• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NESSLast Epoch
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LIQUIDFREAK: Já tam nakonec nešel a šel rovnou dělat monolithy. :)
    NESS
    NESS --- ---
    Ma vliv u Sanctum level 2-4 na kvalitu vyrobku v Eternity Cache, nebo je to jedno ? Bych rekl ze to je jedno, ale za zeptani ... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Koaakm ze error LE-63 je porad ve hre :-)))
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    HONZA09: kdyz se tak stane, napis :) ale urco uz si mnohem dal ;)
    PANVA
    PANVA --- ---
    Ja to mam jako strom https://www.lastepochtools.com/profile/panva/character/PanBear

Ale to uz je skoro 80% toho co by byl Sentinel, helmu boty shanim a nihilis sem jeste nefarmil. Ten sekerostit mam ve stashi.
    NESS
    NESS --- ---
    Tohle je proste bez reci nejlepsi kraftici mechanismus, je v tom kapka rng ale ne moc a pritom to funguje 3LP preneseno skoro presne :-) Reflektor se zacina rysovat

NESS
    NESS --- ---
    Brneni je u rift obchodnika (koupeno), boty arbor, relikt v temporalu. Dungy sem tuhle sezonu nedelal, tak mam 21 potazmo 26 klicu, tzn jde se na farmu dungu a mam ekvip komplet :-)
    NESS
    NESS --- ---
    By me zajimalo jak nabral ty idoly, ty male "idol od the briar" sbiram od zacatku, ma mam jich jen 6, jako ne ze bych se na to nejak zameril, ale on jich tam ma 20 :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: to chci :-))) koukam ze pulku veci na to uz mam, oba stity, ruce, prsten a amulet
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LOL. To chci.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako nad tim reflectem uplne slintam, neni divu ze rychle expej
    to medved ten jako nikdy nevycisti takhle, mu je musim pullnout na hromadu, a jeste ho uprosti aby prisel
    muj oblibeny kousek je treba otevirani exile magu, stojim milimetr od nej, kliknu na nej, a tim se pohnu o ten milimetr, a medved to vezme jako povel k utoku na mouchu co je o dve obrazovky vedle, a ja tam zustanu stat s magem sam
    every fucking time :)

Reflectadin - Reflect Paladin Build - 750 corruption, Last Epoch 1.3
    https://www.youtube.com/watch?v=wig6hZa8iz0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: aha tak sorry to jsem nepochopil. Já házím všechno do jedne zalozky podle typu, protoze to hned zpracuju vetsinou, a jelikoz vim, ze endgame chci jen samy uniq itemy, tak nic jineho nez material pro LP nesbiram vlastne.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Na ty zaby sem cetl stiznosti ze to AI je unich totalne na pikacu
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: To je lootfilter ale ne truhla ne ?

EVILMIND: To je zase loot filter, ja myslel prebarvit primo na tom predmetu, jako loot filter funguje uplne super, naberu invent veci a pak je musim tridit rucne. Ja beru defakto podle nekolika klicu, T6, T7, Beasta, Warp a pak univerzal. Jako jsem schopny to sebrat ze zeme do inventu kde se to mixne dohromady a pak bych to potreboval zase rozlozit do 6 zalozek samostnane, jestli mi rozumis
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je taky dobrej chill, na discordu nasem to nekdo hraje uz jako druhej char, a progresuje zdaleka nejrychlejc z nas
    v podstate nedelas nic, a co se na tebe podiva to umre :-)

Last Epoch Forge Guard (Thorns) - Quick guide - Season 3 Beneath Ancient Skies
    https://www.youtube.com/watch?v=HJS-yKZ5UR0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam jestli bude cas tak zkusim ty zaby, u medveda me prece jen trosku depta, jak ho musis nonstop buffovat
    tady popis zab, to zni presne jako to co chci! :-)

Genuinely, the first time since D2 that I have played a competant minion build that actually PLAYS like a minion build. Not a "SPAM EVERY BUFF" build that 90% of them are, and not "SPAM THE MINIONS THAT KEEP DYING" build that the rest are.
    You are just a man, with his frogs. And the Frogs devour the world. When they die? They bring them selves back.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Ten Judgement Paladin je easy mode. Ale teda teď jsem před Lagonem a mám strach, že mě vypne instakillem. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: je to schovane pod Advanced volbou u Affix
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: T7 od T6 to samozrejme umí, já si zobrazuju například všechny T7 na konkrétním typu předmětu extra, protože to jsou base pro havoc runy. Navíc nově tahle verze umí i zvuk, takže jsem si na ně dal speciální ding.
    Musíš jen zřetězit ty podmínky.

Můj jedinej problém s loot filtrem je, že neumí klíče, který jsou debilně stejným písmem jako heal lahve, a teď nově je mezi nima i ten temp key pro rychle expení monolitu (to co dřív mnohem složitěji dělala Envy runa), takže bych ho rád nepřehlédnul, a dal si na něj beacon třeba.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam