• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    EXSECRABILIS: myslis tento? xDD

EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    PUBLICURINATION: Jeste existuje unqiue co ti vyvola na stalo kusnika :))
    A vtipneji to vypada kdyz mas ruzne druhy.
    Plus tam je nejaky unique co ti da snad +8 wreithu :))
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    dosahl jsem zatim maxima minionu :)

JULIAN
    JULIAN --- ---
    ja ted za dve hodiny dal chapter 2,3,4 a 5. speed runner ze me nebude, za 2h to maji nekteri uz pry dohrane cele, ale odsejpa to solidne. hlavne ze to je de! radeji se ale neodpojuju
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ok, tak pardon :(
    KORAL
    KORAL --- ---
    JULIAN: po zmáčknutí DELTE se nic nestane, bohužel :(
    KORAL
    KORAL --- ---
    Zkouším psí kusy a nic.
    Prostě se lognu, vyberu server (je jedno jaký), na postavě dam connect, připojí se k hernímu serveru, objeví se nahrávací obrazovka, jak sem posílal níže, slyším zvuky ze hry, ale tím to končí.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    me to slape jak hodinky. to s tim zaseklym loading screenem s tim imho nesouvisi - kdyz zmacknes DELETE tak ti zmizi ten loading ale porad je to rozbite,. zkus to znovu, ja hraju od 4 uplne v pohode, prechody mezi lokacema par sekund
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KORAL: Ok. Takže když to nejde v 17:00 není třeba očekávat, že to půjde v 20:00. Večer si dám asi pár runů v Robo Quest.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já mám stále tuto obrazovku ...
    Slyším zvuky ze hry, ale prostě tím to končí.

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PUBLICURINATION: to ne, my u toho pomlouváme koho známe a nadáváme, kamarádovi v pozadí kvílí děti a žena (já si s generováním hluku vystačím sám), no prostě spousta srandy! :)
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    KID_MCHUTT: moje zkusenost je takova, ze do pul hodiny stejne vsici zmlknou a jsou hypnotizovani cinkanim critical hodnot xD
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PUBLICURINATION: tak jasně, ale furt je tam ten sociální aspekt. Až se mi jednou povede odstěhovat se z Prahy někam do lesů, možná to bude poslední sociální kontakt, který budu udržovat :D
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    KID_MCHUTT: jasne, ja jen ze ve vice lidem me diablovky vesmes bavili jen omezenou dobu. Jak ma kazdy jiny rytmus hrani, tak to kolikrat muze nekoho zdrzovat a nekdo se bude citit zase pod tlakem. Tahle hra se musi hrat na vykon a efektivitu. Me jen bavi, jak takova picovina muze nekoho rozhodit.

K veci, ted si hraju s necrem a je to extremni farmer u ktereho nemusite nic delat... jen chodit, nicmene porad nemuzu prijit na dobrej build, kterej by byl efektivni i na bosse. Kdyby nahodou nekoho neco, dejte vedet. Rad se priucim.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JULIAN: tak zas tak dobře, abych věděl co vynechat, tu hru neznám a přiznám se, že se cíleně vyhýbám návodům :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    KID_MCHUTT: cilim tak na 4-5h. Jen sidequesty abych splnil pointy a idoly, na zbytek kašlu. Prostě v 6 k tomu sednu a do půlnoci musí být hotovo! :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PUBLICURINATION: to je fajn, ale já si rád zahraju třeba s někým dalším, ne jenom sám. Sám si vařím, sám si peru, nemusím ještě furt sám hrát hry, ne?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JULIAN: no, pár hodin... tak 20-25n to bude, pokud fakt nerushuješ :)
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    vy s tim furt nadelate... ja na to sel pragmaticky v offline si delam postavy a testuju nove kalkulace pro expenicko. Jsem si vyrobil takovej malej talentovej sandbox. Az bude online stabilni, tak uz budu pripravenej na HC ho vydrzet co nejdele. Dopamin dostavam zabijenim creepu a ne onlinem
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já přijdu z práce tak osm. Tzn přímo v prime time. Zkouška ohněm. V neděli mi přišlo, že ráno a přes den, celkem ok a pak k večeru total nehratelný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam