• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je mozna lepsi video, falconer nema zadny efekty a ma hodne nahlas voice, takze jsou slyset ty telegrafy

[Last Epoch 1.1] World First Aberroth kill Softcore Bleed falcon striker
    https://www.youtube.com/watch?v=eQmw75BE_NE
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    po par marnych pokusech jsem se podival na tohle, a jako nevim... :) krome toho, ze to je fakt tezky mechanicky, tak ta visual clarity je jako silena, pulku casu neni videt co se stane, a to jeste v mem pripade nedelam zadny efekty ja, buildy co maji nejaky celoobrazovkovy animace tam nechapu jak chteji hrat...

Last Epoch Abberoth Guide Ft. Avalanche Shaman
    https://www.youtube.com/watch?v=yvne0p7khFM
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: CoF uz fakt nikdy, dneska konecne Sanctum Market releasnul svuj uniq price check, takze jsem vycistil 6 dump tabu behem ctvrthodiny uplne, a jeste ziskal spoustu veci na krmeni vejce... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No nevim, to bys takhle mohl sbirat i prachy, hromacky po 10 zlatakach to by se uklizelo :-)))

Pasivky no je to zbytecny pain, jako jo pise kde to je ale stejne to neni vubec kamaradske. :-) Skilly pravda to je jiny kafe, uplny souhlas, tam to nechapu taky uz vubec, na jednu stranu se drzi zuby nehty retrenovani a pak bum mas vec z +x do vsech skillu a sundej to jen jako omylem a nahazujes 5x v ruznych okynkach x bodu, pokud to nemas v hlave kde to bylo tak hodne stesti :-) Osobne bych to udelal ze pokud chces pretrenovat cely skill ok tak ti body zmizi, ale v ramci samotneho skillu bych to nechal zdarma nebo za nejaky peniz, ale jako jo za mapu mas bod zpet ale pamatuj si co si chtel tvorit a pokud toho je vic tak zase hodne stesti, nebo notysek s poznamkama :-) celkove si nejak tunit build stylem pokus/omyl vlastne nejde

No ja hraju za hledace a mizi mi tam mapy s proroctvima, to me stve ted nejvic, jako vyberu si proroctvi zaplatim, cela mapa zmizi a po chvilce se mi vrati favory, protoctvi nemam a mapa se zmenila, takze to co jsem si vyhlidnul je v tahu, totalne to rozsekava nejake planovani. Ja vim moje chyba nemam hrat za hledace :-) jako reportoval sem to tak uvidim jestli to fixnou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: me treba to sbirani transferovatelnzho materialu docela vyhovuje, kdyz mi dojde misto tak mam jedno tlacitko jak udelat v baglu prostor, takze takovej psychologickej efekt... :)

S tema pasivkama mi to prijde v pohode, tu zavislost to tam vzdycky pise, u skillu jsem si vzdycky myslel, ze to bere proste posledni pridane body, ale uz jsem si i prokazatelne overil, ze obcas ne, nicmene to je problem jen kdyz prehazujes equip, co pridava body do skillu. Uprimne nechapu, proc to tak je, stejne ty body dostanes zpatky behem jedne mapy, platit za to goldama by bylo lepsi no.

Z bugu me jeste sere ze jak tam pise nejvyssi level harbingera, co jsi dal, tak tam je furt nula z nejakeho duvodu. Pritom tam ten radek vubec neni dokud nedojedes celou frakci, takze bych tam cekal minimalne tech 300.
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a sem jedinej kdo klikne na vendora a vysype loot na zem, nebo se to deje i nekomu jinemu ? :-) volba "shop" je moje nemesis :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Sem uplne zapomel co me tam sralo a uz to zase vim :-) autopickup a auto transfer materialu, stale nic, jak vidno

Bugu docela dost, poslusne je hlasim ale moc tohle neba, jako fajn ze to maji aspon na par kliku.

Jinak to hrani s buildem, jako ty pasivky to je slusny oser, radeji bych to cele smazal a znovu nakliknul ale to ne, pekne po bodiku a pokud je tam nejaka zavislost tak hledej smudlo :-) Co respec mod jako je v D4, smazat naklikat a rozdil zaplatit, znacka ideal, nebo aspon smazat, klidne za bambilion

Z tech novych mechanik nej vejce :-) Harbninger frakce zatim v nedohlednu ale ja se tam prokousam :-))
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Pro me je na ty hre nejzabavnejsi hrat nejakej vlastni shitbuild a postupne ho ladit/menit/obevovat veci, aby furt fungoval.

Takze ted hraju caster shamana aktualne s wandou a sekerou v offhandu (ale staffa bude asi lepsi), castim totemy a tornada, co castej storm bolty a zatim to funguje tak, ze na zacatku zaspamuju a pak bezim a 2 obrazovky jenom sbiram loot, ale zatim nejsem ani v empowered monolithech, to bude zas naraz do zdi :p
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: jsem nehral podle zadnyho buildu, proste jsem si jen vybral nejakou postavu z minuleho ladderu, a upravil si to na tuhle ligu. Ale zatim to funguje fakt super, uz vicemene asi ani neni co upgradovat, krome nejakych double T7 veci teoretickych...

Vcera jsme dokoncili celkem v klidu harbinger faction, je btw parada jak ten catchup mechanismus dobre funguje, na pripravu kazdeho monolithu stacily jen dva runy vzdycky aby se dostal na potrebnej level - jsem mel prvni kill ze 100 na 250 corruption, a pak na 302 idealnich. Ale ten hlavni boss nas pak teda vysmazil zatim na prvni pokus, prvni faze easy, ve druhy udelal nejaky to celoobrazovkou void kolo co dela i nejakej jinej boss, ale udelal ho tak rychle ze jsme tam dostali instant vsichni...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ctj za build ten raptor pls?

Jinak hral jsem jen chvili, nejak se nemuzu rozhodnout co hrat tak zatim https://maxroll.gg/last-epoch/build-guides/nova-hammerdin-forge-guard-guide
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam Legacy chary prisly o ranky ve faction, to je docela fail ne? jsem si chtel neco zkusit tam, ale jelikoz celej muj equip ma nejakej rank req, tak smula, jsem nahej :-)

Jinak v sezone docela pohoda, Raptorem uz v klidu farmim 300+, ted jen premejslim jestli ho zkusim swapnout do Raptor army, nebo si na to udelam jinej char, protoze tenhle jsem docela jako vytunil...
    https://www.lastepochtools.com/profile/evilmindcz/character/DinoBeast
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Last Epoch 1.1.1 Patch Notes - Patch Notes - Last Epoch Forums
    https://forum.lastepoch.com/t/last-epoch-1-1-1-patch-notes/72168
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak ty harbingeri jsou jako docela hardcore, pokud clovek chce mit tu fakci splnenou, tak potrebuje corruption 300, a za kazdy level se posouva hranice, kdy je vubec mozne harbingera zabit. Jsme teprve na 200, a toho posledniho jsem daval sam pote, co buildy kamaradu neprezily defensivni reality check hned na zacatku boje, asi 20 minut... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem prvne hral vetsinu dne v parte, a prekvapilo me, ze kdyz jsme na bossovi chcipli vsichni tri, tak slo normalne se tam vratit a pokracovat, tj. mel asi 30 procent uz jen. To bylo i driv? Ja myslel ze narozdil od PoE tady se nehraje na "dame ho na 6 portalu"?
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak taky s tim paladem nezvyk, kdyz jsem jel do 25 lvlu Rive s Lungem tak to bylo krasne citelne, pak sem preskocil na Javelinu s Vengeancem, tak sem si najednou musel hlidat pozici, kde jsem ja, kde jsou potvory a kudyma momentalne vede holy trail, ale jak si na to clovek zvykne tak dobry, s autocastem healing handy je to dost nesmrtelne, jen se musi hlidat ten trail :-
    NESS
    NESS --- ---
    Za me uplne ok, patch rychle stazeny, zadny zaseky ani cekani, jednou me to teda diskonektlo, ale jinak uplne ciste. Dal sem tomu par hodin a skoncil na 51 lvl, rozjel sem nakonec javelin palada, do 26 lvl sem jel kampan, ale nikam sem se nehnal a pak preskocil na mono. Parkrat tam chipnul nez sem ulovil dobrou kombinaci mobek a bosse abych to byl schopny dodelat, pak uz sem zacal skakat ostruvky, nekde kolem 32-35 lvl sem udelal ostruvek s expama a 3x900xp, tzn sem to ani nepoznal, doufam ze v tomhle monu najdu jeste aspon jeden abych porovnal jestli to je podle levlu mona (58lvl) nebo levlu charu.

Ta nova mechanika summon oltare fajn, ikdyz mi z toho zatim padaji veci nepouzitelne do buildu tak stejne to je porad asi lepsi nez co sem nasel, prvni sem dvakrat odlozil a pak udelal, dalsi sem udelal rovnou a treti odmitnul jen jako pokus, pak uz jsem jel selektem pouzitelne 2x odlozit, nepouzitelne udelat rovnou, domitnuti podle me nic neprinese.
    Jinak hodne dobry ze ikdyz se kuchne tak dalsi oltar ti nabidne to same v tom samem stavu, tzn sem dvakrat odlozil a pak nanekde na 30 levlu v monu zkusil udelat, jen mi prislo ze ten boss se ridi levlem mapy (58lvl), takze me pomerne hrave cvaknul, kdyz sem o par levlu dal tn oltar potkal znova, tak tam na me cekala to same dvakrat boostnute, to uz sem ho cvaknul ja.

Dneska nebudu mit cas ale ve ctvrtek to zase potlacim, asi dodelam mono a vratim se ke kampani :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pohoda celkem, celkem bez equipu jsem se na jeden zatah dostal k Lagosovi, tam uz dostavam bez resistu instanty, ale jsem furt 10 levelu pod jeho zonou, tak poexpim no... Raptor jako solo sumon je hroznej nezvyk, a obcas zatim ne uplne dostoji ocekavani... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak Raxx pry glacier sorcka za magy a bleed hammer za palada, koukam ze to vidi stejne :-)

Last Epoch Cycle 1.1 Complete Starter Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=3jbni53oHKA
    NESS
    NESS --- ---
    :-) jj, kdyby maga tak glacier sorcku :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tady jen odlozim na zejtra... :)

Last Epoch Speedleveling Guide - Fresh Level 1 to Endgame in under 2 Hours!
    https://www.youtube.com/watch?v=Gxi5Km09zPo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam