• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: jako jsou buildy, co to asi utankuji, ale stani na schodech je prostě top, tam stačí uhejbat z toho bílýho kolečka. Takže pokud dosáhneš na chapadlo z třetího schodů, nesnažil bych se kličkovat. Je to zdaleka nejtěžší boss ve hře, páč dává instant kill většině postav, u ostatních bossů musíš většinou posrat dvě věci za sebou nebo ti dojdou láhve, z mé zkušenosti teda.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EVILMIND: to nevím, tak daleko nejsem :) jedu příběh, včera jsem ho picnul prvně :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KID_MCHUTT: tak hadam to bude asi fungovat jen do nejakyho levelu corruption, i pro druida? :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (teda vypadá to na to)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HONZA09: tady to byly peer-to-peer porty...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KORAL: No já už jedu. Ale když jsem se kouknul do portmastera, tak skrz firewall mi to normálně projde a blokuje to jen připojení na domény unity3dy, kde to sbírá data k analýze.
    KORAL
    KORAL --- ---
    HONZA09: Pokud jsi měl stejný problém jako já s tím, že jsi skončil na obrazovce po kliknutí na připojení u postavy. Tak je to připojením skrze poskytovatele. Přes mobilní připojení mi to jede.
    Napsal jsem ted svému poskytovateli o kontrolu portů a pokud to je tím, tak dám vědět o jaké porty se jedná.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    hmm, já prostě s druidem stál a nechal ho, ať si dělá, co umí - nikdy mě tím paprskem nedostal pod 20% a než přišel další útok, byl jsem na full - stačilo nepanikařit :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EVILMIND: Jo tak to jsem dělal přesně tak, jak jsem to neměl dělat. Stál jsem uprostřed. Běhal sem a tam a castil Smite na chapadla.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HONZA09: tam je proste dulezity stat furt nekde v rohu az do chvile, nez otevre oci, to je tell ze bude neco delat a v te chvili zdrhas na druhou stranu. Nemuzes stat uprostred protoze pak riskujes, ze ten utok jak jede paprskem do strany te dozene.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jinak hraju LE na Xbox gamepadu a když se chci rychle přehrabovat v inventáři, šáhnu po myši - je to sice trochu schizofrenní, ale funguje to :) hlavně mi teda přijde, že sem tam na controlleru něco nefunguje jak má nebo je to lehce neintuitivní - jakože mam třeba button přes celou obrazovku, ale nestačí zmáčknout A a je třeba na něj dojet kurzorem.. to samý na mapě. Nebo na gamepadu vyvolam town portal, objeví se A, že ho mam aktivovat, nic se neděje a musim do něj kliknout myší. Do hry se už dostávám hned, ale objevujou se mi věci jakože třeba projdu zavřenejma dveřma a otevřou se až 3 metry za mnou apod, ale to je spíš vtipný a ničemu to nevadí :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JULIAN: Tak skvělý, X mi zapne popisky a jde to sebrat. A vlastně mi přijde vtipný, že vidíš, že na zemi leží něco, co máš vypnutý ve filtru, ale můžeš se na to tim Xkem podívat, když jde třeba o unique.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    HONZA09: na levym schodisti je blindspot...
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    HONZA09: Lagon na 10% sesila na hrace IRL debuff "Nervy".
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    Jakmile se dostanete do Monolithu, tak uz vse jede paradne, ale nesmis se odportit do Main Islandu tam to pada vsem, jak tam jsou vsichni...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    10 minut se crcám s Lagonem. Ve třetí fázi, když už má pár procent života mě oneshotne.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    me se podarilo probehnout celou kampan bez jakychkoliv issues. az po posledni cutscene se mi to zaseklo :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    WASQ: Taky tak. A to jsem měl naději protože tam nesvítí v menu ta červená hláška.
    WASQ
    WASQ --- ---
    WASQ: další den a zase CONNECTING simulator, když k tomu sednu omg fakt už :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ta hůl vypadá použitelné na sacrifice skeletony. Skeleton mág obětuje basic skeletona, ten vybuchne a vrátí manu zpátky.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    jono useless, pro me ucely...
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    PUBLICURINATION: Ukazal bych ti muj, ale uz tri dny jsem se nedostal dal nez na vyber charakteru…
    Ale taky jsme tu hul pak zahodil. Nikda jsem ty wreithy ani nedokazal vyvolat vsechny :)) navic jak kuchala miniony tak se to nedalo.
    Jen jsme si pak magy rozdeloval na ohnivy a klasicky. Jen to obcas bugovalo, ze se vyvolaval jen jeden tip.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam