• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOOTCHACo jste dnes vyrobili?
    PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    GREGI: .. a mozna alespon nejakej zaves, aby nepadal bordel, prach, etc.. z ponku do bedynek
    PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    tip na za me nej bedny, samonosny, pisou nosnost 50kg, ve skutecnosti plny zeleza zvladaji bezpecne, nekrouti se, velmi robustni. daji se poskladat dost vysoko na sebe, stahnout treba kurtou..
    top prakticnost, nesmrtelnost, bude umerna cene.

Přepravka C-KLT 6428 použitá | Recyklbox
    https://www.recyklbox.cz/produkt/prepravka-c-klt-6428-pouzita/?srsltid=AfmBOopEuDkvKhW1i5IUiTdGI2k5uGTd6cyda3UvTE4CNrHopgMYOusa

me se povedlo si je na*rast v minulem zamestnani..
    GREGI
    GREGI --- ---
    JONEZ1: tohle sou reznicke ted je skladem nemaji dost se to tam meni.... Jinak je to eshop jak psal rainbof
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    JONEZ1: podle me jsou to Euro 2 60x40x20 ktery se daj koupit jety https://www.levne-prepravky.cz/plastove-prepravky/ ale i na fb jsem je nasel kolem 70/ks
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    RAINBOF + GREGI:: můžu se zeptat, co to je za typ/rozměr těch bedýnek a kde je sháníte?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    GREGI: myslel jsem kolektivni odvoz autem
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    PUNJAB: Zbytky z IKEA Besta
    GREGI
    GREGI --- ---
    RAINBOF: jenze ta doprava roste umerne mnozstvi beden:D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Pokud to nekdo chcete stavet, zda se ze nejvetsi opruz jsou bedynky a jejich doorava. Teoreticky bychom se mohli slozit na dopravu...
    GREGI diky
    PUNJAB
    PUNJAB --- ---
    MEDWYN: Pěkné. Co jsi použil za nožičky?
    GREGI
    GREGI --- ---
    Uplne nejlepsi a nejefektivnejsi uloznej prostor do dilny + stul na stani. Jeste nejakou hezkou listu z boku osb a done.

MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    MEDWYN: Do sady minimalistická dřevěná bedna jako úkryt na popelnice.

CYLAH
    CYLAH --- ---
    Potřebovala jsem ASAP nějakej USB ventilátor na stůl. Nakonec pro mě vyšlo rychleji a levněji si ho doma postavit z PC ventilátoru.
    Mám z toho radost, fakt mě to bavilo.

MATHEA
    MATHEA --- ---
    Druhej prstynek z parozi, prvni pokusnej jsem znicila pri crashtestu (nedal az dupnuti, kdyz lezel hranou na betonu). Ted testuju odolnost povrchovky :)

MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    Dřevěný domeček pro robotickou sekačku i s kapkovou závlahou

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Rekonstrukce zidli s cylah
    d7yp674.th.jpg
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    usil jsem si podsivku do bot, na jazyku proste z vyroby nebyla

KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Je to takova kravinka, ale stejne tu chcipl pes. Plod c.1 potreboval nutne stupinek k umyvadlu, tak jsem mu odpoledne vysmaknul stolicku. Truhlari zatlaci slzu bolesti. Ale jinak jsem teda delal i vsechno ostatni okolo. Akorat ne dneska. :)

MATHEA
    MATHEA --- ---
    Nutrie s jednim zoubkem mi nedala spat

IHNAT
    IHNAT --- ---
    Minimalistické autíčko pro synka.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam