• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    NESS
    NESS --- ---
    Nejde nejak automaticky mergovat dva loot filtry ? rekneme ze mam dva klas specific filtry a potreboval byc znich udelat jeden, tzn vyhazet duplicity, nasel sem nejake nastroje a vse to je rucni prehazovani jako https://arreatsummit.gg/last-epoch/loot-filters/create nebo https://epoch-tools.vercel.app/ ale radeji bych neco automatizovaneho :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako pekne pokracovani kampane, libilo celkove
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak je to fixnute, zkusil sem to ted po poslednim patchy a uz me prevezla, tzn zpet z mono do kampane :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: Kolik hodin ti zabrala kampan? (Já si zahrál chvíli a teď musim na tejden do offlajnu, to je jak na potvoru).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to splhani po retezu je asi nejlepsi grafika ze vsech arpg, fakt pekne udelany. Skoda, ze nejde spadnout... :)

Jinak me zelva svezla a kampan jsem dojel. Jsem to cetl predem a daval jsem si pozor, ale nic tam neni extra, ani na ni nejedes jako interaktivne, proste na ni kliknes na jedne strane, a na druhe uz jsi zase dole.
    NESS
    NESS --- ---
    Kampan je bohuzel bugnuta, pokud by nekdo prisel na to jak se dostat do gardenu tak to sem napiste, me zelva nenabere, jako https://forum.lastepoch.com/t/stuck-in-act-10-farsight-turtle-will-not-carry-me-to-the-garden/78812/13
    NESS
    NESS --- ---
    Ten novej akt se jim povedl, vypada to pekne :-) takove barevne. Medved je brutal, Majolku na zaver dabl tapnul EQ-warcry-EQ a konec
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já to hraju možná poprvý od season 1 a šel jsem rovnou do offline módu, hardcore aSSF. Už jedu asi třetí run. No a hraju teď Judgement Paladina ať se dostanu co nejdál. :)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak nabidka nema na mastery vliv, je stejna, respecnul jsem z shamana na beastamastra za 66K :-) a ukoncil druhou evolucni linii, amulet je tentokrat +2 do vsech skillu.
    NESS
    NESS --- ---
    Celkem by me zajimalo jestli ta nabidka u toho rift ochodnika je klasove/mastery lockla? Klasove bych rekl ze asi urcite ale podle mastery nevim casem zjistim :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Respec mastery na 50 lvl 47K goldu, to nemam, takze jedu dal, tzn predpokaldam ze se mi ten respec jeste prodrazi :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    akorat teda koukam vubec nikdo nejede medveda tak jako ja, coz pravdepodobne neznamena ze jsem genius, ale ze bych se mel rychle prizpusobit trendum :-)

to je dobry ze stejne jako v poe nejsou treba zadny buildy, proste se clovek podiva na ladder co maji ostatni co expi nejrychlejc

https://www.lastepochtools.com/ladders/beneath-ancient-skies/latest/softcore-1p/level/beastmaster
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    A koukam dobre jsem vybral medveda, jsem premejslel o zabach a te nove helme, ale prej to je zDPS build, protoze zaby skacou pomalejc nez chodej... :-) Bozi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako to me sere hlavne proto, ze to je snadno fixnutelny - nicmene POE taky treba ma, ze si nemuzes vzit vec, na kterou nemas stat, prestoze na ni je stat, co to resi. To je uplne stejnej problem, stejne resitelnej, akorat je to tam min otravny bo nemusis nic respecovat kvuli tomu.

Ja teda do medveda sel hned jak to slo, i bez bodu do EQ byl docela v pohode. Akorat teda ma jako playstyle na kterej si musim zvykat, proti jinejm summonum - v S1 jsem hral dva beastmastery, single raptora a vrany, a medved je jako totalne jinej. Resp. mozna se to zmeni az nebudu takovej papir, ale zatim musim stat v podstate offscreen a jen mu zurive resetovat cooldowny, kdyz je to nejakej boss tak ho ani nevidim... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: je to maskot, jako kdyz se urodi tak je stejne konec, jedu primala s totemama, zatim 40 lvl, nejak kolem 50 respecnu do medveda. Rift to je kdyz se dostanes do rozhodovaci faze, pak jdes k hnizdu, nevim kolik je tech kontinualnich killu nez se k tomu dostanes, asi bych to mel pocitat. :-)

Jako skoda ze neresi ty nahodne respecy bonusovych skillpointu, je to super otravny kdzy nahodou prohodis vec na ktere mas body, u tech +1 do all skill obzvlast, bud nejaky snapshot ala armory nebo at si to u predmetu pamatuje, takhle je to neustale lusteni kde ten bod zmizel :-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: co jsem cetl ta rift beasta co ti spawne na pomoc je ale prej nejaka total shit, neco jako 1hp? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja zatim neresim, medved me tahne v pohode, ani nemam zadnou minion zbran jen neco co jsem upekl v nemesisu nekdy na zacatku, zatim se marne snazim dropnout klic abych mohl skocit nakonec a podivat se na novej akt...

Zatim jsem neodhalil kdy ten rift je jako rift, a kdy to spawne proste v mape, jestli v tom je nejaka pravidelnost?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: uz jsem za 1/3 potrebnyho matra :-) Jako dropy zatim pekny, fakt nedelaji problem a sazeji to hned od zacatku, jak tech unikatek maji mraky tak nemaji problem pustit chlup, aniz by meli pocit ze je to "moc brzo"
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobrý mi přijde, že tam od první chvíle je ten merchant co má všechny ty super věci co chceš, takže žádný blbý rng, prostě si na toho t-rexe hezky nafarmíš... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Sem dojel linii evoluce a co z toho vypadlo :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam