HEJSEK23: a ty mne znas, Hejsku? Nejses nahodou nejaka podrztaska od ID Banan, nebo tak? Kalifuv podkurovac? Zajimalo by mne odkud se vzali ty projekce :) to piko mne pobavilo nejvic, to mate nejakou traumu v rodine nebo se ti profetoval kamarad? Pravda je ze beat do kteryho jsem to nandal je hodne energickej a zivej, proto i kilometrova slatanina sleduje stejnou flow a kadenci. S pikem nevim co bych tady delal, ja jedu uz nekolik let jenom dve kavy a 200 jointu denne a vidis to, stejne jsem proti nekterym pomalejsim jedincum tak zrychlenej a zivej, ze si musi predstavovat kdovi na cem to jedu :). To stejny se mi delo loni, kdyz mne lidi nachazeli po celonocnim malovani tancit s kostetem pri uklidu. Je to hrozny na tyhle planete polomrtvejch zombie, clovek se musi porad tvarit ze je taky blbej jak tago, unavenej a nemocnej, jinak okamzite hate a teorie co za ZLO do sebe peru, ze se furt culim na svet jak debil a jeste se u toho bavim :).
Vis ten text je napsanej schvalne tak rostacky aby zpusoboval reakce vseho druhu, cilenej na nikoho a na vsechny (vcetne autora), jako tabletka na prujem. O mne se neboj, mne neni ani do breku, ani si na nastence v kuchyni nekrizkuju plusky a minusky. Dost mne mrzi ignorance, predsudky a na hlouposti zalozena pycha, ale to asi kazdyho, ne? Jen si pod tim kazdej predstavuje neco jinyho. Diky ze si se s nama podelil, co a kde tlaci tebe. Udelal si mi radost protoze to na tebe proste zafungovalo.. Kybl jsem si ale zapomnel doma, takze z tech tvych psouku pisnicka nebude, sory. Nechces se jeste chvili cukat, jsem zvedavej, co z tebe v obhajobe tvyho dojmu ze mne, jeste vypadne :)