• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    K3BAB: Pro mě je pořád nejlepší Diablo 1. Nevim proč, ale tam to nějak funguje všechno dohromady. Příběh, atmosféra, stylizace, hudba... všechno ostatní je jen napodobenina. I to D2 už nebylo úplně ono. Doba se posunula, hry jsou po technologický stránce mnohem dál, ale popravdě mě už máloco chytne za srdce jako tenkrát D1. U LE aspoň cejtim nějakou snahu o poctivej přístup, i když popravdě je to na mě někdy až moc barevný a kýčovitý, ale hra se pořád vyvíjí a ty cemetary apod. mi jdou trochu naproti :D
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    k tym pokazenym hram...
    Twitch
    https://www.twitch.tv/quin69/clip/TentativeCrowdedMosquitoBabyRage-N4rV7uKY8kUru05S

PHOW_SAATCH: d4 to nezachrani a ine arpg co by stalo za vsimnutie poslednou dobou nevyslo :). Co sledujem LE je dobra hra... ako tutorial do arpg sveta... len trosku vtip :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KID_MCHUTT: Vidíš to, zapomněl jsem na jednu veledůležitou věc! Všude je tuna pilarů/shrin takže to zrychluje značně :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PHOW_SAATCH: Já měl nějaký problém tenkrát, že se to hrálo úplně dobře, ale je možný, že buď to bylo mnou a nebo buildem, co se na gamepad nehodil.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HONZA09: Já hrál LE na gamepadu od začátku, jenom při přehrabováni v bedně jsem používal myš, protože je to mnohem rychlejší.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: byt v endgame na vysokym levelu, slackere!!! :D https://maxroll.gg/last-epoch/build-guides/echo-warpath-void-knight-guide jedu todle a easy zatim, 70lvl, 3ti monolit bude hotov
    NESS
    NESS --- ---
    Takze co teda je total op ? :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONZA09: wsad ano, pricemz kdyz si to zapnes muzes stale klikat mysi na move. gamepad nevim, ete sem nezkousel
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: proste kdyz projdes dungem tak preskocis cast pribehu. Idealni je pro to treti dung, kde skocis az do posledniho aktu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ahoj. Funguje tam už to WASD a dá se to hrát na gamepadu?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    KID_MCHUTT: mel sem ultraluck jaky sem v zivote nezazil, padla top weaver zbran a jeste procly topovy/bis weaver powery do specu, takze sem letel jak flash :D

Kuci pls pripomenete mne, jak se skipuje? Je to pres ty boticky, a clovek musi mit dany ty dungy odpovidajici, je tak? Dikec
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LIQUIDFREAK: story za cca 5+ cistejch hodin - jak, proboha? Já mám tak 12 a teprve jsem došel do pouště - děláš zkratky?

jinak kromě startu jsem nepotkal problém, něco je špatně! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Season 2 mě šokovala! Tohle může být ARPG roku! První pocity! #lastepoch
    https://youtu.be/kX5PZEBorIg?si=S2EPqASEPNKJBKbn
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: tak ja tady nikdy trade nehral, takze nvm. A jasny, kazdy ma svoje, jen proste hraju komfortne, coz se neda rict o jinych hrach kolem :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: no zase ono to jsou takovy jednoduchy veci, pockej az nekdy zkusis pouzit jejich ingame shop, to si budes jeste poe.trade hodne povazovat... :-) Plus trade furt nema zadnou fee v goldech, takze lidi nejsou motivovany tam nic davat za normalni ceny, ani zadny omezeni na pocet dobu, tj. po tydnu bude nepouzitelny, zase.

Jo btw i tady nove padaji unid itemy :) resp. jsou to "zabalene" uniq, ze kterych se neco rozbali az po kliknuti.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    LIQUIDFREAK: skusim si trufnut povedat, ze role play je za tym taky, ze tvoja postava nema poznat kazdy item v hre a efekt to ma zase taky, ze item ma inu hodnotu ako identifikovany...
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jj. Jinak je to uplne mega rozdilny quality of living ve hre tohodle razeni. Nenarazil jsem na ZADNY problem s nicim, koplo mne to jednou po cca 9 hodinach ingame, pada tuna veci, mas dost vseho abys byl viktor cistic uz velmi brzy.. story za cca 5+ cistejch hodin.
    Takhle ma imo vypadat s2 v nejake hre, s tunou rozumnych zmen. Kupr. nechapu proc jsou stale ve hrach jako poe ci d4 nejaky unidentifnuty veci a tak podobne.
    Osobne mam z poe2 pocit, ze fakt delali vsechno proto, aby ses co nejvic zdrzdoval u kazdy prkotiny, tady v LE vubec, secko je instant, rychlosti flashe a s usmevem.

Jsem nadsen, zatim, a to jsem jeste neobjevil tunu novinek, pac mam za sebou prvni echo. Cant wait :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: v mapach mas i mapy kde mas treba 15 jich namaly plose a cil je vsechny oklikat, to je presne pripad toho, kdy autori proste zvolili FUN pred tim, aby te nechali se plouzit mapou... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Miluju nove pojeti pilaru, a to ze jich je hodne. Tedy alespon ve story
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem si radostne zakazal Areny, kdyz to slo, ale koukam oni je predelali tak, ze jsem si je zase povolil, jsou mensi, rychlejsi, s bossem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam