě ukrást zmrzlinu na cestu? :D
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: nejdriv sem chtela hlasite zavidet, ale rozmyslela sem si to. presvedcily me ty fiky. sice mi je zamestnavatel nenabizi primo, ale je to taky dobrej benefit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam