• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SABRIEL13Malý sklepní café bar
    VANEK
    VANEK --- ---
    (Nikdo nečeká překladatelskou inkvizici!)

FIONOR: Hm, já mám Zdeňka Urbánka v úctě, ale tohle se mu zamlada moc nepovedlo; mělo by se to rekanonizovat.
    Byly to časy ze všech nejlepší, byly to časy ze všech nejhorší, byl to věk moudrosti, byl to věk pošetilosti, byla to doba víry, byla to doba nevíry, byl to čas světla, byl to čas temnoty, bylo to jaro naděje, byla to zima beznaděje, vše bylo možno očekávat, nebylo možno očekávat nic, všichni jsme kráčeli přímo do nebes, všichni jsme se ubírali směrem přímo opačným –

Když jsem v tom, ještě si tu teda odložím do knihopoličky O. S. Vettiho, 1903:
    Byly to nejlepší časy, byly to nejhorší časy; byl to věk moudrosti, byl to věk pošetilosti; byla to doba víry a byla to doba nevěry; byly to dni světla a byly to dni tmy; byla to vesna nadějí a byla to zima zoufalství; tehda nadívali jsme se všeho a tehdy nedoufali jsme nic; všichni brali jsme se zpříma k nebi a všichni brali jsme se zrovna opáčným směrem; —

Mno, a teď mám chuť na nádivku, ani bych nepotřeboval to kolem. (Naděnku? Naditost?)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    NELLAS: OMG!
    It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness, it was the epoch of belief, it was the epoch of incredulity, it was the season of Light, it was the season of Darkness, it was the spring of hope, it was the winter of despair, we had everything before us, we had nothing before us, we were all going direct to Heaven, we were all going direct the other way--
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    FIONOR: V podstatě bude celá série furries, featheries i scalies minifigurek:)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Furries Lego?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Což mi teda připomíná, že lego bude mít taky rybičkovou figurku :D

SWIST
    SWIST --- ---
    FISHIE: já bych se tomu ani nedivil.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NELLAS: Pod kilt se nenosí punčocháče a navíc je po kolena, takže teplejší než kalhoty není. Ale s příslušnýma podklolenkama to je úplně OK i v mrazu.
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    v pátek večer mi přišlo že mi v sukni bylo větší teplo než v kalhotech
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mně některé dámy vždycky tvrdily, že v sukních je jim v zimě tepleji než v kalhotech.
    Přiznám se, že tuto hypotézu jsem opravdu neověřovala...
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    jest tomu tak
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ARMADA: Nemáš na pořádný podkolenky, nebo co?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SWIST: Ale pouze podle rozpisu, to by tak hrálo :)
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    tak život choda, má milá šupinatá spolubarovnice :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    ARMADA: můžeš za to Ty, a počkáš do jara? tsss
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    FISHIE: já se sukní počkám až na jaro, děkuji pěkně
    SWIST
    SWIST --- ---
    Ne že bych chtěl cokoliv naznačovat, nebo tak..
    Jen si tu nenápadně odložím jeden klub..
    [vohoz na dnesek]
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    FISHIE: Poprosil bych pak jen ten rozpis k nahlédnutí, snad to nebude moc vlezlé, víš jak to je... malé každodenní radosti :)
    FISHIE
    FISHIE --- ---
    INSEQUI: třetí :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    FISHIE: Tak první den do rozpisu máš :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam