• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    me se podarilo probehnout celou kampan bez jakychkoliv issues. az po posledni cutscene se mi to zaseklo :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    WASQ: Taky tak. A to jsem měl naději protože tam nesvítí v menu ta červená hláška.
    WASQ
    WASQ --- ---
    WASQ: další den a zase CONNECTING simulator, když k tomu sednu omg fakt už :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ta hůl vypadá použitelné na sacrifice skeletony. Skeleton mág obětuje basic skeletona, ten vybuchne a vrátí manu zpátky.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    jono useless, pro me ucely...
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    PUBLICURINATION: Ukazal bych ti muj, ale uz tri dny jsem se nedostal dal nez na vyber charakteru…
    Ale taky jsme tu hul pak zahodil. Nikda jsem ty wreithy ani nedokazal vyvolat vsechny :)) navic jak kuchala miniony tak se to nedalo.
    Jen jsme si pak magy rozdeloval na ohnivy a klasicky. Jen to obcas bugovalo, ze se vyvolaval jen jeden tip.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    PUBLICURINATION: Uprimne, me ten item rozbiji muj lazynecrobild jak ubira HP minionum... Vratim se zpet a misto Wraitu pujdu cestou Wanderingu, ktery je OP v kombinaci se 3x mage 1x Golem a 8x Archer
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    nemam, dost many abych vykastil vic jak 11 Wraitu, 2x Golema, 8x Archeru a 3x Maga Vsechno jedu bud Necro nebo Cold na Chill... Uz jen optimalizuju Minion damage vs selfcare
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    EXSECRABILIS: myslis tento? xDD

EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    PUBLICURINATION: Jeste existuje unqiue co ti vyvola na stalo kusnika :))
    A vtipneji to vypada kdyz mas ruzne druhy.
    Plus tam je nejaky unique co ti da snad +8 wreithu :))
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    dosahl jsem zatim maxima minionu :)

JULIAN
    JULIAN --- ---
    ja ted za dve hodiny dal chapter 2,3,4 a 5. speed runner ze me nebude, za 2h to maji nekteri uz pry dohrane cele, ale odsejpa to solidne. hlavne ze to je de! radeji se ale neodpojuju
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ok, tak pardon :(
    KORAL
    KORAL --- ---
    JULIAN: po zmáčknutí DELTE se nic nestane, bohužel :(
    KORAL
    KORAL --- ---
    Zkouším psí kusy a nic.
    Prostě se lognu, vyberu server (je jedno jaký), na postavě dam connect, připojí se k hernímu serveru, objeví se nahrávací obrazovka, jak sem posílal níže, slyším zvuky ze hry, ale tím to končí.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    me to slape jak hodinky. to s tim zaseklym loading screenem s tim imho nesouvisi - kdyz zmacknes DELETE tak ti zmizi ten loading ale porad je to rozbite,. zkus to znovu, ja hraju od 4 uplne v pohode, prechody mezi lokacema par sekund
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KORAL: Ok. Takže když to nejde v 17:00 není třeba očekávat, že to půjde v 20:00. Večer si dám asi pár runů v Robo Quest.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já mám stále tuto obrazovku ...
    Slyším zvuky ze hry, ale prostě tím to končí.

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PUBLICURINATION: to ne, my u toho pomlouváme koho známe a nadáváme, kamarádovi v pozadí kvílí děti a žena (já si s generováním hluku vystačím sám), no prostě spousta srandy! :)
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    KID_MCHUTT: moje zkusenost je takova, ze do pul hodiny stejne vsici zmlknou a jsou hypnotizovani cinkanim critical hodnot xD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam