• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Já teda v tý bedně našel nějaký nastavení automatickýho filtru u jednotlivých tabu, kde to rozdělovalo i podle tieru.
    NESS
    NESS --- ---
    Jeste par veci teda co by slo zlepsit, treba sber shardu/glyphu bez kliknuty, jen prebehnutim. To plati i na dalsi matro, ktere urcite chces

Dalsi vec ze rozlozeni veci na zemi reflektuje i to co nevidis, tak misto aby tech par veci co projde pod lootfiltrem bylo hned vedle sebe tak je to roztrilene po cele obrazovce, pokud je podtim tuna veci co envidis.

Neni prohledavani skrz truhlu, umi to skrz jednu zalozku ale ne celou truhlu, pritom loot filtr maji bozi, tzn to umi :-) Takze takovy loot filter na truhlu ktery by umel rozdelovat veci a vyhledavat skrz celou truhlu, ted jeto oboji hrozne plochy

Fajn by bylo i moznost poznat T7 ktere od T6 nepoznas, pritom T8 rozlisene je, napr kdyby slo ty T obarvit tak by si kouknul na predmet a i bez podrobnosti videl T
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja na nem delal corruption pro vsechny ostatni, takze mockrat
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jo druhej padl hned, ted jedu boty a pak prsteny. Kolikrat si dal Heorota na ty boty ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: mec mi prijde nejtezsi, bo je tezky na nej vzit prophecies, a soucasne je dost rare no, ale jak padne jeden tak pocitam z imprintu napadaj. Jsem vlastne celej vikend zabil farmenim tech bot, asi az ctvrty mely aspon nejaky resisty.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Takto mas lip vyfarmeny, nejak prestalo padat, ten mecak teda padl az ted, tam uz ho mam ve slotu a doufam ze padne hned druhy https://www.lastepochtools.com/profile/Trikatu/character/Beth
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to lagovani chesty jsem videl nejak hotfixujou, takze si jsou asi vedomy problemu
    ja tolik zalozek nemam, ale obcas je videt kdyz neco pretahuju mysi ze to reaguje divne, kdyz to hazim klavesnici tak to je v pohode

jinak medved build za vikend docela spokojenost, na to ze jsem oba dny hlavne hral finale gmax Pokemonu venku, takze jsem toho zase tolik nenahral... :-)

Abberotha jsem zabil asi na 93 levelu, s tim ze jednu zbran mam mizernou a druhou nemam vubec jeste, nemam ani capnuty resisty, takze nosim nejakej shit v podstate v kazdym slotu krom asi tri

a klasika, chci z nej nosit cepici, misto nej mi padne 2x super roll Nimis, kdyz ho nemuzu prodat :-)
    ale mam spoustu klicu tak pocitam zejtra pofarmim

https://www.lastepochtools.com/profile/evilmindcz/character/T-Rex-Rider
    NESS
    NESS --- ---
    PHOW_SAATCH: Pravidla maji docela pekny, ale jak to je hruby tak holt potrebujes vic zalozek :-) Do budoucna by to chtelo vic nez Type, rarity + LP/WW, nebo classa a level. Kdyby to jeste umelo T tak by to bylo uplne bomba to bohuzel musim delat rucne :-)

Jako treba sety a LP unikatky chces na rozkladani pres oltare, ciste unikatky na vejce atd :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NESS: Já jsem teda velkej třídil, ale 27 záložek jsem asi nikdy neměl :) vim, že jsem kdysi v PoE koupil stashe skoro na všechno, ale čim jsem to hrál dýl, tim jsem jich používal míň, protože už jsem tak nějak věděl, co nemam zbytečně shraňovat a dost mě to třídění taky zdržovalo.
    NESS
    NESS --- ---
    Jako ten inventory je marny, nevim jestli to je serverem nebo moc zalozkama ale pripresunu z inventu do truhly a mezi truhlou se ta vec muze samovolne oblect, tzn vyresetovat skilly a prinejhorsim je mozne i o tu vec prijit kdyz to lagne tak to nebere klavesove skratky tzn s shift klik je normalni klik, bez moznosti si ten kus oznacit jako nerozlozitelny a bez moznosti fixovat skilly to je spis k nasrani enz k cemukoliv jinemu, kez by slo aspon zamknout skill, slot na postave, nebo aspon to oznacit jako nerozlozitelne/neprodejne.

Jako nemam toho v truhle moc, cca 27 zalozek co jsou tridena pres pravidla, pokud tohle laguje tak tam to trideni nebo tolik zalozek nemaji davat :-/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: zbytecny sber :D
    NESS
    NESS --- ---
    Laguje nekomu taky truhla ? nevim jestli na to zakladat ticket, ale mam uz 27 zalozek a kdyz se snazim uklidit truhlu tak mi to zamrzava a prestava to reagovat
    NESS
    NESS --- ---
    Bohuzel stale nexistuje check otom ze jsi se do echa vubec dostal, pokud ti to padne pri nahravani, tzn aniz by si tam vkrocil a ztratis kontakt se serverem tak to behou jako tvuj fail a za to echo uz ani nedostanes odmenu.
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Kdyby to nekdo chtel taky delat takhle blbe, tak ten https://arreatsummit.gg/last-epoch/loot-filters/create produkune nekompatible soubory nechci hledat jejich chyby ten druhy https://epoch-tools.vercel.app/ funguje :-) 71 pravidel a jsem zvedavej co tam mam blbe, na to nemam sanci vubec prijit :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PHOW_SAATCH: tezko rict bo jsem masivne skipoval, sel jsem na lvl 30 rovnou do tech lvl 62 monolitu, plus jak jsem sehnal nekoho, kdo byl na konci puvodne posledniho aktu, tak jsem na nej skocil. Je to lepsi nez dropovat klic do dungu, hlavne chces rychle vzit frakci. Az kdyz jsem pak mel cas tak jsem si dosel do konce i toho pridaneho aktu.
    NESS
    NESS --- ---
    merge nejlepe na urovni pravidel, pac ve vysledku tech 75 pravidel je malo a prostoru pro optimalizaci hodne :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Nejde nejak automaticky mergovat dva loot filtry ? rekneme ze mam dva klas specific filtry a potreboval byc znich udelat jeden, tzn vyhazet duplicity, nasel sem nejake nastroje a vse to je rucni prehazovani jako https://arreatsummit.gg/last-epoch/loot-filters/create nebo https://epoch-tools.vercel.app/ ale radeji bych neco automatizovaneho :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako pekne pokracovani kampane, libilo celkove
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tak je to fixnute, zkusil sem to ted po poslednim patchy a uz me prevezla, tzn zpet z mono do kampane :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam