• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: Jako pokud je ted 190K, tak vecer a hlavne o vikendu by se to pres 200K mohlo dostat, no uprime sem zvedav :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Dneska jsem se poprve od launche dostal do hry. Loadingy delší než by bylo zdrávo. Až jsem nakonec narazil na leasing, kde jsem se zaseknul asi na 10 minut tak jsem to vypnul.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PUBLICURINATION: Tak já nerefunduju, protože tam mám už asi 40 hodin z EA. Ale stejně mě serou.
    NESS
    NESS --- ---
    182,389 a nez sem to poslal tak uz 186,646 a leze to porad dal :-) Tak schvalne jak se jim to povedlo, ja se k tomu dostanu az vecer
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    PUBLICURINATION: Vcetne tech, co si stezujou ze to nefunguje od prvniho dne;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    Ten kdo refunduje je hysterka!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    vim ze spousta lidi vracela Lost Ark i kdyz meli treba 20+ hodin, pac to bylo 20 hodin ve fronte. A proslo to. Sam jsem to nevracel, takze to mam z druhe ruky, ale stacilo to tam pry napsat, chvili to trvalo, ale penize nakonec prisly. Oni ve steamu urcite vedi ze je nejaka hra problemova, ten refund rate tam bude zajiste vyssi a ted je to jedna z top selling her, urcite to monitorujou.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Pri refundu je tam okenko pro komentar, tak to asi jde, kdyz to vysvetlis :-), do 2h to jde bez vysvetlovani
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja myslim ze Steam na to ma nejaky mechanismy, kdyz sice prelezes 2 hodiny, ale jen proto, ze jsi 8 hodin byl na logovaci obrazovce... :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KORAL: přijde mi to zbytečné, tihle, narozdíl od Wolcenu, kde jsme to nestihli, zjevně vědí, co udělali blbě a pracují na tom. A furt je to malé studio. Když vidím, jak fungují věci u nás v korporátu...
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jo to sice jo lvl 58, ale realne s dobrym buildem uz to das pred 30 lvlem :-) klasicky ti bude padat drop ktery diky omezeni pravdepodobne neobliknes, ale zbytek je +- OK, doporucuju zakempit mapu co je "Defeat waves of monsters in an arena" je to nejrychlejsi cesta k expum, ikdyz na 45 lvl to je uz jedno, to budes mit pomerne jednoduche

KORAL: jen si dej bacha at nepresvihnes limity refundu tzn 2h ingame a myslim 14 od nakupu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: btw ja myslel, ze to je nejakej content az od 58, to je tusim level zony co jsem tam videl, nebo to mluvis o necem jinem? Jsem vecer skoncil na 45 nejak, takze jestli to dneska nepojede a nepujde progresovat kampan, rad bych nekde bezpecne zacampil taky...
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já se ted zkusil připojit. Ve středu jsem založil postavu a říkal jsem si, že dva dni, na opravu online verze, by mělo stačit vzhledem k tomu, že je to blocker pro ně.
    A ono to stále není. Takže tomu dám ještě dnešek a když to nepojede, nechám si vrátit peníze a dám mínusovou recenzi.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jako vikend pred nama, ted se bude lamat chleba, uprime sem zvedavej a drzim jim palec, ale necekam ze to najednou zacne bezet

peak (176,035) byl vcera kolem 19 hod, to jak to vypnuly poprve a podruhe to vypnuly po 23 hod, to uz jim CCU spadlo na 113K, tak bych cekal ze to pak bylo lepsi :-)

EA byl teda zabavnejsi :-) Vtipne ze nikdo neresi rozdil mezi 0.9.2 a 1.0 jedine co se resi je dostat se do hry a udrzet se dostatecne dlouho :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to je jako docela blbá zpráva ovšem... :-( Každopádně v noci to jelo docela svižně, jen prostě nešlo jít do města ani z města.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: je zajimavý, že se mi to tady ještě nestalo, přestože ten box na port je mnohem větší než v PoE, kde se mi to stává pravidelně (proto mám taky v hideoutu truhlu ne vedle map device, ale za teleportem) :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Nevim jestli s to ukaze, ale pokazde kdyz provedu tenhle manevr tak propadam beznadeji :-)

https://preview.redd.it/last-epoch-currently-v0-53lv78u3d9kc1.png?auto=webp&s=e8d159f4fe3c7ceb07ee1e0ba6b75cdfdbf3a602
    NESS
    NESS --- ---
    Uprime ty problemy co ta hra ted ma nejsou zadny prekvapeni, timhle to trpelo uz pred spustenim ostre verze, problemy s prechodama mezi zonama sem mel co sem to zacal pred tydnem hrat, stejne tak kdyz sme zkuslili prvne partu tak se mi nepovedlo prejit do druhe zony jinak nez se sem musel vyskocit hry, pravda bylo to bez LE-61 ale priznaky uplne stejne, to tam mohla byt max tak 1/100 lidi co tam je ted, podle bug reportu to tak bylo i pred rokem https://forum.lastepoch.com/t/zones-not-letting-me-travel/54440
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jo mono jdou ciste, tam zadne prechody mezi zonama nemas, ale dokud ten char nedotlacim aspon na 27+ tak je to hrozny oser, defakto vsechno me IKackne, jediny rozdil je jak ryche se mi povede uhybat :-) k tomu bych rad ty body do passivek co jsou za kvesty, defakto sem The Sanctum Bastille uz udelal, The Ruined Temple hotov Emperor kuchnuty bohuzel jako drsnejsi boss se ukazal LE-61 pres ktery se mi nepovedlo projit a dostat se do time rifty, ktera by ten cely kvest zakoncila, krace recno nepovedlo se mi prejit mezi zonama :-) Resenim je reset a projit znovu tu zonu znovu kuchnout bosse a znovu vyvolat riftu ktera je defakto jen portal, ale bohuzel

Mono sem zkousel, ale odkud se tam neudrzis dostatecne dlouho aby to zaclo levlit tak to proste nejde, jako v okamziku kdy to zacne padat a je jedno jeslti to echo udelam nebo ne tak je to oka, pak uz to jde jak po masle. Jako myslim ze pokud to dneska pojede stejne kvalitne tak uz ten zacatek mono pretrpim a proste to bude par desitek smrti a pak to pujde :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam