• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: momentalne nejde, ale kdyz jde tak dobry :-)

Pritom by stacilo kdyby online char sel preklopit na offline a obracene, tezko rict kolik lidi je toted schopne hrat v parte, kdyz je loterie se tam vubec dostat. No ale to evidetne nejde a ani nepujde takze zalezi jak rychle dokasou poslit infrastrukturu, pac kazdy fix jim funguje jen do urciteho momentu, ala hospoda na mitince, otevrel si hospodu ale chodili mu tam lidi :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jako to jde, pánové? Já jsem toho zatím moc nestihl. Nějak se jim ten launch nevydařil, škoda :(
    NESS
    NESS --- ---
    Aha tak je to vypnute :-)

EHG_Steve — Today at 5:08 PM
    5 minutes ago Update: We are starting to spin up new infrastructure to handle increased traffic. We expect will result in some services becoming temporarily unavailable over the next 30 minutes
    NESS
    NESS --- ---
    Sem je prechvalil, ted sem to zkusil zapnout a Connectig/Online Play Unavailable/LE-61 dokola, pritom podle steamu to ma pustene 228,411 lidi a tohle se objevilo na discordu v news

Judd (Mox) — Today at 4:18 PM
    Hello everyone, our engineers are working to improve online stability. We’ll keep you posted when things have gotten better.
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: Jako dobehl sem kampan, pridal s k hledacum a musim rict ze to celkem slape na to ze tam je 223K lidi, tak jediny co je pomal sou porty mimo zonu, ale nepada to a nevyskakuje zadna chyna, za me ok.

ikdyz uz sem reportnul prvni bug, po kilu sem se respawnul az po krk v podlaze, pokud bych nemel skill co umoznuje port tak bych se z toho nedostal

S cim sem mel trosku problem jsou ty animace mezi chapterama uprime me se to nelibi mysleno ten styl takove detske :-) Pak me lehce krkaji bossove co killnes oni se prerodi v neco noveho a ty je killujes znovu neco jako uberlilith v d4 abych tady nespojloval
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: ještě jsem nafarmil nějaký bodíky ale zas jsem se zasekl na tom že nemám rank :( takže asi netřeba spěchat na ty guildy, leze to dost pomalu - předpokládám že později to posléze rychlejac? Pevné doufám
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: To mas naskok, ja sem se knim nedostal ani na dohled :-) uz sem je chtel pochvalit ze loady dobry aby me to vykoplo ro disconect, jako bud jak jsem na 55 tak uz nematchuju, nebo to maji posefovany

EVILMIND: jo taky sem venku bohuzel kampan sem nestihnul :-) Aha update, tak schalne, jako zatim +- v poho jednou sem se dostal do vzduchoprazdna, ze jsem nemohl utocit na monstra a monstra na me, pak najedou vsichni zmizeli takze mi to ukazovalo ze tam je kvest ale nikdo se nespawnul a pak to padlo :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ted to asi hodinu jelo slusne tak jsem dojel kampan do konce a joinul Circle... ale kdyz jsem testoval jak fungou ty souhvezdi na prophecies tak se to jako uplne posralo :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: ja ty loadingy pretrpel a podarilo se mi dostat se k tem posranejm guildam, nicmene ty guild pointy nelezou uplne rychle na lvl 60 zatim. nebo teda samozrejme nevim jak to poleze pozdeji, ale vycistil jsem dva ty ostruvky a stezi jsem si vydelal na nakup jednoho itemu. o tom ze bych neco prodaval, to vubec
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ten loading taky už vypadá rozumně - většinou je to stejně rychlé jako v 0.9, občas je to teda pomalejší, ale po posledním změně na straně server jsem pořád pod 10s, takže to jde. A zítra večer by mohlo už běhat dobře i grupování -

NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: Jako jo uplne mi to zvedlo naladu jak ty mono a jednotlive echa behaji krasne, bohuzel chci dotlacit kampan tak :-/
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja taky dojel prvni mono, dik za varovani abych se nevracel :-), ale asi budu muset, chci zkusit taky gildu :-)) dojel sem to na 54lvl, jako vzal sem to zkratkou, poucen z minuleho behu sem se vykaslal na levlovaci build a sel rovnou na endgame, trosku to skripalo ze zacatku, ale ted uz jsem usazeny s plnyma skillama a uz nemusim nic respecovat, cestou sem teda respecnul dvakrat, ale nastesi jen aktivky, pasivku zandou :-) Jinak jeste ze je ta truhla tak velka, pac samo sem z toho prvniho mono vetsinu neobliknul :-/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Trošku z jinýho soudku - rozchodil jsem LE v práci na Mac M1 přes PortingKit (Steam), všechno fachá, ale hra je strašně tmavá, zesvětlení v nastavení nic nevyřešilo... tak jen kdyby náhodou tředa někdo věděl, dík :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: no ja jsem dal celou tu jednu linii, krasne to jelo, ale pak jsem si rikal bych mohl aspon zkusit dotahnout ten quest na merchanty, musim bejt blizko docela... no a uz jsem venku zase pekne... :) Jsem si toho nevazil no.
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: nevim jeste sem neotestoval ostatni ale druid mi prisel v EA jeste drsnejsi
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Pořešili ten balanc nebo je runová sorcka jediná kompetetivní?
    NESS
    NESS --- ---
    Tak zlomovy na mono byl pro sorcku runovou 30 lvl a od 36 to jde jak po masle za hodku sem na 42 lvl a uz neumiram :-)))
    NESS
    NESS --- ---
    no kdyz se tam ale dostanes, jak poriznacne pojmenovane end of time, ja se tam snazim poslednich 15 minut probojovat a zatim marne, load z lokace nesel tak sem po 10 minutach vyskocil ven na vyber charu, dozvedel sem se ze online hra neni mozna, pak to spadlo, nahodil sem to znovu, pustil hru a za krasnych 15+3:42 jsem v monolitu :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ten endgame funguje krasne ale. dal jsem si na lvl 50 pausu od kampane, pac uz me to loadovani fakt nebavilo, a v tech riftech ci jak se to tu jmenuje, je to uplne jiny kafe. loading behem sekundy, zadnej matchmaking, nic. prostre brrrrrrr kosis moby, posbiras loot, nova mapa, opacko do zblbnuti.
    akorat dostavam trochu pokoureno tam :D

proste kvuli tomu abys mohl potkat nejaky blbecky ve meste, ktery jsou ti stejne ukradeny, nejede pulka hry :( kktina
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT: Asi jedine rozumne reseni pokud se nechces stvat stim ze porad na neco cekas, ted uz se mi prechod zon propadnul na 3 minuty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam