• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WRATA: dohrana sezona je dohrana sezona vytvorena developery, tj. mas vsechny sezonni odmeny, ne dosazeni nejakeho teoretickeho maxima v pitu, nechapu proc bych tam chodil kdyz uz glyphy mam. A i to jsem udelal, for fun, tu predminulou sezonu se Spiritbornem, tusim taky za 3-4 dny. V podstate jedinej rozdil, proti tomu co jsem psal jak hraju, je, ze bys musel od zacatku planovat hrat nejakej S tier build co vis ze to da, protoze ho nekdo uz otestoval v PTR, a nezkouset nic vlastniho naslepo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LAAZI: jako D4 proste nema zadnou obtiznost. Tuhle posledni sezonu jsem vubec ani nekoukal dopredu na nic, ani nemel ready build, proste jsem uplne naslepo hral neco, co jsem si rikal bude nejak fungovat, protoze proste tech moznosti je tak malo, ze funguje vsechno.

V LE to delam taky, ale docela brzo je nutny zacit minimalne aspon koukat na ladderu na lidi s tvym skillem co hrajou, a premyslet nad tim proc a jestli to nedelas blbe, to me na tom bavi vzdycky.

V POE uznavam je nejvetsi to riziko vytvoreni uplne nefunkcniho buildu, se kterym skoncis uz v bilejch mapach, a musis to predelat komplet. Nicmene nesouhlasim s tim, ze to je problem, co to jde za goldy tak i kdyz nedokazes mit dost regretu, tak resetnes strom snadno.

Ze by vsechny aRPG mely mit moznost preskocit kampan jako D4 bych rozhodne podporil, i kdyz chapu, proc to v POE neni - prave proto, ze to, ze neco funguje nebo ne, poznas uz v te kampani, a mas moznost to napravovat postupne. Teda, teoreticky, samozrejme realne hraci spis hrajou nejakej univerzalni twink leveling, kde pocitaji predem s tim, ze na nejakem konkretnim levelu swapnou jinam.
    WRATA
    WRATA --- ---
    EVILMIND: To jsi utratil svoje prvorozene dite rng bohum ze za 4 dny davas pit 150?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WRATA: jako nehral jsem zadnou sezonu v D3, tak nemuzu posoudit, ale v D4 zatim zadna sezona netrvala dohrat vic jako 3-4 dny. To mi prijde odvazne nazyvat "sezonou".
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    WRATA: Jj hodne se to zlepsilo, treba kdyz jezdim z Brna na Sumavu (pres Prahu, logicky) vlakem, tak tak jsem bez signalu asi az tak za 15 minut.
    Jinak ty skilly a buildy v D4 mi prijdou takove prilis jednoduche, v LE si realne naklikas vlastni gameplay. V POE zase prilis slozite, tam realne nemas sanci sam od sebe naklikat neco vlastniho, co bude v endgame fungovat a respec je nerealnej, to je rychlejsi si zalozit novou postavu. Pro me to vymysleni vlastnich buildu je jakoby dost podstatny v tomto typu her.
    WRATA
    WRATA --- ---
    LAAZI: Online chapu ze nebere kazdyho ale preci jen uz nejsme v roce 2012 a ta dostupnost kvalitniho mobilniho netu se hodne zlepsila. Kamarad prakticky pulku aktualni sezony v D4 odehral na Steam Decku. Co se buildu tyce tak to bych rekl ze ma D4 teda vyreseny lip spcificky co se zmeny skillu a jejich sily tyce. Jako LE tohle ma jako jednu z core loopu ale tech poslednich 5 levelu zabere strasnyho casu nabrat protoze proste zabijis hrozne pomalu. Dost bych uvital kdyby meli neco jako armory, tam si naklikas skilly a specky, a menis to podle toho jakej content jdes. V D4 proste zaplatis nejaky goldy a zmenis si affixy na gearu na to co chces. Jasne nektery buildy fungujou lip s unikatama ktery nemas v kodexu takze ty ti musi dropnout ale ted uz nejsou buildy ktery by bez unikatu nefungovali. Temer kazdej endgame build ma varianty co tam mit za nahrazky. Navic je trading a goldy ti tecou usima
    Presuny imho taky nejsou problem protoze vsude ses od waypointu do minuty. Navic s navigaci. V endgamu prakticky nemusis vytahnout paty z mesta protoze do NM dungu mas port primo a Pit je primo ve meste.

Co teda D4 musim vytknout je loot bloat. Tam se ti proste stane ze ti zacnou padat veci ktery proste sou uplne k nicemu a uvital bych loot filter abych videl jenom upgrady
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    WRATA: Za me LE furt aktualne nejlepsi diablovka, muzu si tam naklikat sam svuj unikatni funkncni build, muzu to hrat offline ve vlaku na steamdecku, neni tam otravnej "open world" s lidma, ktery nechci videt, kdyz to zapnu tak do cca 20 vterin hraju a nemusim vymejslet kam jdu a pak se tam nekudy dopravovat, kdyz me build prestane bavit, tak muzu realne respecnout na neco uplne jinyho...

Ten alternativni leveling teda souhlasim, ze prvni postava v sezone je trochu opruz.
    WRATA
    WRATA --- ---
    EVILMIND: To si teda nejsem vubec jistej. D4 sezony se konecne priblizuji top kvalite sezon z D3.
    LE porad nema vyreseni alternativni leveling nez story a to je strasnej pain to vsechno behat znova, navic kdyz to trva nejakejch 30 hodin a v tom uz se blizzard dost poucil
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: pecka
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zda se i LE si vytira s Blizzardem zadek hrave :-)
    spousta novinek a vypada to hodne dobre

Last Epoch Season 2 - Tombs of the Erased | Official Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=FluMfeFjEVg
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ay 2. dubna

Last Epoch Official Teaser Trailer | Season 2 - Tombs of the Erased
    https://www.youtube.com/watch?v=3_5OnoWKuP8
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Bych normalne prisahal, ze ta kampan ma jinej pribeh, resp. ze tam jsou casti, co jsem nikdy nevidel. Resp. spis to bude tim, ze v kazdym cyklu ji vlastne jdu jen jednou, a pak dalsi alty uz nejak kreativne skipnu - a jak se ukazalo, ze jsem ji vlastne asi jeste nikdy nesel uplne celou, protoze i tou prvni postavou jsem vzdycky skipnul na kamose, co byl napred... Takze vlastne uplne nova hra! :-)

A potesilo, ze ten Warpath jde hrat uplne od zacatku i bez equipu.
    NESS
    NESS --- ---
    Ja asi glacier sorcku, bleed kladivaka sem jel posledne
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cywe vubec nevim co dneska zacit hrat, je videt jak to je mnohem mene popularni hra nez D4/POE, tak je malo lidi, co delaji non-bait buildy...

docela se mi libi ty cyclone-like DoT paladinove, krome tohohle ve videu jsem videl i fire verzi
    Top 3 Builds From The Community In Last Epoch 1.1 Harbingers of Ruin
    https://www.youtube.com/watch?v=C3f_hN8nw3k
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Last Epoch: The Imperial Uprising Event Patch Notes - Patch Notes - Last Epoch Forums
    https://forum.lastepoch.com/t/last-epoch-the-imperial-uprising-event-patch-notes/73753
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    stash affinity vypada dobre, doufam tolik pece dostal i ten market :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Patch 1.2 Timeline, 1.1 Event Updates, and Cycle Poll - Announcements - Last Epoch Forums
    https://forum.lastepoch.com/t/patch-1-2-timeline-1-1-event-updates-and-cycle-poll/73654
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    trochu zvlastni rozhodnuti nerikat tomu novej cyklus, i kdyz je to full wipe, ale budiz :) asi je to lepsi, jinak by me to moc nemotivovalo kdyby jen pridali ty market zmeny

Announcing 1.1 Refresh & Cycle Event - The Imperial Uprising - News - Last Epoch Forums
    https://forum.lastepoch.com/t/announcing-1-1-refresh-cycle-event-the-imperial-uprising/73532
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Also this
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KOKES: Jde o to, ze predtim to nebylo v takovy mire, docela casto ti spadlo neco do specu. Ted jako vubec..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam