• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PHOW_SAATCH: mno ten reset mel byt na par minut :)
    PANVA: Ajo vidis, ja myslel ze staci ve hre dat off. Dik za propomenuti ;)
    PANVA
    PANVA --- ---
    LIQUIDFREAK: full offline mode ktery pustis pres steam samozrejme neni affected.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Sranda, jak lognes, tak pisou ze servery down, ale offline je unafected. Samo sou affected
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: Jj vcera to samy, chvili rpedtim nez to padlo. zrovna mi padla konecne helma s channel reduce cost, kraftim si ji a sup :D dc.. je to divny chovani, asi se to musej naucit no
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: hlavne to teda ohlasili 15 minut pred ve hre akorat, nic moc :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PANVA: jsem zakaznik, nikdy nebudu klidny :D ale uznej sam, nvm teda odkud sou ale je to weird behaviour
    PANVA
    PANVA --- ---
    LIQUIDFREAK: kliiid
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    PANVA: si fakt delaj prdel, v noci 00:20 meli resetovat servery, jelo to az hodinu a pul pote. Ted zas uprostred dne, kdy chci a muzu hrat zas vidle in.. Plus jeste chtej dat patch pozdejs.. Twe kde maj sidlo, nejsou to rusaci? Logiku jejich pristupu bych pochopil leda po "too much vodka" hlasce
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    To je 7 hodin naseho casu. Celkem k nasrani ze jejich hlavni komunikacni kanal je discord... :)
    PANVA
    PANVA --- ---
    Attention Travelers!
    We have taken our servers offline for server maintenance. Servers are expected to return Wednesday, April 23, 2025 7:00 PM.
    Later today we will be deploying a patch with over 130 improvements and fixes across the game.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TSM konecne prevedlo ten google dokument do filtru na uniq itemy
    Season 2 TSM Lootfilter - Uniques
    https://arreatsummit.gg/last-epoch/loot-filters/680772dc8022153d425a00f1

logicky tam nezbejva misto na nic jinyho, tak je treba to asi delat ze vyhazis banku na zem apod
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    neco jako tohle, sice dalsi sentinel ale podle nazvu videa presne pro me :)

Uber Aberroth Fast Kill - Void Knight - Bruteforcing with zero skill involved
    https://www.youtube.com/watch?v=lb4wPaZEAI4
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PANVA: jako chvili jsem wipoval treninkove, nejaka learning curve tam je ze me treba nezabije tech prvnich par stejnejch utoku, ale je tam toho proste spousta no. Navic mam dmg jen kdyz se drzim na melee. Asi doexpim lvl 100 a pak zacnu premejslet o jinym charu...
    PANVA
    PANVA --- ---
    EVILMIND: jsem na tom velmi podobne, dmg je dost ale defenzivne to je jedna chyba a hned dolu. A to kdyz si predstavim ze tam jeste bude litat ta hubena harbingerka tak nevim zda mam chut na tom wipovat. Holt eticky build https://www.lastepochtools.com/planner/BjWyPv1o, budu muset pockat na
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: jako jediny kde ma normal base smysl je asi jet na ascendenci ale tam si rikam ze jich tolik nemam abych se o neco pokousel, ale tam je to asi jakakoliv base spravneho item druhu ? Navic nejvyssi sanci mam u mece tam je to jen 1:11 tam bych teoreticky uspet mel, na neck to mam 1:470 :-)))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: nn
    NESS
    NESS --- ---
    Ohledne loot filtru, berete i normal a magic Bases ? ta sance ze se z toho neco upece je dost mala kdyz to ma pod/kolem 20 forging potencialu, to by musela byt klika jak prase
    NESS
    NESS --- ---
    Presel sem na test na te raxxuv ultimatni lootfiltera a uz nevidim skoro nic :-) celkem uklidnujici, trosku sem si ho ale priohnul, jinak dobra prace https://www.youtube.com/watch?v=MZxaRJsqM00&ab
    NESS
    NESS --- ---
    PHOW_SAATCH: je to nesmrtelny obzvlast ta judge verze mi rpijde
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Člověk si odjede na čtyři dny do Krakonoš, a než se vrátí, tak to maj všichni dohraný, to je hell :) btw: když jsem odjížděl, měl jsem docela rozjetou falconerku, ale dneska ráno jsem si přivstal a vytáh na 20 lvl paladina.... dle všeho ten sentinel bude víc do klidu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GG, zase drop tesne pred swapem attributu. Mne to dycky vypece docela vycurane :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam