• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    před obědem nebo po obědě, jak je libo :)

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KLAP, ze dveří poslechové místnosti se plíží postava, rozcuchaná, ve vytahaném triku s nápisem Pork Chop Express a značně rozespalá. Dojde k baru... Dámy prominou. Vezme z poličky lahev s nápisem Talisker, nalije si trochu do nízké sklenice, lahev vrátí na poličku a pomalu zatočí s obsahem ve sklenici, napije se...
    Tak, to bychom měli, tím končí melancholická nálada dnešního dne. Teď mě čeká nějaká práce. Na snídani se stavím později, nebo možná na oběd. Přeji vám všem hezký den. A jak přišel, tak i odešel. KLAP!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ach, zákusky!
    S gestem salonního kouzelníka vytáhne odkudsi podnos a hrdě z něj strhne utěrku.
    Tadááááá!

FISHIE
    FISHIE --- ---
    pokusím se po obědě přinést zákusek :)
    je pátek, zasloužíme si
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Závěsy se rozhrnou a vyleze podivná postava, odnese špinavé nádobí do myčky, naleje si kávu se smetanou a přikousne chlebíček.
    Asi ano, díky za optání :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    bodré ráno :)
    byla jsem cvičit tak jdu pozdě. všichni mají všechno?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Závěs se nepatrně zavlní a zpod něj se vyplazí dva králíčci. Chvilku se rozhlížejí, vousky se jim chvějí, čumáčky cukají.
    Nakonec neomylně zamíří k tajné skrýši máslových sušenek s kousky čokolády. Chvilku laborují kolem otvírání, nakonec popadnou půlku zásoby, skrýš opět zaklapnou, a vrátí se zpátky za závěs.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    žbluňk
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    bordery to sledují, pak se na sebe podívají a začnou se starat o králíčky.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Potichu se proplíží barem, vezme cukr, kávu, limonádu, čaj, ru... ne, ten nebude potřeba, a odklidí se do rohu, který si zatáhne těžkým závěsem.
    Dnes nepremávame. Lívance jsou na baru a kdybyste slyšeli nějaké divné zvuky, tak je prosím ignorujte.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Děkuju. Já si tu pak najdu nějaký temný koutek a tiše si tam zalezu :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    *vzhlédne zmateně od obrazovky tabletu*
    Huh?
    Aha... jasně... omlouvám se. Disociace od reality. Hned to bude!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mohla bych poprosit taky jednu?
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    FIONOR: Bez chilli, prosím, moje tělo si myslí, že kapsaicin se ho snaží zabít.

Ale ano. Horká čokoláda zní skvěle.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    SABRIEL13: Nebyla by lepší horká čokoláda?
    S chilli a masrsmellow?
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Já asi potřebuju kakao.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    NELLAS: nesla jsem krabici od mlíka do tříděného odpadu. Zápasila jsem s kontejnerem do kterého to normálně házím a nečetla jsem že jsou trochu pozměněné nálepky.
    Popelář přiskočil že mi pomůže, tak jsme to pořešili a pak prohlásil " a všímáte si že na tom vedlejším kontejneru máte úplně jednoduché odklápění?" Nic hrozného ale dostatečně abych se přišla úplné trdlo.
    Mějte praktická očekávání od někoho kdo ve čtvrt na 7 nechce do práce a musí, a vůbec od kdy je to pozměněné?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    A večer se bude promítat seriál Akta X díl s názvem Tooms
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak jo, třeba králíčci uvěří, že je neděle a nebudou se dožadovat čerstvých jater.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam