• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    DA_NIELA: jeden s řepou, druhý bez - můžeš si vzít do práce

povzbudivě se usměje
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    ARMADA: ano!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Králíci mají rádi mrkev :D
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: vidis, spatne sem to zkopirovala. ale co to znamena sem si prelozit nenechala, jan sem se zeptala, jestli je to spravne nebo je tam chyba.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: A tam mám :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    Věta “Los conejos les gusta la zanahoria” není gramaticky správná. Správně by měla znít: “A los conejos les gusta la zanahoria.”
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Prostě všechno, co je nějak mokré v základu. Když tam dáš dost čokolády nebo koření, tak na první dobrou tu řepu fakt nepoznáš, pokud o ní nevíš.
    TUILE
    TUILE --- ---
    NELLAS: vida, taky zvlacnuje, v tom pripade to je dobrej duvod dat ji do testa.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A mrkev je španělsky zanahoria.
    Takže už můžu říkat, že a los conejos les gusta la zanahoria.
    Snad to není úplně blbě :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TUILE: Mrkev, řepa nebo cuketa to těsto opravdu zvláčňují, mám tyhle zeleninové buchty ráda :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    ale jinak mam prazvlastni chute docela rada, treba jabko testo nadherne zvlacnuje, takze i kdyz by tam to jabko nebylo cejtit, tak to ma vyznam. stejne tak mrkev, ktera je navic pomerne sladka a k dortu se hodi.
    ja vubec nejsem proti davani nejroztodivnejsich ingredienci do ruznejch jidel.
    jen me zarazila ta prvotni informace, e tam byla repa ale vubec tam nebyla cejtit.
    TUILE
    TUILE --- ---
    zapečená řepa se sýrem, boršč, kimchi (a mé oblíbené karbanátky z červené řepy)...

tvarit se, ze je dort zdravej proto, ze obsahuje zeleninu je vlastne docela usmevny.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já svého času pekla čokoládovou buchtu z řepy. Dávala jsem tam víc řepy a min cukru než bylo v receptu..
    EWOLF
    EWOLF --- ---
    TUILE: protože nikdo jinak řepu moc nemusí a dostaneš zeleninu i do lidí co ji normálně neradi? popravdě nevim ale.
    TUILE
    TUILE --- ---
    EWOLF: tomuhle setupu moc nerpozumim. proc se to dela z repy, kdyz nema bejt poznat, ze je z repy? :D
    EWOLF
    EWOLF --- ---
    jedl jsem boží buchtodort a vůbec nebylo poznat, že je z řepy... kdo bude moc nutně potřebovat možná vydyndám recept
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    DA_NIELA: s kurkumou a červenou řepou?
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    ARMADA: šotík pro mne, prosím!
    AIST
    AIST --- ---
    FISHIE: já si v pátek koupil vstupenku na koncert Axxis co poslouchám už asi 19 let... mají 35 let výročí. Hrajou příští týden a ten tejden má ještě koncert kámoš z práce :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam