• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WRATA: dohrana sezona je dohrana sezona vytvorena developery, tj. mas vsechny sezonni odmeny, ne dosazeni nejakeho teoretickeho maxima v pitu, nechapu proc bych tam chodil kdyz uz glyphy mam. A i to jsem udelal, for fun, tu predminulou sezonu se Spiritbornem, tusim taky za 3-4 dny. V podstate jedinej rozdil, proti tomu co jsem psal jak hraju, je, ze bys musel od zacatku planovat hrat nejakej S tier build co vis ze to da, protoze ho nekdo uz otestoval v PTR, a nezkouset nic vlastniho naslepo.
    WRATA
    WRATA --- ---
    EVILMIND: To jsi utratil svoje prvorozene dite rng bohum ze za 4 dny davas pit 150?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WRATA: jako nehral jsem zadnou sezonu v D3, tak nemuzu posoudit, ale v D4 zatim zadna sezona netrvala dohrat vic jako 3-4 dny. To mi prijde odvazne nazyvat "sezonou".
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    WRATA: Jj hodne se to zlepsilo, treba kdyz jezdim z Brna na Sumavu (pres Prahu, logicky) vlakem, tak tak jsem bez signalu asi az tak za 15 minut.
    Jinak ty skilly a buildy v D4 mi prijdou takove prilis jednoduche, v LE si realne naklikas vlastni gameplay. V POE zase prilis slozite, tam realne nemas sanci sam od sebe naklikat neco vlastniho, co bude v endgame fungovat a respec je nerealnej, to je rychlejsi si zalozit novou postavu. Pro me to vymysleni vlastnich buildu je jakoby dost podstatny v tomto typu her.
    WRATA
    WRATA --- ---
    LAAZI: Online chapu ze nebere kazdyho ale preci jen uz nejsme v roce 2012 a ta dostupnost kvalitniho mobilniho netu se hodne zlepsila. Kamarad prakticky pulku aktualni sezony v D4 odehral na Steam Decku. Co se buildu tyce tak to bych rekl ze ma D4 teda vyreseny lip spcificky co se zmeny skillu a jejich sily tyce. Jako LE tohle ma jako jednu z core loopu ale tech poslednich 5 levelu zabere strasnyho casu nabrat protoze proste zabijis hrozne pomalu. Dost bych uvital kdyby meli neco jako armory, tam si naklikas skilly a specky, a menis to podle toho jakej content jdes. V D4 proste zaplatis nejaky goldy a zmenis si affixy na gearu na to co chces. Jasne nektery buildy fungujou lip s unikatama ktery nemas v kodexu takze ty ti musi dropnout ale ted uz nejsou buildy ktery by bez unikatu nefungovali. Temer kazdej endgame build ma varianty co tam mit za nahrazky. Navic je trading a goldy ti tecou usima
    Presuny imho taky nejsou problem protoze vsude ses od waypointu do minuty. Navic s navigaci. V endgamu prakticky nemusis vytahnout paty z mesta protoze do NM dungu mas port primo a Pit je primo ve meste.

Co teda D4 musim vytknout je loot bloat. Tam se ti proste stane ze ti zacnou padat veci ktery proste sou uplne k nicemu a uvital bych loot filter abych videl jenom upgrady
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    WRATA: Za me LE furt aktualne nejlepsi diablovka, muzu si tam naklikat sam svuj unikatni funkncni build, muzu to hrat offline ve vlaku na steamdecku, neni tam otravnej "open world" s lidma, ktery nechci videt, kdyz to zapnu tak do cca 20 vterin hraju a nemusim vymejslet kam jdu a pak se tam nekudy dopravovat, kdyz me build prestane bavit, tak muzu realne respecnout na neco uplne jinyho...

Ten alternativni leveling teda souhlasim, ze prvni postava v sezone je trochu opruz.
    WRATA
    WRATA --- ---
    EVILMIND: To si teda nejsem vubec jistej. D4 sezony se konecne priblizuji top kvalite sezon z D3.
    LE porad nema vyreseni alternativni leveling nez story a to je strasnej pain to vsechno behat znova, navic kdyz to trva nejakejch 30 hodin a v tom uz se blizzard dost poucil
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: pecka
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zda se i LE si vytira s Blizzardem zadek hrave :-)
    spousta novinek a vypada to hodne dobre

Last Epoch Season 2 - Tombs of the Erased | Official Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=FluMfeFjEVg
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ay 2. dubna

Last Epoch Official Teaser Trailer | Season 2 - Tombs of the Erased
    https://www.youtube.com/watch?v=3_5OnoWKuP8
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Bych normalne prisahal, ze ta kampan ma jinej pribeh, resp. ze tam jsou casti, co jsem nikdy nevidel. Resp. spis to bude tim, ze v kazdym cyklu ji vlastne jdu jen jednou, a pak dalsi alty uz nejak kreativne skipnu - a jak se ukazalo, ze jsem ji vlastne asi jeste nikdy nesel uplne celou, protoze i tou prvni postavou jsem vzdycky skipnul na kamose, co byl napred... Takze vlastne uplne nova hra! :-)

A potesilo, ze ten Warpath jde hrat uplne od zacatku i bez equipu.
    NESS
    NESS --- ---
    Ja asi glacier sorcku, bleed kladivaka sem jel posledne
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cywe vubec nevim co dneska zacit hrat, je videt jak to je mnohem mene popularni hra nez D4/POE, tak je malo lidi, co delaji non-bait buildy...

docela se mi libi ty cyclone-like DoT paladinove, krome tohohle ve videu jsem videl i fire verzi
    Top 3 Builds From The Community In Last Epoch 1.1 Harbingers of Ruin
    https://www.youtube.com/watch?v=C3f_hN8nw3k
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Last Epoch: The Imperial Uprising Event Patch Notes - Patch Notes - Last Epoch Forums
    https://forum.lastepoch.com/t/last-epoch-the-imperial-uprising-event-patch-notes/73753
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    stash affinity vypada dobre, doufam tolik pece dostal i ten market :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Patch 1.2 Timeline, 1.1 Event Updates, and Cycle Poll - Announcements - Last Epoch Forums
    https://forum.lastepoch.com/t/patch-1-2-timeline-1-1-event-updates-and-cycle-poll/73654
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    trochu zvlastni rozhodnuti nerikat tomu novej cyklus, i kdyz je to full wipe, ale budiz :) asi je to lepsi, jinak by me to moc nemotivovalo kdyby jen pridali ty market zmeny

Announcing 1.1 Refresh & Cycle Event - The Imperial Uprising - News - Last Epoch Forums
    https://forum.lastepoch.com/t/announcing-1-1-refresh-cycle-event-the-imperial-uprising/73532
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Also this
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: Jde o to, ze predtim to nebylo v takovy mire, docela casto ti spadlo neco do specu. Ted jako vubec..
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: jo to ja vim. Ale seru jim na to :D

kazdopadne ted se mi despawnul nemesis, respektive poisonackej a kiotoval sem ho, zabil sem ho ale zmizel i on i veci. Dmnce fakt
    KOKES
    KOKES --- ---
    LIQUIDFREAK: to je snad všude. Rozehrál jsem 5 různejch charů a casterum padaj melee věci a opačně. Je to záměr.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam