• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LOL. To chci.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako nad tim reflectem uplne slintam, neni divu ze rychle expej
    to medved ten jako nikdy nevycisti takhle, mu je musim pullnout na hromadu, a jeste ho uprosti aby prisel
    muj oblibeny kousek je treba otevirani exile magu, stojim milimetr od nej, kliknu na nej, a tim se pohnu o ten milimetr, a medved to vezme jako povel k utoku na mouchu co je o dve obrazovky vedle, a ja tam zustanu stat s magem sam
    every fucking time :)

Reflectadin - Reflect Paladin Build - 750 corruption, Last Epoch 1.3
    https://www.youtube.com/watch?v=wig6hZa8iz0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: aha tak sorry to jsem nepochopil. Já házím všechno do jedne zalozky podle typu, protoze to hned zpracuju vetsinou, a jelikoz vim, ze endgame chci jen samy uniq itemy, tak nic jineho nez material pro LP nesbiram vlastne.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Na ty zaby sem cetl stiznosti ze to AI je unich totalne na pikacu
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: To je lootfilter ale ne truhla ne ?

EVILMIND: To je zase loot filter, ja myslel prebarvit primo na tom predmetu, jako loot filter funguje uplne super, naberu invent veci a pak je musim tridit rucne. Ja beru defakto podle nekolika klicu, T6, T7, Beasta, Warp a pak univerzal. Jako jsem schopny to sebrat ze zeme do inventu kde se to mixne dohromady a pak bych to potreboval zase rozlozit do 6 zalozek samostnane, jestli mi rozumis
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je taky dobrej chill, na discordu nasem to nekdo hraje uz jako druhej char, a progresuje zdaleka nejrychlejc z nas
    v podstate nedelas nic, a co se na tebe podiva to umre :-)

Last Epoch Forge Guard (Thorns) - Quick guide - Season 3 Beneath Ancient Skies
    https://www.youtube.com/watch?v=HJS-yKZ5UR0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam jestli bude cas tak zkusim ty zaby, u medveda me prece jen trosku depta, jak ho musis nonstop buffovat
    tady popis zab, to zni presne jako to co chci! :-)

Genuinely, the first time since D2 that I have played a competant minion build that actually PLAYS like a minion build. Not a "SPAM EVERY BUFF" build that 90% of them are, and not "SPAM THE MINIONS THAT KEEP DYING" build that the rest are.
    You are just a man, with his frogs. And the Frogs devour the world. When they die? They bring them selves back.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ten Judgement Paladin je easy mode. Ale teda teď jsem před Lagonem a mám strach, že mě vypne instakillem. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: je to schovane pod Advanced volbou u Affix
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: T7 od T6 to samozrejme umí, já si zobrazuju například všechny T7 na konkrétním typu předmětu extra, protože to jsou base pro havoc runy. Navíc nově tahle verze umí i zvuk, takže jsem si na ně dal speciální ding.
    Musíš jen zřetězit ty podmínky.

Můj jedinej problém s loot filtrem je, že neumí klíče, který jsou debilně stejným písmem jako heal lahve, a teď nově je mezi nima i ten temp key pro rychle expení monolitu (to co dřív mnohem složitěji dělala Envy runa), takže bych ho rád nepřehlédnul, a dal si na něj beacon třeba.
    NESS
    NESS --- ---
    HONZA09: No level to umi u LP a WW, ale bohuzel ne u T
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NESS: Já teda v tý bedně našel nějaký nastavení automatickýho filtru u jednotlivých tabu, kde to rozdělovalo i podle tieru.
    NESS
    NESS --- ---
    Jeste par veci teda co by slo zlepsit, treba sber shardu/glyphu bez kliknuty, jen prebehnutim. To plati i na dalsi matro, ktere urcite chces

Dalsi vec ze rozlozeni veci na zemi reflektuje i to co nevidis, tak misto aby tech par veci co projde pod lootfiltrem bylo hned vedle sebe tak je to roztrilene po cele obrazovce, pokud je podtim tuna veci co envidis.

Neni prohledavani skrz truhlu, umi to skrz jednu zalozku ale ne celou truhlu, pritom loot filtr maji bozi, tzn to umi :-) Takze takovy loot filter na truhlu ktery by umel rozdelovat veci a vyhledavat skrz celou truhlu, ted jeto oboji hrozne plochy

Fajn by bylo i moznost poznat T7 ktere od T6 nepoznas, pritom T8 rozlisene je, napr kdyby slo ty T obarvit tak by si kouknul na predmet a i bez podrobnosti videl T
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ja na nem delal corruption pro vsechny ostatni, takze mockrat
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jo druhej padl hned, ted jedu boty a pak prsteny. Kolikrat si dal Heorota na ty boty ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: mec mi prijde nejtezsi, bo je tezky na nej vzit prophecies, a soucasne je dost rare no, ale jak padne jeden tak pocitam z imprintu napadaj. Jsem vlastne celej vikend zabil farmenim tech bot, asi az ctvrty mely aspon nejaky resisty.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Takto mas lip vyfarmeny, nejak prestalo padat, ten mecak teda padl az ted, tam uz ho mam ve slotu a doufam ze padne hned druhy https://www.lastepochtools.com/profile/Trikatu/character/Beth
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to lagovani chesty jsem videl nejak hotfixujou, takze si jsou asi vedomy problemu
    ja tolik zalozek nemam, ale obcas je videt kdyz neco pretahuju mysi ze to reaguje divne, kdyz to hazim klavesnici tak to je v pohode

jinak medved build za vikend docela spokojenost, na to ze jsem oba dny hlavne hral finale gmax Pokemonu venku, takze jsem toho zase tolik nenahral... :-)

Abberotha jsem zabil asi na 93 levelu, s tim ze jednu zbran mam mizernou a druhou nemam vubec jeste, nemam ani capnuty resisty, takze nosim nejakej shit v podstate v kazdym slotu krom asi tri

a klasika, chci z nej nosit cepici, misto nej mi padne 2x super roll Nimis, kdyz ho nemuzu prodat :-)
    ale mam spoustu klicu tak pocitam zejtra pofarmim

https://www.lastepochtools.com/profile/evilmindcz/character/T-Rex-Rider
    NESS
    NESS --- ---
    PHOW_SAATCH: Pravidla maji docela pekny, ale jak to je hruby tak holt potrebujes vic zalozek :-) Do budoucna by to chtelo vic nez Type, rarity + LP/WW, nebo classa a level. Kdyby to jeste umelo T tak by to bylo uplne bomba to bohuzel musim delat rucne :-)

Jako treba sety a LP unikatky chces na rozkladani pres oltare, ciste unikatky na vejce atd :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam