• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: je to rng hodne, navic je tam i hodne kolik tech weaver dostanes, a kdyz mas neco dobryho ale jen 3 tak sbohem, dalsi pokus.

NESS: jako ve filtru obcas sviti nejakej idol, ale jelikoz je jich moc tak mam zaply jen ty co explicitne nekdo tam vypsal, plus oba druhy co nosim ja, a koukam na vsechny a beru jen kdyz to ma synergii nebo vysoky rolly. Ani to nepricecheckuju, palim to tam proste od oka. Kdyz se neco prodava moc rychle tak to pricechecku priste.
    NESS
    NESS --- ---
    Neudelal nekdo nejaky seznam idolu ktery za to stoji ? Jako jsem schopny dohlidnout na jeden build ale predpokladam ze nejake bis existuji a ty me uplne mijeji, chci udelat cistku v idolech ,zatim ma vsechny a nechci vylejt dite i s vanickou
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Jinak ja sem dal sveho sezonniho softcore ssf cof offline minions forgemastera na 60 na steamdecku, vetsinu ve vlaku. Musim rict, ze asi neco fakt vylepsili na tom gamepad ovladani, pac se to hralo nejak lip, ten charge nebo jak se to jmenuje treba zameroval skoro vzdycky to, co sem chtel chargnout.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    EVILMIND: Ale dobry vibe a tematicky to sedi k te hre :)
    NESS
    NESS --- ---
    Hraju si s woven enchantemerem na ty idoly, je tam neco vic nez se trefit ten spravny enchant ? prijde mi to strasne rng, navic sem ve hre ani nevidel seznam toho co tam je mozne natocit, mam jeden pokusny na kterym zkousim co vse je mozne aby tam padlo, ale prijde mi to takovy meh, v okamziku kdy uz mas ten svuj best tak je to zbytecne
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jako kdyby aspon echo ve kterym te to odrizne bylo jako neudelany, takhle to uz ma znacku ze jsi ho delal (a neudelal) tzn reward v haji, pritom za to ani nemuzes, jako planovat si mono a delat si tam echa na miru a pak prd diskonekt a mas smulu. Jako redpokaldam ze si diskonekty logujou na strane serveru, tak by to nemel byt problem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: me to jede krasne, naopak tuhle dobu to vetsinou je lepsi i na bazaar, kterej je vecer nepouzitelnej
    NESS
    NESS --- ---
    Jsem to jen ja nebo to dneska nejak diskonektuje ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ty body to bohuzel ani ve snu nebere podle poradi, proste si vybere nahodne neco, co nerozbije ten strom. Ted jsem treba na relic dal neco +2, jen abych vyzkousel, jestli ty 2 body fakt pridaji vic dmg nez kdyz je nemal. Kdyz jsem zjistil ze jo, tak jsem udelal poradnej s +3, vymenil jsem je, a neodebraly se ty 2 extra body, ale dva nekde uplne na zacatku... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako, i normalne v boss fightech obcas neni moc videt, ale tady se teda hra prekonala, pri dalsim marnem pokusu porazit tech 10 harbingeru, tentokrat v parte, mi rovnou smazala podlahu, abych si to uzil vic... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja ty co stoji treba 2k rovnou prodavam. Pokud maji LP, tak je nechavam do te mapy co muze zvysit na stolecku LP - on je to teda bait, protoze tam je primo napsany, ze se proste provede pretoceni jako kdyby to padlo, tj. realne nedostanes nic co ma cenu, ale ma to vyhodu, ze kdyz to LP smaze, tak ti to soucasne da drahe druhy shardu (a pak to muzes prodat jeste). Ten stolecek navic nema omezeni na pocet pokusu, takze vycistis celou banku na jednu navstevu.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak echo pri diskonektu potesi, mel sem ho hotove loot na podlaze resil sem enchant idolu ze si to pak poberu a ve vysledku sem nedostal nic loot, ani odmenu za echo a ani ten enchant. Kdyby si tu zonu aspon podrzelo dokud se zni nesnazis odejit, ale tady doejde nejaky timeout a cau
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: nejkratsi cesta ke vsem imprintum

NESS
    NESS --- ---
    Judgement Paladin podle skillu, tohraju :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Kez by prehodnotili to rozkladani, dat treba jeden afix zadarmo a vic za runu, jako mam tunu vseho a rozkladam jen to nejnutnejsi pritom by se hodilo rozlozit vse :-) ale na to nemam prachy a ani runy, to filtruju vetsinu dropu
    NESS
    NESS --- ---
    Da se neco delat s unikatkama ? mam uz jich 4 plne zalozky a neprisel sem co stema zbytecnyma ? Jen prodat nebose daji i nna neco pouzit, jako ten slucovaci kraft ? Ale ta mtoho taky moc nepotrebujes
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako uber Abberatha ani asi nebudu zkouset, kdyz vidim s jakym DPS tady frajer to dava 8 minut, a skoro pulku neudela ani malou chybu (pro srovnani si pustte treba ds lily jak to vypada, kdyz se tem koulim nevyhejba a pokreje si arenu dotkama komplet)

OFFLINE - UBER ABERROTH SHOWCASE - DOT HS MM - Last Epoch
    https://www.youtube.com/watch?v=OOIg3-m8rGk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: me teda vadi i ze nejdou oblecene itemy locknout. Jak kazda aRPG ma jinou zkratku, tak se furt omylem svlikam, uz asi trikrat jsem dokonce prodal svuj equip do vendora - klika, ze je tady hodne hlubokej buyback... :)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako co do ted nevyresili je kdyz mas na nejake casti vybaveni skillpointy, napr na helme, sundas helmu skilpoint odpares, nadas helmu uz se ti neprida, omylem kliknes v inventu na nejakou jinou helmu nebo zkusis prohodit a mas smolika, bohuzel to ani neupozornuje na volny bod dokud se nekouknes na skilly, jaky bod odpare netusim, skoro mi prijde ze posledni pridany, pokud si nepamatujes rozlozeni skill pointu, smolik :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PHOW_SAATCH: nebo void :D tak to hc asi neni zrovna ideal, a sem prekvapenej ze se dostal tak daleko
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam