• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Celou kampan nemusis, staci do okamziku kdy davas specializaci, pak muzes skocit na monolity (ostrovy:-) problem je ze se tim pripravis o odmeny z kvestu/side kvestu, tzn bonusove body do pasivek a mista pro idoly, takze nejakou cast kampane stejne delat budes :-)

jsou na to i videa ala https://www.youtube.com/watch?v=gzpumI6x7rw

Loot liter je nadhera, kdyz se trosku hnes v levlech, tak minimalne schovat bile a modre a pak zabarvit klasove specificke, jako +X bodu do skillu to fakt nechces prehlidnout, pripadne prebarvit co zrovna pouzivas/hledas na ekvipu

Crafting, no zase az se hnes s levlama a 2k goldu pro tebe budou drobaky tak kupuj u obchodniku rozkladaci sutry, vsehcny co potkas, neni jich nikdy dost a rozkladej bud univerzani jako kritaky, HP, vitalita, attunement, pak dmg co zrovnadavas, leechy na utoky co pouzivas, pokud jedes miniony tak ty, tohohle budes mit ve vysledku docela dost ale jako neni nikdy dost :-) ceho budes mit sakra malo jsou prave ty +1 do skillu ty pouzivat s rozvahou

Jo pod "C" mas charakter a tam mas myslim na 4 obrazovkach rozepsane a na te posledni to je tohle ? Jinak nevim :-)))

Ta pouzitelnost skillu roste podle toho kolik do toho narves skillpointu a unikatky maji sakra silne pokud na tom je jeste Weaver’s Will tak to je jizda, sem ted levelilg druid a pres ten WW tam narval +100% dmg coldem :-)

Jinak minoni super, sice nevim jak hodne je smerujes pres A nebo je nechas samostnatne, ja to smerovat uz nestihal :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Tak mne to nakonec nedalo a po dojeti nekra na 100 a splneni season v DIV jsme si koupil i tohle.
    Zatim mam nekra na 70 a nejak to pytlikuju.
    Musim rict, ze looter - filter - je pro mne zatim strasna zahada :))
    Nejakej crafting jde taky kolem mne O:) prozatim nebylo treba a ani chut se s nim hrabat.
    Ale zajimalo by mne.
    Kdyz bych si chtel udelat novy char. Musim zas celou kampan znovu ? Nebo staci dojet do nejakeho bodu a rovnou zacit behat ostrovy.
    A existuje tu nejaka vec kde se doctu jakou sanci trebas maj moji minioni dat jed. Atp ?
    Zatim mne prijde, ze pod “C” je tak ctvrtina informaci :))

Jinak teda dojmy ze hry.
    Kampan je o dost horsi jak v DIV, neskutecne zdlouhava… vedlejsi Q jsou vtipnenposkladany, ze je clovek plni i nechtene kdyz beha kampan - coz je na jednu stranu fajn.
    Jak jsme se z tectu od Nesse bal, ze tu bude prehrsel spellu. Tak mne ve vysledku spis prijde, ze tech pouzitelnych je ve vysledku mene - tak, aby spolu nejak pracovaly. Spis to na mne pusoby, ze ne pouzitelny nejak vse, ale provazanost mala.
    Respec je vesmes unosnej. I to znovulevelovani. Chvilku to trva, ale jde to (zatim mam spis problem, ze mne to sezere bidy a nez je dostanu z5 tak zapomenu kam jsem je chtel davat :)).
    Itemy - unique - na mne pusoby zatim “meh” dojmem. Vesmes kazda classa/subclassa ma 2-3 kousky a cau. Vesmes s nic moc extra dopadem na build - alespon mme prijde.
    Vic jsem zatim moc nepotkal/nepoznal.
    Dungy - ty 3 co tu jsou - jsem jeste nesel.
    Arenu jsem taky nezkousel.
    Zatim mne staci ostrovy :))

Co se zatim 2 final bossu na ostrovech tyce. Tak zatim moc neprekvapily.
    U jednoho dokonce stacilo stat jen za rohem a nechat to na minionech :))
    Ale oproti DIV je fajn, ze tu minioni i neco dokazou udelat a neni potreba jim tolik pomahat :))
    NESS
    NESS --- ---
    Slusny mazec, zkousel sem kdy zacnout byt pruchozi prvni mono (lvl58) a u druida se to protrhlo na 27 levlu, pak uz to jen jelo samospadem , bohuzel sem na 35 levlu udelal chybu a respecnul 2 skilly a cele se to rozpadlo, defakto sem se dmg dostal zpet na ten 27 level, tzn zase zacal umirat, ale levlilo to dal takze dobry, ve zkratce za dve hodky na 50 levlu (z te 27) a uz je to konecne zase stabilni :-) respecnuty skilly dorovnane :-)

Jo a priprvnim pruchodu sem tohle prehlidnul ale jako dobra mechanika https://maxroll.gg/last-epoch/resources/weavers-will-uniques defakto to vylepsi unikatku (pokud to na sobe ma) podle skillu ktery pouzivas
    NESS
    NESS --- ---
    Hele jaka frakce ? obchodnik nebo hledac ? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Si to je tak osahavam, ty stromy jsou tak kosaty ze to bude trvat fakt dlouho si to projit cele, jako pasivky za prachy ok, ale ty aktivky kdyz si respecem cely skill zrusis a zase musis nalevlit, to fakt neni sprint ale maraton :-) Jako jedu podle maxrollu, ale cekam ze az pusdti ven final tak se stima buildama roztrhne pytel :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Aby ses nevyšťavil pred startem, ja to jeste ani nestahnul... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Dojel sem to se vsema 4 k specializaci Blade 17lvl, Druid 17lvl, Paladin 16lvl, Nekro 16lvl, rozdelil sem si to na dve casti, k osvobozeni do ptaka a do specializace, tu prvni cast sem psal, druha cast zalezela na otevreni skillu, klasicky powerpeaky, druhou cast nejhladsi pruchod roguna puncture se shiftem, zbran co ma mele leech vic netreba, v okamziku kdy zacne stackovat bleed a sapping strike k tomu, uplna parada, plosne nic moc ale jinak asi nejlepsi :-) druhy mi prisel druid v okamizku kdy otevrel mealstorm zacne rozpoustet vsechno kolem sebe. Acolytu sem z liche preskocil na nekro, golem dava vic nez pekne, ale v porovnanim s rogunou a druidem pomale :-) No a Paladin, rozjel sem kladivouna a nic moc, pravdepodobne zacne zarit az od 18 levlu az dostane javelinu, ted je takovy meh :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak u toho Elder Ezra's Ledger, jediny kvest kde je neco na vyber, Artem's Offer vs Erza,s Ledger se nevyplati kyvnout na nabidku Gablmera rozdil je v dropnute unikatce jestli Avarice (rukavice) nebo Gambler's Fallacy (amulet), pri tretim poruchodu sem kyvnul na amulet abych si ho prohlidnul a rukavice stopero lepsi :-) elemental leech a elemental resist
    NESS
    NESS --- ---
    Nemohl sem se rozhodnout koho dalsiho po runemastrovy tak jedu zbytek na raz v rotaci po kvestu primalist-druid, rogue-bladedancer, sentinel-paladin a acolyte-lich(ale riznutym nekro), zatim nejrychlesi pruchod lich coz je pro me prekvapko protoze to jeho pohybove kouzlo je dost na prd, ostatni maji rozhodne lepsi shift/lung/leap, spis to je tim ze ma plosne kouzlo a minony co neco fakt delaji, takze to celkem kraji a zastavka je max u elit spis u bossu, jinak se jde dal :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Nejak si nejsem jisty tim levlovacim tempem, prvni 100 empo jedu na 84lvl a prijde mi to pomerne snadne, sem celkem zvedavej jakym tempem to ted zacne tuhnout :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jedu endgame s runemastrem konkretne Hydrahedronem https://maxroll.gg/last-epoch/build-guides/hydrahedron-runemaster-guide a nemuzu si vubec stezovat, primerene op, monstra 10 levlenu+ nejsou vubec problem, bossove na druhou stranu obcas potrapi, nemam vubec vyreseny resisty poisnu, nekro a voidu, takze to hraju stylem sesmahni je driv nez staci cokoliv udelat, no a to u bossu moc nefunguje. Jako klasa/mastery super, pod jednim skillem (runic invocation) 40 ruznych invokaci https://www.youtube.com/watch?v=YfAE8Uc6haU pochybuju nemyslim si ze bych je vsechny vyzkouselikdyz mam samozrejme favority :-), sem si uplne vzpomel na dungen mastera Oh Kath Ra :-)

Ted mam v planu zkusit Paladina, konkretne Electrify Javelin, pac uz mam ty dve unikatky co jsou na nej potreba (amulet a rukavice), pochybuju ze do relasu zvladnu nejak rozume prozkoumat i Druida (Earthquake Werebear) a Liche (Death Seal) ktere bych chtel zkusit
    NESS
    NESS --- ---
    Jako loot filter super ale pokud by tam sel jeste pridat jako pravidlo i auto pick up, to by byla basen :-) Jelikoz pry nebude ani autopick na shardy tak tohle nebude uz vubec :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jak tam mluvi o arene tak ta je bozi, tohle musel delat clovek co to fakt hraje a ma rad, vyberes si obtiznost, vykostis dany pocet vln nepratel, nastane pouza s pristavenim truhly a obchodnika, nechaji te to sebrat a az jsi pripraven pustis dalsi kolecko, to kdyz zase dobehne, seberes loot prodas nebo uklidis a jedes dal, pricemz si vybiras jak se to smeruje dal, jaky drop ma byt a jaka sila nepratel, pricemz posledni volba je mezi lepsi dropem unikatky nebo dalsiho klice do areny, kilness bose a konec :-)

vim ze to je nefer srovavat s d4 ale predstav si co musis udelat abys kuchnul duriela a dalsi matro ti znej na nej fakt nevypadne :-))
    NESS
    NESS --- ---
    Dal sem druhy dung Lightless Arbor a priznam ze az na po 3 uspesne, pokazde me vykostil boss, nebudu spojlovat, navod sem necetl ikdyz ho tady linkuju :-) ale je to presne takovy druh bossfightu ze musis delat to co po tobe chteji a pak je to jde lehce, dokud to nedelas tak je to nehratelne :-)) Zaver zase gembl ikdyz jineho formatu, mnohem hur citelny :-)

Last Epoch Lightless Arbor Guide for Last Epoch - Odealo
    https://odealo.com/articles/last-epoch-lightless-arbor-guide-for-last-epoch
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: :-)) trefa do cerneho :-)) stash tab :-)) ja sem zatim na 13 ale jen jeden char a lehce za 70 levlem :-) jeden tab plny jen bizuterie, no neblazni :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    bozi :)

Why Diablo 4 Players Hate Last Epoch
    https://www.youtube.com/watch?v=5IFY3gblZ28
    NESS
    NESS --- ---
    Tak na odpovedi obcas zalezi, to prvni 66 sem dal ale tohle druhy jsem evidetne zapekl, pac sem ji nekuchnul, tak holt priste

How To Progress Your Monoliths in Last Epoch (Strategy Guide)
    https://youtu.be/pdl1ds5xfWg?t=173
    NESS
    NESS --- ---
    Tak jestli je neco LE peklo tak je to respec, na prvni pohled sem si rikal ze bude vetsi oser respec skillu (to neni fer prichazet o skillpointy:-) ale aspon je mozne to despecnout naraz a levli to zpet pomerne svizne tzn pohoda, ale pasivky to je peklo, pac to neudelas na raz ale pekne bodik po bodiku navic resis zavislosti, jako jo chces prehodit body nekde dole za 100 zlataku ale nene mas pouzitych 45 bodu nadtim a na to navazane top pasivky, takze pekne uvolni ty pasivky uplne nahore bod bratru za 2000, pak si mzues prehodit ty body dole :-) jako po chvilce smeleni a hrani sokobanu s bodama v ruznych stromech sem si rikal ze bych to snad radeji smazal cele a zacal znova at to stoji co to stoji :-) Bohuzle nemozno, jako tohle je jeste vetsi oser nez respecovat paragonu v D4. To ze kuli tomu musis bezet za capkem v meste je to nejmensi.

Jako pokud byl mozny respec mod, ala skillu ted v D4, tak bozi, prepnout do modu, vse smazat naklikat znovu a zaplatit rozdil :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Ze 3 dungu zatim prvni Soulfire Bastion, slusna farma na unikatky, potrebujes klic a pak prochazis sbiras duse ktere muze vymenit zaprohozeni stitu fire/nekro, jelikoz mam ohen na maxu a nekro nizky tak sem nic neprohazoval jen prosel s ohnem na konci dungu boss a za bosem gambler ktery ti nasbirane duse vymeni za moznost vyhrat unikatku, sance jsou slusne, bohuzel unikatek je evidetne hodne :-) Jo a smrt=konec, , jsou 4 urovne sel sem nejlehci, tak si rikam nebudu srab dam tezsi (68 vs 75), dvakra umrel, tzn dva klice v haji a jako 4 sel zase tu lehci variantu

Soulfire Bastion Dungeon Guide for Last Epoch - Odealo
    https://odealo.com/articles/soulfire-bastion-dungeon-guide-for-last-epoch
    NESS
    NESS --- ---
    Aha tak precejenom pri killu v mono prichazis o stabilitu, ale nijak dramaticky
    NESS
    NESS --- ---
    Asi brzo hodnotit, zabehnul sem jich asi jen 30 :-) ale ty monolity jako endgame content dobry, jednoduchy vyber co vlastne chces farmit a na jake obtiznosti, kratky dung s jednim zakoncenim, ukoly se prubezne meni, je to svizne, jednoduche a prehledne, smrt to resetne ale bez nejakych postihu.

Nabiram i klice pro nejake dalsi dungeony, ty sem zatim netestnul
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam