• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    SWIST
    SWIST --- ---
    FISHIE: Tak já si tedy zobnu, dneska jsem ještě nic pořádně nejedl..
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    tak pojďte nebo to sním celé

NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Posaď se u nás, dej si odpolední kávu a dezert... uklidni si nervy...
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: že jo? taky jsem si to říkala :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: To je znamení, že se tam po obědě nemáš vracet!
    SWIST
    SWIST --- ---
    FISHIE: Tak to já budu v místech kde je signál jen když dobře zafouká. A tedy i kdyby se něco dělo, tak to na místě nebudu schopný vyřešit. :D Takže něco podobného asi naštěstí nehrozí.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: všechno!
    jsem z toho rozhozená tak že jsem si směrem z O sedla na špatnou tram a jela do kša
    SWIST
    SWIST --- ---
    ZANNA: Tak já ti to budu věřit.. :D Já byl sice mimo Prahu, ale taky jich viděl jen pár.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FISHIE: Dostanou rákoskou? Žlutou kartu? Budou klečet na hrachu?
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    SWIST: kluci mi volali i když jsem byla na dovolené, takže dnes jeden kráčí na kobereček a chci po řediteli dva tresty :(
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    SWIST: Viděla! Včera, tři! Na balkoně v Praze! Akorát se mi to moc nevěří. Když jsem tam nebyla sama, už další neletěly :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Nestraš! To by mě zabilo! Nemůžeš to nějak zkombinovat? Třeba rodinohodiny se stavbou? Nebo něco delegovat? Třeba Týčko na Omniho?
    TUILE
    TUILE --- ---
    Mne se kupi prace na stavbe, ve sberne, v tycku, v svj a k tomu potrebuju odkroutit naky rodinohodiny.
    Nemohl by se tenhle tejden den natahnout na 40 hodin?
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    Mno, právě že k h… nojení mrkvového políčka, tvou terminologií. Proto tam není můj podpis :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak já si dneska zase připravím chlodnik. Nějak jsem se do té polévky zamilovala.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: Já jen jako k čemu potřebuješ ty dva roky praxe ve vedení lidí... :D

Ach jo, tak tohle je obzvláště komplikovaný recept na mrkvový nákyp. Budu mít tenhle týden opět zábavný :D
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NELLAS: Bůh chraň zbledne
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Oni tam mají na stěně rozpis, který víkend budou přestavovat co, před čtrnácti dny jsme na to koukali...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ARMADA: A ty vedeš lidi?
    TUILE
    TUILE --- ---
    Nad detskym koutkem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam