• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak jako pokud se prokousete pres login tak fakt celkem pohoda, dojel jsem dneska v mono na level 90 aniz bych mel pocit nejakyho grindu, skoro bych rekl, ze nez se mi podari upgradnout aspon blessingy (ani nemluvim o vecech co potrebuju z kontkretnich bossu), tak to snad driv budu 100.
    NESS
    NESS --- ---
    Jak sem zakempil v mono tak uplne v pohode, dojel sem draky a ted uz jen ty tri 90 a sem empo, akorat ze u bossu dostavam desne na prdel ted toho nekro draka sem jel asi 10x a to mam nekro resist na maxu jako jo 72 char vs 85 boss, oproti EA pri killu neprichazis o stabilitu, takze je jedno kolikrat to jedes, musim se rozhodnout ktereyho bosse jako prvniho pac az se k nemu dostanu tak vic jak 75-77 nebudu hadam, takze me zase budou svacit :-)

Jako frakce sem vubec neresil ted zaskocil do observatore a mam 13136 favoru (lvl3), tak nadtim musim nejak podumat. Predpokladam ze rozfrkat to pujde snadno :-)
    Ma nekdo nejaky tip ? Ma cenu tam kupovat ty neidentifikovane itemy ? gambl za prachy je dost na prd, ma cenu gambl za favory ? asi ne co ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: jeste tu mas arenu a tri dungy no. Jsme se dneska pokouseli v parte neco udelat v mono, abysme videli jak se to sdili, a jako zatim to je nemozny...

NESS: ne to je nejakej efekt, v POE by to byl vyfiltrovanej uniq, ale koukal jsem i pres X a fakt to neznamena nic
    LYCO
    LYCO --- ---
    Já zatím hraju offline (i když to čas od času zkusím online, abych věděl co se změnilo), online je bohužel pořád nespolehlivý :(
    je to otrava, mám kamarády se kterýma bych chtěl hrát společně
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    vykoplo me to pri ceste z bazaru do monolitu a uz se pul hodiny snazim znovu dostat do hry :( sracka je to, fakt
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    PHOW_SAATCH: kdyz drzis X tak to uplne vypne filtr
    NESS
    NESS --- ---
    PHOW_SAATCH: Takhle to vypada kdyz mas v lootfiltru zapnute hide, vidis ty beamy a veci na podlaze, ale nevidis popisky, pokud to je bug tak to reportni
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Tentokrat sem treti mono dal bacha abych v druhym echo questu odpovidal spravne a kuchnul architelktu, ale az do finale me to nekoplo takze jedu zase draky :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ale bude to pravěpodobně tim, že jsem měl loot filter, vidim jen ten beam, ale ne item
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    asi nějakej bug
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    no to jsem už zkoušel a nic
    NESS
    NESS --- ---
    PHOW_SAATCH: bych rekl ze mas zapnuty filtr ktery ti to filtruje, takze to vidis ale neseberes, tzn vypni lootfiltr a uvidis jestl ito je ono
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Sorry za lama dotaz, ale co je tohle a jak to případně sebrat?! dík

JULIAN
    JULIAN --- ---
    JANDOS: jediny misto kde to ale ma smysl jsou tak maximalne bazar a observatory. je nejakej duvod chodit jinam, pote co dohrajes kampan?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JULIAN: Lidi ve meste byt musi aby byly videt cosmetic skiny bez toho se hra neuzivi.

Kazdopadne je od jich hezky ze maj i offline play to se uz dnes moc nevidi
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Lidi ve meste jsou uplna kokotina a imho duvod vsech techhle trablu.

Kazdopadne, online se hraje bud kdyz chce clovek tradovat ale HLAVNE kvuli tomu, aby si mohl lhat, ze si to treba nekdy zahraje spolu s nejakym kamaradem (ktereho nema).
    NESS
    NESS --- ---
    Na samuraje kaka pes, stejne jako na lidi v meste, ted to je sice mimo, ale az to jednou pridje tak si dame treba partu a nebudu kulitomu syslit nove zasoby a brousit novy char :-)

Druhe mono hotovo (black sun) akorat ten voidovy ptak nakonec je bud silnejsi, nebo tenhle char slabsi, sem ho delal asi na 4x pac sem blbe tancoval :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ...a v offline člověk nemůže vypadat jako samuraj!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PUBLICURINATION: Offline jsem hrál v EA. Když vydali 1.0 s podporou online, tak si chci zahrát online. A ne zase to to co sem hrál v EA.
    NESS
    NESS --- ---
    Judd (Mox) — Today at 6:40 PM
    @everyone Stability is beginning to increase for online services. If you have been on the loading screen for more than 10 minutes please exit and restart the game.

PUBLICURINATION: Njn si nekdo si rad zahraje online hru v parte :-)) Me prisel zabarny bud sorcka runemaster, nebo druid, medved zemetras
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam