• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    v porovnani s tim, jak jsem sem daval Aberrotha jeste vcera, tu mame myslim znatelny posun... :-)

zkousel jsem i uber Aberrotha, ocividne na nej mam uz dost DPS ale nedavam to defensivne, zatim nevim jiste jak to zmenit bez toho, abych to prekopal uplne...

[Last Epoch] - Bleed hammer Paladin vs Aberroth and first Nihilis!
    https://www.youtube.com/watch?v=fzVm1WU1-wU
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    na Sanctu konecne vydali seznam uniqu pro rychle ocenovani (pokud nemate tolik LP co se tam pise, nema cenu se divat kolik stoji)

TSM LE | Uniques - Disk Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1RX6lTxPgGILfAup8GV-J-nLKC-WPBktZVbHSVdv3PAM/htmlview?gid=1972186586#
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LvL 88 a za celou dobu mi padly TRI!!! bone amulety. to neni normalni. Obecne padaj jen zbrane
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: podle klasu a podle itemu, ten pool zas tak maly neni :-) taky myslim ze je univerzalni a pak pro klasu, pokud by totak bylo tak to je pro relikt cca 32 moznosti a jen affixu se skilem pro sentinla je 9 a z toho bych rad jeden konkretni, ale tolik pokusu mit asi nebudu :-) Dostal sem tam jevelinu a hammera, ale chtel sem judgement. To je ale teorie, stejne mam z cilovych unikatek zatim jen dve a relikt mezi ne nepatri
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ten pool je celkem malej, ale tipuju to bud je nejaky univerzalni, nebo to je podle classu? protoze ja tam mam jen par veci, ale vsechny jako teoreticky uzitecny. Takze mi celkem nevadi jak to je udelany, jen by mohli nechat to rng na tom druhu affixu, a neprokladat ho jeste mnozstvim weaveru.

Co me sere vic jsem predelal skilly abych mel vic single targetu (diky tomu jsem uz dal tech 10 harbingeru na 300 i znovu parkrat Aberratha o parnik rychlejc, ani nepusti zuzeni areny), a diky tomu jsem si az ted vsimnul, ze mam v kryptach divne malej damage - ty dementi tam maji steny, co nejsou pruchozi pro kladiva! To byl sakra jeden z uplne prvnich bugu, co opravili pred rokem, a vsude jinde to funguje, ale vsechen novej obsah zase ma steny nepruchozi. Coz vzhledem k tomu, jak tam jsou vesmes uzke chodby, je pekne na picu.
    NESS
    NESS --- ---
    No jak tam ma jen unikatky tak to poznam rovnou, na normalech sem to teda nepoznal, jinak ten weaver's will mi pridje jako lehce promarnena sance, ze to je uplny rng, kdyby to precetlo tvou hru, napr ze dostavas pres resisty tak titam souplo, nebo ze jedes dotku tak taky, tak by to bylo mnohem prinosnejsi, takhle je to lehce na zlost, sem vzal 4 relikty stejny ale s neprintnutym weaverem a zkusil co z toho bude, ten prvni mi prisel na prd, ale nakonec se ukazalo ze z toho byl nejlepsi, pac ty dalsi 3 uplne na prd, jako kdyz se to trefi tak bomba jinak meh
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: mimochodem vim jak poznas, ze to padlo z te mechaniky, kdyz si tam das, jako ja blbec vcera, neco, co uz je locknute na ucet, tak to tuhle vlastnost kopiruje, takze pak rovnou padaji itemy co nemuzes prodavat i kdyz jsi v trade frakci. Aspon je z toho videt, jak moc se lisej od toho vzoru... :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: mno mi jde prave o jeden affix. Kazdopadne vcera sem do toho nahodil clotho a jednu chestu, a behem vecera a noci mi napadalo tak 8 cloth a jedna ta chesta. Dnes ani prd, nechapu.
    Ale ja pomerne casto Xkuju, takze vidim ze mi zatim, asi... :D nic neuslo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak dost mocny jsou ty dva chlivecky na echa ve strome, bo to z nich spawnuje fakt HODNE. Jsem tam nejdriv mel to echo kde jsou desitky shrine, to je fun. Pak jsem ho vymenil za echo co dela, ze echa kolem davaji mnohem vic memory amberu - protoze normalne se to farmi fakt hrozne pomalu, s timhle echem je to cca 10x vic z kazdy mapy, a to aniz bych musel vlezt do cemetery/tomb. Plus posledni co mi prijde super je ten, co spawnuje single harbingera - pokud farmite uniq z bosse te oblasti, tak to je pecka proste.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ono to vetsinou neda stejny affixy, takze bych spis cekal, ze to pada, ale neukaze ti to filtr... :) Ja tam proste mam sekeru base co chci a ukazuju vsechno, mam ji tam 3x, nikdy nepadlo nic ani vzdalene stejne. Ale dulezity je, ze padaji ty base s exalt modama, z toho uz to docraftis.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: je to rng hodne, navic je tam i hodne kolik tech weaver dostanes, a kdyz mas neco dobryho ale jen 3 tak sbohem, dalsi pokus.

NESS: jako ve filtru obcas sviti nejakej idol, ale jelikoz je jich moc tak mam zaply jen ty co explicitne nekdo tam vypsal, plus oba druhy co nosim ja, a koukam na vsechny a beru jen kdyz to ma synergii nebo vysoky rolly. Ani to nepricecheckuju, palim to tam proste od oka. Kdyz se neco prodava moc rychle tak to pricechecku priste.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    This Trend in ARPGS Needs to Stop...
    https://www.youtube.com/watch?v=aXxEJXqhnZA&ab_channel=dslily

Nejake aktuality, keby niekoho zaujimalo.

Wudijovi odmietli dat 2. cenu v zavode o kill uber bossa, kedze mal zevraj pristup k testovacej verzii hry. Tak tuto slecna vytiahla fajn temu a v podsate sa snazi Wudija zastat z dovodu, zeby to nemala byt jeho chyba, ale chyba studia a to z tohoto dovodu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Supeer kikne mne to presne v arene, kdy ma posledni mobka 1%...
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Mne to po vikendu (kdy sem nehral) zaclo padat kazdejch 10 minut a na to ja nemam nervy, takze prohlasuju tuhle season u vsech ARPG za uzavrenou. Nazdar za dalsich 9 mesicu :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hele v imprintech musi byt exa, lege a uniq jen? pac tam mam rare vec s top pwrama pro mne, a od vcerejska a padla jedna vec :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: tj uplne nestesti todleto.. dycky to resetne neco jinyho uplne, a pokazdy :D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: mam 4x stejny relic co dava +1 do vsech skillu, mam ho 4x a zkousim co tam padne s weaver will tzn prehazuju jeden predmet s +1 do vseho za druhy predmet s +1 do vseho a stejne to vyresetuje :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Neudelal nekdo nejaky seznam idolu ktery za to stoji ? Jako jsem schopny dohlidnout na jeden build ale predpokladam ze nejake bis existuji a ty me uplne mijeji, chci udelat cistku v idolech ,zatim ma vsechny a nechci vylejt dite i s vanickou
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Jinak ja sem dal sveho sezonniho softcore ssf cof offline minions forgemastera na 60 na steamdecku, vetsinu ve vlaku. Musim rict, ze asi neco fakt vylepsili na tom gamepad ovladani, pac se to hralo nejak lip, ten charge nebo jak se to jmenuje treba zameroval skoro vzdycky to, co sem chtel chargnout.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    EVILMIND: Ale dobry vibe a tematicky to sedi k te hre :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam