LIQUIDFREAK: dulezity je uvedomit si, jak funguje trade frakce - nesbiras skoro NIC. Na discordu je server The Sacred Market, co kde lidi udrzujou lootfiltery s vecma, co maji realnou hodnotu (denni update nekolikrat podle oblibenosti buildu co se hrajou), takze sbiras jen to co se proda tak za pul mega (ja teda ne bo si nedokazu pomoct abych nesbiral i sunty). Nekdo uz tam pise i tool co bude brat novy buildy z maxrollu a podobnejch webu, a podle toho delat automaticky filtry pro ne... :-)
Pripadne easy money jsou idoly, ktery se prodavaji porad instantne. Uplne bezne hraju treba nekolik hodin, a pak jdu prodat teprve bagl, ktery jsem za tu dobu ani nenaplnil. To je pak trochu opruz, ale hlavne proto, ze ten ingame market ma nepouzitelny filtry. Fakt nevim jak to delali, to si nejspis vubec nezkusili jak to vypada s plnou databazi, nebo nevim, potrebuju to nutne aspon moznost filtru na konkretni hodnotu, nebo filtru dle konkretni hodnoty. Doufam to do dalsiho cyklu hodne vylepsi.
Kazdopadne hrat predchozi postavy na CoF byla chyba, nechal jsem se nabaitit loot explozema... :-) Pristi cyklus rozhodne takhle zacnu, sice je trochu neprijemny, jak dlouho nemas rank na to koupit si cokoliv, ale zase ti staci rank 8, protoze ty posledni dva jsou uz jen pro nacrafteny legendarky, ktery stejne lidi prodavaj jen jako faily. Plus mam asi 40 tabu pro CoF, a jen dva taby mi staci pro postavu na Trade... :-)
Jsem zkusil postupne na trech charech tri ruzny druhy defenzivy - totem s instant healama, spark maga s endurance/MoM, a ted hraju str stacking beastmastra s vranama na low life ward, a jako je to OP nejvic. Vubec jsem ani neresil resisty, dokud jsem nemohl kupovat, a uplne v pohode. Ted doufam nafarmim dost na to, abych to hecnul na nejakej fakt poradnej corruption, jsem vsema charama skoncil nejak na 200 protoze pak jdes proste hrat neco jinyho. Zatim to krajim krasne a to nemam na nicem krome zbrane craftnuty LP, protoze jeste nejsem rank 8. Bude pak skokovej narust dmg.