PHOW_SAATCH: ja som si vsimol ako z toho ostala vacsina hracov mimo a stazovat si budu skoro asi vzdy. to je na dlhsiu debatu a nie v tomto klube. imo souls su tiez vlastne arpg :), niektori z tych 90% hracov k souls prirovanavali poe 2...
EVILMIND: ja to chapem, no toto mi pride skor ale len marketing, pretoze citri si najdu vzdy cestu a ochrany tohto typu ich nezastavia ani zdaleka. ja proti tomu fakticky tiez nic nemam, len to co som napisal nizsie, ze je cely ten trade system postaveny okolo toho a tym padom pre mna obmedzujuci, chcem moznosti.
Vsimol som si ten graficky update, ano vyzera to hodne krajsie, ale stale neporovnatelne s d4, ci poe2. Ano nieje to zas take hrozne, zeby sa na to nedalo pozerat :)
Ja nakoniec pevne dufam, ze ta hra bude plnohodnotny konkurent vyssie spominanych a ze upustia od svojho pasivneho boja s citrami a zacnu viac s aktivnym. Mozno si to aj skusim zahrat, ak ta hra pre mna nebude taka meh a ez uz od zaciatku, tak sa aj zabavim a stravim tam viac casu a mozno preskumam viac endgame. Vkladal som do nej nadeje uz davno, ked som ju kupoval a nebol tam vlastne ani len multak.