• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    PHOW_SAATCH: kdyz drzis X tak to uplne vypne filtr
    NESS
    NESS --- ---
    PHOW_SAATCH: bych rekl ze mas zapnuty filtr ktery ti to filtruje, takze to vidis ale neseberes, tzn vypni lootfiltr a uvidis jestl ito je ono
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Sorry za lama dotaz, ale co je tohle a jak to případně sebrat?! dík

JULIAN
    JULIAN --- ---
    JANDOS: jediny misto kde to ale ma smysl jsou tak maximalne bazar a observatory. je nejakej duvod chodit jinam, pote co dohrajes kampan?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JULIAN: Lidi ve meste byt musi aby byly videt cosmetic skiny bez toho se hra neuzivi.

Kazdopadne je od jich hezky ze maj i offline play to se uz dnes moc nevidi
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Lidi ve meste jsou uplna kokotina a imho duvod vsech techhle trablu.

Kazdopadne, online se hraje bud kdyz chce clovek tradovat ale HLAVNE kvuli tomu, aby si mohl lhat, ze si to treba nekdy zahraje spolu s nejakym kamaradem (ktereho nema).
    NESS
    NESS --- ---
    Na samuraje kaka pes, stejne jako na lidi v meste, ted to je sice mimo, ale az to jednou pridje tak si dame treba partu a nebudu kulitomu syslit nove zasoby a brousit novy char :-)

Druhe mono hotovo (black sun) akorat ten voidovy ptak nakonec je bud silnejsi, nebo tenhle char slabsi, sem ho delal asi na 4x pac sem blbe tancoval :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ...a v offline člověk nemůže vypadat jako samuraj!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PUBLICURINATION: Offline jsem hrál v EA. Když vydali 1.0 s podporou online, tak si chci zahrát online. A ne zase to to co sem hrál v EA.
    NESS
    NESS --- ---
    Judd (Mox) — Today at 6:40 PM
    @everyone Stability is beginning to increase for online services. If you have been on the loading screen for more than 10 minutes please exit and restart the game.

PUBLICURINATION: Njn si nekdo si rad zahraje online hru v parte :-)) Me prisel zabarny bud sorcka runemaster, nebo druid, medved zemetras
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    Opravdu nevim co se tu furt resi... od zacatku jedu offline a uzivam si to extremne, rozhodl jsem se botit s necromanacerem a vsechno jedu do minionu. Za dva dny jsem na 66lvlu. Jedine co mi nabizi online je flexeni ve mestech a to me moc nebavi. Mate nekdo nejaky zajimavy build na vyzkouseni?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    WASQ: No pár hodin jsem si zahrál. Dlouhý loadingy jsou otravný, jinak to celkem šlape už. První den, to bylo totálně zabitý.
    NESS
    NESS --- ---
    Judd (Mox) — Today at 5:57 PM
    Discord users, while there are periods of online instability I am asking for my team to stay out of Discord to protect them from the negative messages that we see increase harshly. Please be considerate that these are humans you are speaking to.

While there are periods of online instability you will see less participation from my team in ⁠💬┃general but we will continue to keep you updated in ⁠news.

We are working as quickly as we can to improve online stability under the load that we're experiencing. Please understand that this is not just EHG choosing to not buy more servers and it is much more complex than that. We had nearly 16 hours of steady services yesterday with 200k CCU - that said so everyone understands that we are capable of handling this CCU and working to resolve the current downtime.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já k tomu vždycky sednu, chvilku třeba hraju (hodně loadingů), pak se něco podělá a spadne to. Nebo k tomu sednu a nede to vůbec (jako teď). Asi jsem naivně doufal, že to EHG zvládne líp.
    NESS
    NESS --- ---
    WASQ: momentalne nejde, ale kdyz jde tak dobry :-)

Pritom by stacilo kdyby online char sel preklopit na offline a obracene, tezko rict kolik lidi je toted schopne hrat v parte, kdyz je loterie se tam vubec dostat. No ale to evidetne nejde a ani nepujde takze zalezi jak rychle dokasou poslit infrastrukturu, pac kazdy fix jim funguje jen do urciteho momentu, ala hospoda na mitince, otevrel si hospodu ale chodili mu tam lidi :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jako to jde, pánové? Já jsem toho zatím moc nestihl. Nějak se jim ten launch nevydařil, škoda :(
    NESS
    NESS --- ---
    Aha tak je to vypnute :-)

EHG_Steve — Today at 5:08 PM
    5 minutes ago Update: We are starting to spin up new infrastructure to handle increased traffic. We expect will result in some services becoming temporarily unavailable over the next 30 minutes
    NESS
    NESS --- ---
    Sem je prechvalil, ted sem to zkusil zapnout a Connectig/Online Play Unavailable/LE-61 dokola, pritom podle steamu to ma pustene 228,411 lidi a tohle se objevilo na discordu v news

Judd (Mox) — Today at 4:18 PM
    Hello everyone, our engineers are working to improve online stability. We’ll keep you posted when things have gotten better.
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: Jako dobehl sem kampan, pridal s k hledacum a musim rict ze to celkem slape na to ze tam je 223K lidi, tak jediny co je pomal sou porty mimo zonu, ale nepada to a nevyskakuje zadna chyna, za me ok.

ikdyz uz sem reportnul prvni bug, po kilu sem se respawnul az po krk v podlaze, pokud bych nemel skill co umoznuje port tak bych se z toho nedostal

S cim sem mel trosku problem jsou ty animace mezi chapterama uprime me se to nelibi mysleno ten styl takove detske :-) Pak me lehce krkaji bossove co killnes oni se prerodi v neco noveho a ty je killujes znovu neco jako uberlilith v d4 abych tady nespojloval
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NESS: ještě jsem nafarmil nějaký bodíky ale zas jsem se zasekl na tom že nemám rank :( takže asi netřeba spěchat na ty guildy, leze to dost pomalu - předpokládám že později to posléze rychlejac? Pevné doufám
    NESS
    NESS --- ---
    JULIAN: To mas naskok, ja sem se knim nedostal ani na dohled :-) uz sem je chtel pochvalit ze loady dobry aby me to vykoplo ro disconect, jako bud jak jsem na 55 tak uz nematchuju, nebo to maji posefovany

EVILMIND: jo taky sem venku bohuzel kampan sem nestihnul :-) Aha update, tak schalne, jako zatim +- v poho jednou sem se dostal do vzduchoprazdna, ze jsem nemohl utocit na monstra a monstra na me, pak najedou vsichni zmizeli takze mi to ukazovalo ze tam je kvest ale nikdo se nespawnul a pak to padlo :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ted to asi hodinu jelo slusne tak jsem dojel kampan do konce a joinul Circle... ale kdyz jsem testoval jak fungou ty souhvezdi na prophecies tak se to jako uplne posralo :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam