• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOOTCHACo jste dnes vyrobili?
    SATAI
    SATAI --- ---
    GILHAD: deti. Teoreticky je horejsek do 100kg, doufam, ze tolik ani jedno mit nebude ;)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    SATAI: Hezký :)
    Jen bych se trochu obával, aby mi přední nohy toho vršku neprošlápnuly ty pelestě. Ale taky záleží na tom, kdo a jak to bude používat.
    SATAI
    SATAI --- ---
    Takové vaření z polotovaru...

...ale nikdo se nezranil a nikdo nevyplnil rozvodové papíry, takže OK

IHNAT
    IHNAT --- ---
    Destička na šroubování pro děti

ARAON
    ARAON --- ---
    R0C3S3K: Jojo. Klasika. Matrace. :-)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    ARAON: to je super, to je z EVA?
    ARAON
    ARAON --- ---
    Mládě se rozhodlo, že chce do školy den kdy mají přijít oblečeni jako jejich oblíbený knižní charakter, kostým jako má Hiccup v How to train your Dragon 2. Tak tady zatím helma.

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Teda, původně jsem chtěl jenom obloukový mostík přes filtraci, ale když jsem ho dodělal, přišla má drahá s ideou, že by se ten chodník měl protáhnout přes hráz... Sice to vypadá jak v Soosu, ale úplně blbý to IMHO není.

GILHAD
    GILHAD --- ---
    GILHAD: Tady je můj návrh v OpenScad a soubory k tomu http://chaticka.gilhad.cz/openSCAD/index.html

GILHAD
    GILHAD --- ---
    Mám nějakou cirkulárku od jednopekla a ta měla nožičky z tenkého plechu, který se ohýbal čím dál tím víc (20 cm při mírném tlaku normálka) a nevěděl jsem, kdy se to definitivně urve. Tak jsem si začal dělat poctivý podstavec a už mám základ :) (ještě to bude mít boky a křídlo vzadu jako prodloužení pracovní plochy a odsávání a vedle bude něco podobného pro frézku a kdovíco ještě ... ale tohle už je funkční část a už dobře slouží. Když se o ní opřu a skáču, tak se ani nehne :) )
    Foceno bramborou, foťák jsem sebou neměl, snad příště :)

ENDER
    ENDER --- ---
    Kvetinac groot!

PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    KOOTCHA: Líbí! To si radsi zajdi na točený! Žízeň ani hexenšlus voltašlemem neuhasíš! ))
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Zatim si nejsem jistej jestli se mi to libi. Jdu se pomazat voltarenem.

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NIAN85: dostane tabletem po papule naplocho.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    NIAN85: no vidis, to je pravda. Je teda pripoutanej a sedacka v isofixu, ale je to dobra poznamka. Bylo to jen na cestu na dobolenou, protoze jsme drzak zapomneli koupit.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    KOOTCHA: Budu trochu za hnidopicha, ale co to se sledujicim provede pri narazu?
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    KOOTCHA 21:22:28 18.9.2024
    Kdyz vidim tu parside svorku, tak sekce pro pobaveni. Drzak telefonu v aute pro sledovani pohadek na dlouhy ceste.

GREGI
    GREGI --- ---
    Udelatko na pilu na rezani tenkejch desticek... Takova ta vec co zabrala hodku a pul vyrobit a mel sem ji mit uz 12 let:) Klasika.... Ale aspon co sem v nove dilne tak ty veci pekne odskrtavam

PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    GREGI: .. a mozna alespon nejakej zaves, aby nepadal bordel, prach, etc.. z ponku do bedynek
    PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    tip na za me nej bedny, samonosny, pisou nosnost 50kg, ve skutecnosti plny zeleza zvladaji bezpecne, nekrouti se, velmi robustni. daji se poskladat dost vysoko na sebe, stahnout treba kurtou..
    top prakticnost, nesmrtelnost, bude umerna cene.

Přepravka C-KLT 6428 použitá | Recyklbox
    https://www.recyklbox.cz/produkt/prepravka-c-klt-6428-pouzita/?srsltid=AfmBOopEuDkvKhW1i5IUiTdGI2k5uGTd6cyda3UvTE4CNrHopgMYOusa

me se povedlo si je na*rast v minulem zamestnani..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam