• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOOTCHACo jste dnes vyrobili?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    V noci jsem se pustila do tepani ocelovyho dratu, na kovadlince 6x6 cm. Jako jde to, umim si predstavit lepsi podminky, ale ja v podstate vsechno delam na koleni :)

PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    né úplně dnes ale vyrobili:
    [PAVIAN @ DO IT YOURSELF]
    PETD
    PETD --- ---
    Nakresleno a vytištěno. Holt skříňka do koupelny byla dělaná na dva sifony a my máme jenom jeden. Ale zas je pak šuplík hezky rozdělený.

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: to tak vyslo...:)
    (A ze je Martin muj muz, co se dozadoval,at tam zvyraznim jeho narozeniny a svatek a doplnim instrukce, jak mu ma kupovat darky a posilat pranicka je NAPROSTA nahoda).
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    GIRAFFKA: Co jí provedl Martin? :D
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Pocita si i dnesek pred 14 dny?
    Udelala jsem pro infantilni kamaradku infantilni diar, kocicka az dve na kazdou dvojstranku. Misty se vetrel misto kocicky kralik.
    Jestli je to obri, reknete.

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    taková zkouška na balení dárku, aneb kalendář pro milého.)

ERVIN
    ERVIN --- ---
    WAMP_ELF: DWonorEWA
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    ERVIN: dwamati?! :))
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    GIRAFFKA: děkuji za pochvalu. Jop, vlastně nemám v šatníku mikinu, kterou jsem si nešila sama. Jsem samouk, nemám dílnu, ale pnutí tvořit cokoliv je u mě trochu nemoc :)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Nějakej ten buben jsem postupně dokompletová. Všechno z vodřezků z větších bubnů.

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    VOIKUKKA: ta mikina je skvostna! Sijes i na dospely??;)
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: dík, to totiž nevidíš, jak se u toho vztekám a jak často pářu :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    VOIKUKKA: to je hezounký. Jsi šikovná :)
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    Jak říká můj muž, dneska jsem dělala hluk. Něco z toho ale zase vzniklo. Mikča je z minula.

MARASAN
    MARASAN --- ---
    lampicka do lampionu

HARPER
    HARPER --- ---
    Benzinovej parníček! Líbí moc.
    PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    XBAHNO: jo, tak ja myslel, ze je to jen tak jako pro prdel, domado masina,
    vymejslet vymysleny, urcite najdes nekoho, kdo ti dokaze napovedet co ma smysl. ja nikoho v tomhle neznam

uvidis no, nb treba zmenit strategii, a vzit to po proudu )

no, co je na sousi zakazany, na vode muze byt bez problemu )

urcite jako drzim palec!

me tyjo zaplavilo video od redbullu, typek na serfu myslim na klidny rece nekde ve meste tahnutej dronem- trýčky, zabradli, to ale jen tak, ze jsem si na to vzpomel
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    PAVIAN: Všechno legální, měl jsem u sebe i povinnou výbavu. Povodí do toho nemá co kecat, Státní plavební správa je pořešená úzkostlivým dodržováním předpisů, rybáři se musí smířit s tím, že jsem úplně stejně legálním a oprávněným uživatelem řeky jako oni.

PAVIAN: Lodní elektromotor tu mám, jen ta baterka mi chybí - ale to je fakt problém. Vzhledem k tomu co s tou lodí chci podnikat, tak nic míň než 300AH LiIon nepřipadá do úvahy a i to bude asi příliš málo. A stojí to randál. Pro zacátek plánuju plavbu Plzeň-Stříbro, to je nějakejch 50km proti proudu....
    Spíš chci ještě na tom motoru zapracovat. Vybalenej z krabice, to bylo peklo, řev že se u toho nedalo být. Dodělal jsem druhý tlumič, ten tomu dost pomohl(redukce hluku z křovinořezu na sekačku), ale začlo to kouřit a má to ještě nějaký mouchy, pod přírubou mi to fouká a tak. Takže to musím ještě poladit a zaběhat. Pokud by to ani po úpravách nešlo, mám v rezervě koupi GX50, to je stejně velkej čtyřtakt za cca 4kKč. Ten je sám o sobě podstatně tišší a samozřejmě provoz bez spalování oleje je čistější.
    Pramice, pádla a romantika je fajn, ale chci dokázat, že to jde i jinak. A třeba to k tomu jinak i nějak pošoupnout. Máme tu 5 řek a neděje se na nich vůbec nic. Třeba tohle není cesta, ale třeba to inspiruje někoho jinýho k nějakýmu jinýmu nápadu. Uvidíme.
    PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    XBAHNO: jestli chces, venuju ti BLCD moturek z kolobezky, 12VDC, driver tam taky myslim mam, i baterku, ale nevim jestli jeste pujde ozivit, tam by se uz sance na preziti rapidne zvysovali, aj komfort hlucnosti

el m otory muzes dobre regulovat, a sila se se spalovacim neda srovnat

lodni krovinak nasrávač za 2500, ty kravo)

Ahój, pramice, padla, romantika, volej, mozek na pastve.. ale samo moje predstava
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam