• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEETOYOTA
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    MARASAN: mam verzi bez navigace, tam to nejapis nejde. a za dohrani chtej prachy.
    Ale diky za tip, v patek do Toyoty jedu na vymenu vadnyho repráku, tak se zeptám kolik za to.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    JANFROG: diky, kdyztak se zeptam, asi mam par dotazu

    btw: muj Auris ma (bohuzel) multimedialni system Toyota Touch 2, kterej nepodporuje Android Auto - pouze snad starsi Mirror link, kterej snad uz neni v novych verzich Androidu podporovan. Tj. mam tam celkem velkej displej, ale s pramalym vyuzitim.
    Ma nekdo info-hint, jestli/jak/jakou aplikaci se i tahle starsi verze da nejak propojit s mobilem s novym Androidem - tj. ovládání mobilu na displeji auta? Ev. zrcadleni, abych si aspon Waze mohl pustit na ten celkem velkej screen, kterej je defacto-bohuzel- strasne nevyuzitej..
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    (jako je to 1.6 benzin, ale jestli Valvematic nebo neco jineho si nevzpominam)
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    PSYSBEE: To mam myslim ja (nejsem ted doma abych to zkontroloval), ale kdyby neco, asi ti stejne moc neporadim, ja se v tom radeji moc nehrabu...
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    INOX: hele zatím nic konkrétního, ale tak do budoucna, když by se něco dělo..
    INOX
    INOX --- ---
    PSYSBEE: V praci jsme meli aurise s timto motorem pul roku/rok (nevim presme) na operak. Nejspis neporadim, ale ptej se.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    Jen pro info - je tu nějaký majitel Toyoty s motorem 1.6 benzín Valvematic?
    INOX
    INOX --- ---
    JANFROG: Pro uplnost posilam screenshot. Je tam i rozmer toho disku.

    JANFROG
    JANFROG --- ---
    INOX: Dily. Ja mam "plechace' (teda jesti se tomu tak v cestine rika :-). My to prave pouzivame vicemene jen na vylety do hor, takze bych to fakt chtel. Nesmysl za to si asi klidne dam :-)
    CUKI
    CUKI --- ---
    INOX: Nevím jak u Toyoty, ale tuším že u Opla potřebuješ nějaké jiné šrouby, které nejsou v sadě z prodávanou rezervou?

    Chce to vyzkoušet, u Toyot máš ale snad výhradně matky, takže by to problém být neměl, jen ten šroub prostě nemáš kam utáhnout...
    INOX
    INOX --- ---
    INOX: Tak pro verso 2016 mi to v prirucce naslo T145/70D17 (je jedno jestli mas 205/60R16 nebo 215/55R17).

    Jen nevim jak s maticemi. Na hliniky jsou jiny jak na plechace, ale je mozne ze dojezdovka je k tomu uspusobena. Nikdy jsem zatim nemusel nasazovat, nastesti.
    INOX
    INOX --- ---
    JANFROG: Ja mam dojezdove kolo napsane v prirucce co se davala k autu. Chtel jsem si ho koupit do yarisu jelikoz mam taky jen opravnou sadu, ale bylo tezke na bazosi sehnat ten spravny rozmer a kdyz uz jsem ho nasel chteli za to v mych oci nesmysl. Je to mestky auto. U “dalkoveho” bych kolo chtel taky.
    KOJA
    KOJA --- ---
    Pardon, ja jsem tady zatim vetrelec ale uvazuju, ze Golf v kombiku bude vyhledove nahrazen za hybrid Rav4 a rad bych tu mezitim nasaval rozumy.

    Ad dojezdova rezerva - ta moje sla zrovna o vikendu pri navratu z hor do akce a nakonec zvladla par malych snehovych fleku i par hodin dalnice 90-100 km/h.
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    CUKI: Jako dá se, ale maximálka je buď 50km/h až 80km/h, záleží na typu. Je to opravdu na dojezd i když jsem viděl borce co s tím jezdili pár týdnů, ale to tomu auto asi moc dobře neudělá.
    CUKI
    CUKI --- ---
    JANFROG: Zajeď na vrakáč a vyzkoušej. Ty dojezdovky jsou většinou menšího průměru, užší a menší ET. Jde jen o to aby mělo správnou rozteč na šrouby. Je to fakt nouzovka mimo cesty si s tím ani neškrtneš. Pokud to bude přední, musíš ji v terénu stejně prohodit alespoň ze zadní. Na silnici se s tím ale jet kupodivu dá.
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    JANFROG: třeba tohle je proToyota Verso Design 2016:
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    JANFROG: Jasně a zkusil si to dohledat na webu pomocí VIN? To by ti v náhradních dílech mělo vyhodit kopatibilní dojezdovku.
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    DELVIT: Plna se mi tam nevejde, jen ta dojezdova. "Technicak" nemam, jen V5C kde kde je tak maximalne ze to je modra toyota :-) Navic tohle se tady s dojezdovkou neprodavalo (tohle konkretni ji rozhodne nikdy nemelo).
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    JANFROG: Chceš náhradní nafouknutou pneu?. Přečti si co máš nyní za rozměr a podle toho si vyber. Jinak v techničáku bys měl mít všechny povolené rozměry kol.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam