• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    NESS
    NESS --- ---
    Tak uz je to v poradku, uz mam load v radech minut :-) jako smutny loudovat lokaci dele nez ti ji trva pak projit :-)))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: oni podle všeho něco nasazujou a dělají rotaci, v chatu si někdo stěžoval :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Zati mse teda marne snazim dostat z prvni zony :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    wow, ted me to pustilo do hry
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT: tak me se nepovedlo kamkoliv jinam nez na EU zalogovat, ale pro zmenu tady jsem ok, load skoro okamzity, zatim zadny error, tazke cekam kdy to prijde.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: us east vypadá použitelně
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: global, jdu krouzit serverama, piste kde je to ok :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    hmm, "funny", EU neběží, US ano.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    JULIAN: odpovim si sam - je to globalni
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já si vzal na zítra dovolenou. Tak už vidím jak to to bude off.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: a postavy jsou locknuty na server? nebo je to global?
    NESS
    NESS --- ---
    zkousel nekdo cestovat mezi serverama ? Ja jel vcera podle pingu a skoncil na EU West, co si ted ctu reddit tak pry kaslat na ping zkusit US east, ale pochybuju.

podle brblani se load pohybuje od jednotek minut k desitkam minut, Pry Last Epoch becomes Loading Epoch :-) jako port do mesta a cekat 30 minut to snad trhlo i D4 :-)

Otazkou kdy/pokud s objevi ten zbytek z toho milionu, pokud by to byla jen 1/4 tak ... :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: zkusím to znova, až mi skončí call. Ale imo to bude furt stejné - dlouhé loading times a pak už to bude v pohodě, dokud člověk nebude potřebovat změnit mapu
    NESS
    NESS --- ---
    No moc nadejne to nevypada, pokud to bylo rano +- ok, to znamena ze zvladaji kolem 117K :-/

https://steamdb.info/app/899770/charts/
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ale koukam ted uz to prerostlo vcerejsi peak, sme skoro na 170k CCU
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    jako 15:00 je docela brzo, to je vetsina lidi jeste v praci :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    hmmm, asi jsem to zakřikl, chtěl jsem se ještě na něco podívat a už se nepřihlásí postava... ach jo.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Funguje to dobre, to nemohu rici...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JULIAN: já se teď na chvíli přihlásil a funguje to - loadování lokací teda trvá dlouho, ale to psali, jinak jsem nenarazil za těch dvacet minut na problém.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: no oni se tvarej jako by to uz meli vyreseny, ale ja si taky myslim ze je to proste tim ze v EU sli vsichni spat tou dobou. ja se v jednu v noci naseho casu stale nemohl ani prihlasit do hry.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam