• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: no ja jsem dal celou tu jednu linii, krasne to jelo, ale pak jsem si rikal bych mohl aspon zkusit dotahnout ten quest na merchanty, musim bejt blizko docela... no a uz jsem venku zase pekne... :) Jsem si toho nevazil no.
    NESS
    NESS --- ---
    NAVARA: nevim jeste sem neotestoval ostatni ale druid mi prisel v EA jeste drsnejsi
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NESS: Pořešili ten balanc nebo je runová sorcka jediná kompetetivní?
    NESS
    NESS --- ---
    Tak zlomovy na mono byl pro sorcku runovou 30 lvl a od 36 to jde jak po masle za hodku sem na 42 lvl a uz neumiram :-)))
    NESS
    NESS --- ---
    no kdyz se tam ale dostanes, jak poriznacne pojmenovane end of time, ja se tam snazim poslednich 15 minut probojovat a zatim marne, load z lokace nesel tak sem po 10 minutach vyskocil ven na vyber charu, dozvedel sem se ze online hra neni mozna, pak to spadlo, nahodil sem to znovu, pustil hru a za krasnych 15+3:42 jsem v monolitu :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ten endgame funguje krasne ale. dal jsem si na lvl 50 pausu od kampane, pac uz me to loadovani fakt nebavilo, a v tech riftech ci jak se to tu jmenuje, je to uplne jiny kafe. loading behem sekundy, zadnej matchmaking, nic. prostre brrrrrrr kosis moby, posbiras loot, nova mapa, opacko do zblbnuti.
    akorat dostavam trochu pokoureno tam :D

proste kvuli tomu abys mohl potkat nejaky blbecky ve meste, ktery jsou ti stejne ukradeny, nejede pulka hry :( kktina
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT: Asi jedine rozumne reseni pokud se nechces stvat stim ze porad na neco cekas, ted uz se mi prechod zon propadnul na 3 minuty.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: já holt jedu zatím offline, zkouším si buildy a tak, takové ty věci, které když člověk hraje v partě, na které nemá čas
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT: Tak sem to pokusne pustil a do hry sem se dostal za cca 15 minut, az na treti pokus, prvni ze pry neni online, druhy LE-61 a pak na treti pokus za 5:30 min sem byl ve hre, load mezi zonama je ted cca 1-2 minuty, ja uz se nudim tak poustim stopky :-) Jinak mi to prijde takove zpomalene, ale zatim bezi.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: online nefunguje v podstatě vůbec, takže asi hrajou offline
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: Jako pokud je ted 190K, tak vecer a hlavne o vikendu by se to pres 200K mohlo dostat, no uprime sem zvedav :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Dneska jsem se poprve od launche dostal do hry. Loadingy delší než by bylo zdrávo. Až jsem nakonec narazil na leasing, kde jsem se zaseknul asi na 10 minut tak jsem to vypnul.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PUBLICURINATION: Tak já nerefunduju, protože tam mám už asi 40 hodin z EA. Ale stejně mě serou.
    NESS
    NESS --- ---
    182,389 a nez sem to poslal tak uz 186,646 a leze to porad dal :-) Tak schvalne jak se jim to povedlo, ja se k tomu dostanu az vecer
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    PUBLICURINATION: Vcetne tech, co si stezujou ze to nefunguje od prvniho dne;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    Ten kdo refunduje je hysterka!
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    vim ze spousta lidi vracela Lost Ark i kdyz meli treba 20+ hodin, pac to bylo 20 hodin ve fronte. A proslo to. Sam jsem to nevracel, takze to mam z druhe ruky, ale stacilo to tam pry napsat, chvili to trvalo, ale penize nakonec prisly. Oni ve steamu urcite vedi ze je nejaka hra problemova, ten refund rate tam bude zajiste vyssi a ted je to jedna z top selling her, urcite to monitorujou.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Pri refundu je tam okenko pro komentar, tak to asi jde, kdyz to vysvetlis :-), do 2h to jde bez vysvetlovani
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja myslim ze Steam na to ma nejaky mechanismy, kdyz sice prelezes 2 hodiny, ale jen proto, ze jsi 8 hodin byl na logovaci obrazovce... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam