• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PHOW_SAATCH: tak třeba POE2 naslepo v aktuální verzi pravděpodobně nikdy neprojdeš přes akty... :) Já teda touhle nostalgií moc netrpím, přestože pamatuju ještě dobu, kdy se zákysy ve hrách řešili tím, že sis koupil vytištěnej návod na jehličkový tiskárně, protože nejen že nebyla wiki, nebyl ještě internet vůbec.

Každopádně v LE bych řekl zrovna jdu dost naslepo v porovnání s normou, rád si poslechnu obecné tipy na buildy, protože chci expit něco, co bude mít smysl, ale jinak o season 2 vím jen co bylo v tom půlhodinovém dev shrnutí, kde jsem půlku věc nechápal, ani patchnote jsem nečetl.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    K3BAB: PoE1 jsem hrál asi 500 hodin bez studováni buildů úplně naslepo... a když už to nešlo, založil jsem jinej character a jel to odznova jinak... to mi přijde jako podstata RPG her - hrát to sám za sebe a zároveň ta explorace, to objevování, jak co funguje... začínal jsem hrát v dobách, kdy nebyly žádný wiki a když jsi zakysnul, musel jsi to vyřešit sám - nebo s kamarádem nebo - si koupit jednou za měsíc Excalibur a doufat, že tam bude návod zrovna na tu tvojí hru :)
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    EVILMIND: mozno som zvlastny, ale toto mi napriklad tiez tak trochu vadi, ze sa o hre vie hned vsetko dopredu, nic sa uz neobjavuje ingame a ludia vlastne idu do releasov hier alebo velkych patchov uz s nachystanymi buildami a vsade sa len riesi, kto co a ako bude. v podstate mi to tu hru spoiluje, ano mozem prestat sledovat, citat neviem co, ale urcite kazdy rozmie tej myslienke. napriklad take poe 2 s ich radoby embargom mne v tomto maximalne vyhovelo. som skoro az presvedceny o tom, ze v tej hre sa mohol stratit len clovek, ktoremu sa proste len nechcelo, nemal cas, alebo nevie a prvy krat hra arpg hru.

PHOW_SAATCH: ak mas rad souls a mas malo casu a chces z tej hry dostat najlepsie pocity, zapni to na hcssf. kazdy zabity boss uz len v story bude pre teba odmenou. soulsovky som vzdy dal len kusok a stacilo mi, singlace moc nedavam, no ten kusok elden ringu naposledy stal za to :). poe2 tu atmosku ma fajn, ale aj v tom LE si pocitovo pamatam boli momenty, ze to bolo miestami fajn.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    K3BAB: mně se PoE2 vizuálně líbí dost, právě pro ten trochu DS3 vibe, s monkem jsem to zapích v trojce cruelu, pak jsem rozjel witchku... ale jsem fotr od rodiny a času na endgame je holt málo.. :/
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    PHOW_SAATCH: ja som si vsimol ako z toho ostala vacsina hracov mimo a stazovat si budu skoro asi vzdy. to je na dlhsiu debatu a nie v tomto klube. imo souls su tiez vlastne arpg :), niektori z tych 90% hracov k souls prirovanavali poe 2...

EVILMIND: ja to chapem, no toto mi pride skor ale len marketing, pretoze citri si najdu vzdy cestu a ochrany tohto typu ich nezastavia ani zdaleka. ja proti tomu fakticky tiez nic nemam, len to co som napisal nizsie, ze je cely ten trade system postaveny okolo toho a tym padom pre mna obmedzujuci, chcem moznosti.
    Vsimol som si ten graficky update, ano vyzera to hodne krajsie, ale stale neporovnatelne s d4, ci poe2. Ano nieje to zas take hrozne, zeby sa na to nedalo pozerat :)

Ja nakoniec pevne dufam, ze ta hra bude plnohodnotny konkurent vyssie spominanych a ze upustia od svojho pasivneho boja s citrami a zacnu viac s aktivnym. Mozno si to aj skusim zahrat, ak ta hra pre mna nebude taka meh a ez uz od zaciatku, tak sa aj zabavim a stravim tam viac casu a mozno preskumam viac endgame. Vkladal som do nej nadeje uz davno, ked som ju kupoval a nebol tam vlastne ani len multak.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zajimavej podcast co asi dost ovlivni co budu hrat, bo nechci uplne skoncit se zero dps defensivnim buildem, jak se mi zatim podarilo uplne pokazdy :-)
    vrany jsem teda hral, akorat jak je videt, tak totalne OP jsou az diky snapshotovani, a nic takovyho delat nehodlam, takze... asi Sentinel? :)

(Half Episode) Blast Epoch Podcast - Maxroll Last Epoch Team Talks Season 2
    https://www.youtube.com/watch?v=dmO4151rBQ0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW me prekvapilo v tech LE videich, ze vyvojare tam dela Karv - to je byvaly elitni hrac POE tak 10 let dozadu, a pak uplne jako zmizel, aspon je videt kam. A ocividne to ma asi furt v ruce, jsem videl nekde rekl, ze byl jediny, kdo v internim EHG testu zabil Uber Aberotha, a ze podle jeho odhadu z lidi, co normal Aberotha zabijou na pohodu (coz treba ja jsem nedal), jich mene nez jedno procento dokaze zabit uber verzi... trochu hardcore obtiznost teda... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K3BAB: na druhou stranu, jsem zavzpominal, a myslim jsem ani s klukama co s nima jsme nonstop na discordu nikdy netradovali nic p2p. Ze ten interface existuje a jak vypada vim jen z tech obrazku, jak nekdo dupuje neco. Takze vlastne proti tomu nic nemam - ve chvili, kdy hrajes bude sekci co netraduje vubec, nebo sekci co traduje pres market, tak je to fakt docela ucinny zpusob boje proti RMT. Ktery bude fakt fungovat, na rozdil od cehokoliv co zkouseji ostatni.

A jinak tahle verze vypada graficky fakt podstatene lip (ne ze by mi to vadilo predtim nejak):

Last Epoch Season 2 | Updated Monolith Hub Visuals
    https://www.youtube.com/watch?v=9WruTK_UUu8
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    K3BAB: Já s PoE2 problém nemam, jen že si teď asi 90% hráčů - a to i veteránů - stěžovalo, že je to blbě vybalancovaný, tak to záplatujou jak se dá a já jen čekam, až to dodělaj, frustrovanej z toho fakt nejsem.. btw: mam za sebou cca 10 let souls her, kdy jsem většinu dohrál 2-3x solo, takže o čase v počítačovejch hrách mi radši nemluv :D
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    PHOW_SAATCH: ne, ja hram na nervy ludom s blbymi poznamkami a rozbitym mozgom a na hardcore. mimochodom nevsimol som si, ze poe by bolo rozbite, ze sa nedalo prejst.... rozumiem, tazke hranie, zrejme si bol jeden z tych dnesnych frustrovanych hracov co nemaju cas v pocitacovej hre. :) dalsie poznamky kludne do posty a snad budu tento krat aj k veci. diky
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    K3BAB: a co hraješ ty teda.. rozbitý PoE2? :)
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    PANVA: Sorry, ale za mna napady tohto typu su uplne od veci. Ak maju potrebu nejako davat najavo, ze idu po podvodnikoch v hre, tak toto je asi ten najposlednejsi sposob co chcem videt a to, ze tym obmedzia moznosti v hre normalnym hracom. O mna prisli uz ked zavadzali ich trade system s rovnakou myslienkou. Velmi budem zvazovat, ci sa do tej hry vratim a ak vobec. Nakoniec Last epoch mi nepride ako nejako extra vynimocna hra a z grafickej stranky vyzera ako hnoj v porovnani s inymi aktualnymi hrami. Nehejtim, ak ta hra niekoho bavi, prajem prijemnu zabavu.
    PANVA
    PANVA --- ---
    NESS: nevim jeste co ale urcite nejaky stat stacking build protoze swapovani atributu na exalted gearu a garance jeho vyberu v eternity kesce ma velky potencial. INT postavu a skilly ale stackovat STR a v ruce Cleaver Solution a stit v offhandu. Protoze cleaver nema flat spell dmg tak asi nejaky dotky ktery se v LE skalujou od jejich base dmg a multiplieru na skillu co je aplikoval, tudiz pak chybejici flat nevadi. To sezere zase casu... A samozrejme CoF. Cinsky syndikaty uz se uplne tresou jak jim ten trade zase rozmrdaji :D v tomto smeru myslim ze zablokovani P2P tradu hodne pomuze, ale urcite RMT Gold Selling neznemozni.

WASQ
    WASQ --- ---
    PHOW_SAATCH: Však. LE je topovka, mám v něm mraky hodin.

Btw viděli jste v posledním videu vylepšenou grafiku? Přešli na novější verzi Unity a celej vizuál to děsně posunulo. Jakože wau
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: EVILMIND: PHOW_SAATCH: jsem na tom stejne ahaha :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NESS: taky něco, co jsem nehrál.. takže asi archera -> marksmana.. ale falconera jsem taky jeste nejel
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: no urcite neco co jsem nehral, a zrovna falconera jsem nehral a pravidelne je tam nejakej build co je masivne OP... :) Takze idealne neco pro me co bude skipovat mechaniky a tak.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    WASQ: btw: D4 má pěknej vizuál a k čemu to je, když jádro hry je bullshit
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    WASQ: Já jsem taky starej dědek, takže hraju sám za sebe :)
    NESS
    NESS --- ---
    Jaky je je plan na build ? Ja asi falkonera, tezko rict jakeho konkretne jestli ubral blade, balistu nebo neco jinyho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam